no i to się szanuje! Od razu dzień staje się lepszy, jechać z ruskimi!
Posts by thao
-
-
winszuje, piękny złom, jechać z ruskami.
-
Gratki Franek , ładny łup, oby tak dalej, agresor pewnie się tego nie spodziewał Serce się raduje gdy widzę podboje moich Wikingów, Halla Valhalla, AUU!
-
Super! Dziękuję pięknie za odpowiedzi, to pytanie nurtowało nie tylko mnie ale także moich kolegów z sojuszu, śpieszę zatem z wyjaśnieniem również dla nich. Pozdrawiam serdecznie, i życzę samych udanych ekspedycji, dobrego dnia
-
Witam serdecznie.
Mam pytanie odnośnie badań form życia.
Nie mogłem znaleźć nigdzie odpowiedzi , jeśli jednak temat gdzieś się pojawił proszę o przekierowanie i zamknięcie.
Mianowicie, czy jeżeli przykładowo robię badania form życia dla Kaeleshów które dają bonusy do ekspedycji to one łączą się z planetą na której rozwijam np. ludzi ? Czy aby miec wspomniane bonusy ekspedycji to musze wypuszczać statki stricte z planety na której są kaeleshowie?
Teraz puszczam ekspedycje z planety matki na której mam ludzi a na całej reszcie planet mam wspomnianych kaeleshów i zastanawiam się czy aby nie wypuszczać ekspedycji z planet na których mam kaeleshów aby zwiększyć łup z ekspedycji.
Będę wdzieczny za wszelkie pomocne odpowiedzi.
Z góry dziękuje