Raz jeszcze gratuluje.
Dalej nie wiem jak ja to wysłałem, że wróciło 4h szybciej... Bywa kiedyś się to odbuduje tymczasem dłuższa przerwa dobrze mi zrobi.
Raz jeszcze gratuluje.
Dalej nie wiem jak ja to wysłałem, że wróciło 4h szybciej... Bywa kiedyś się to odbuduje tymczasem dłuższa przerwa dobrze mi zrobi.
Orientuje się ktoś czy są jakieś limity w kwestiach skracania czasu zwykłych badań?
Przy próbie podniesienia roboasystentow na kolejny lvl dostaje komunikat:
"Co najmniej jeden z powiązanych z tym bonusów został już wyczerpany. Kontynuować budowę mimo to?"
Ratunek floty przez wymuszenie bana... ciekawy pomysł ![]()
Przypuszczam, że gdyby leciał ktoś z innej firmy to ban byłby szybciej ![]()
Obrońcy szo a Agrssorowi już chyba starczy statków, bo już ciężko znaleźć kogoś do pomocy ![]()
Display MoreTacy sąsiedzi to skarb
Selavi, Y2K, 6Th - dziękuję za miło spędzoną sobotę - mam nadzieję, że mieliście czas cos zjeść
Y2k po dziesiątkach prób w końcu sprawił, że w pośpiechu popsułem fsa. Dok trochę oddał, więc strata nie jest bardzo odczuwalna. Szkoda tylko transporterów, reszta i tak się kurzyła.
Jeszcze raz wielkie brawa za akcje kosztowała was sporo czasu, ( i mam nadzieję deuteru :P) Pewnie widzimy się niedługo, więc do zobaczenia
Ale dlaczego robisz FS obok ula komorników??
Jest to zastanawiające. Podejrzewam że jak byś miał gdzieś w układzie komornika to tam też byś robił FS
Przyzwyczajenie, kiedyś tylu ich tam nie było, zresztą tylko Y tam żyje... Jeden układ to dla mnie bezpieczna odległość jeśli chodzi o gwiazdy, a przez wiele lat nie popełniłem większych błędów przy FS - najciemniej pod latarnią ![]()
Tacy sąsiedzi to skarb
Selavi, Y2K, 6Th - dziękuję za miło spędzoną sobotę - mam nadzieję, że mieliście czas cos zjeść ![]()
Y2k po dziesiątkach prób w końcu sprawił, że w pośpiechu popsułem fsa. Dok trochę oddał, więc strata nie jest bardzo odczuwalna. Szkoda tylko transporterów, reszta i tak się kurzyła.
Jeszcze raz wielkie brawa za akcje kosztowała was sporo czasu, ( i mam nadzieję deuteru :P) Pewnie widzimy się niedługo, więc do zobaczenia ![]()
Witam, proszono mnie o wstawienie, więc wstawiam - w końcu Y z tej strony jest czymś niezwykłym. Oczywiście gdyby nie anty i zapas paczek pewnie nie udałoby się wybroić moona, szczególnie przy tych zawrotnych liczbach lecących przed... Idąc powiedzeniem "zastaw się, a postaw się" postanowiłem opóźniać nieuchronną windykacje. Flota nie ocalała, ale przynajmniej moon ma się dobrze ![]()
Mając Y2K za sąsiada gra przestaje być nudna. Naprawdę podziwiam Twoją upartość finalnie odniosła cel, mam nadzieję, że te kilka krążków było małym pstryczkiem w nos ![]()
Jeszcze raz dziękuję sąsiadom za miłą sobotę. Dziękuję Znajomym za wskazówki i wsparcie - Ta sytuacja była dla mnie nowością. Pozdrawiam również sojusz, który pomagał jak mógł.
Dnia 18-01-2025 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Y2K [KOMORNIC]
Obrońca Urbi [B-RO]
Działo jonowe 48
Wyrzutnia plazmy 156.105
Mała powłoka ochronna 1
Duża powłoka ochronna 1
Zniszczony!
Lekkie działo laserowe 38 ( -303 )
Działo Gaussa 53 ( -12 )
Działo jonowe 24 ( -24 )
Wyrzutnia plazmy 154.071 ( -2.034 )
Mała powłoka ochronna 1 ( -0 )
Duża powłoka ochronna 1 ( -0 )
Na polu zniszczeń unosi się 1.900.000.000 metalu i 800.000.000 kryształu.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez obrońcę/obrońców.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: -4.750.000.000
Kryształ: -2.000.000.000
Deuter: -550.000.000
agresor stracił łącznie 7.300.000.000 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: 1.759.297.500
Kryształ: 697.896.500
Deuter: -61.044.000
obrońca zyskał łącznie 2.396.150.000 jednostek.
Dawno nie było doku w nagrodach ![]()
Dopiero pół roku czekamy... Za chwilę koniec wakacji, będą nowi stażyści i praktykanci to może temat fuzji wróci:) Upierdliwe jest trochę korzystanie z dwóch forum, ale kogo to obchodzi, ważne, że anty dalej kupują ![]()
Po wakacjach będą nowi stażyści, więc temat fuzji powróci ![]()
Ale admini mogli by już skończyć z segregacją i zaprosić pominięte uni na nowe forum... ( Tak wiem wprowadzi to duże zamieszanie, bo za kilka dni,tygodni, miesięcy fuzja dojdzie do skutku i trzeba będzie sprzątać )
To przynajmniej forum można przenieść do końca...
Będzie trudne bo forum nie jest przenoszone. Powstaną nowe czyste działy.
to może za kilka tygodni to też im się uda ![]()
To przynajmniej forum można przenieść do końca... To chyba nie jest tak skomplikowane jak fuzja ?![]()
W sumie to już mnie tu nic nie zdziwi ![]()
Jest szansa by jeszcze w tym miesiącu temat łączenia uni, czy zmiana forum został ukończony ?
Witam wszystkich,
Po ostatnich błędach związanych z fuzją, termin kolejnych łączeń pewnie będzie sporo przesunięty w czasie.
Czy jest więc możliwość aby przerzucić otwarte wątki z życia uniwersum na nowe forum, albo ogłaszać wszystkie eventy również na starym, które jest ciągle aktualne między innymi dla graczy 68 ? Obecnie zrobił się trochę bałagan... Chcąc zapoznać się z najnowszymi ST ( np. u 68) musimy korzystać ze starego forum a szukając informacji na temat aktualnych informacji związanych z grą musimy korzystać z nowego...