Spróbuję...Gram na firefoxie więc wszedłem incognito ..i brak efektu. Wszedłem na Chroma i od razu na incognito ..i też dzwon...brak złotówek
Ręce opadają
Spróbuję...Gram na firefoxie więc wszedłem incognito ..i brak efektu. Wszedłem na Chroma i od razu na incognito ..i też dzwon...brak złotówek
Ręce opadają
a ja prawie od roku nie mogę zakupić anty. Support pisze jakieś pierdoły albo albo nie odnosi się do pytań. Zakup wyłącznie za EU . Polskie IP od wielu ( kilkunastu) lat i zasadniczo tylko na WiFi. . Pominę odpowiedzi które zaprzeczały wręcz obowiązującym Warunkom. Teraz sprawdziłem na telefonie przez internet mobilny. Pokazują sie zł i mozna wysłąć zamówienie. Po otrzymaniu zwrotnego hasła i użyciu go ...brak mozliwości zakupu !. I co pisze support? Ze mój dostawca sieci blokuje. Bzdura az gwizdze. !! Odpisuję im że mój operator ( PLUS) nie potwierdza tego to proponują mi zakup.....Cytuję
"
ragniemy poinformować, że na Twoim koncie Onebip znajduje się obecnie określona ilość środków, które możesz przeznaczyć na zakup wirtualnych towarów na naszej platformie. Aby zobaczyć saldo swojego konta, zaloguj się na swoje konto Onebip poprzez https://selfcare.onebip.com/login. Aktualne saldo konta możesz sprawdzić w sekcji „Saldo konta”.