jeden złom i po sojuszu jeszcze chyba tylko abcd do odstrzału został
Posts by Szlachetna Zagrycha
-
-
Nowe Uni duża kasa dla nich wszyscy rzucają się do zakupu Anty
wszystko dla kasy
-
w VI wieku istniała Hanza której czarna flota broniła miast kupieckich i ich statków przed piratami i innym menelstwem pobierając za to oczywiście opłatę w złocie i przysługach . Przydał by się taki sojusz który za surkę bronił by tych graczy którzy nie mają wojennej floty , taka luźna propozycja ale chyba ciekawa
-
Luźna refleksja
Próba ataku Sojuszu VIP na znacznie słabszy Sojusz Dominion wywołała szerokie uśmiechy na twarzach obserwatorów. To było jakby ogromny słonik próbujący zmiażdżyć mrówkę, oczekując potem owacji na stojąco.
Sojusz VIP, wydawałoby się, postanowił udowodnić swoją siłę, atakując przeciwnika, który był znacznie słabszy. Kosmos jest świadkiem tego dziwnego widowiska, gdzie mocarstwo próbowało zatriumfować nad skromnym sojuszem, jakby to miało sprawić, że staną się legendą.
Ale cóż, atak na znacznie słabszego przeciwnika nie jest bohaterski ani godny uwagi. To jak próba podniesienia własnego ego poprzez pokonanie małego dziecka w wyścigu. Sojusz VIP mógł się cieszyć z triumfu jedynie na papierze, ale w rzeczywistości stanie się obiektem pośmiewiska.
Chwała i szacunek nie przychodzą z pokonania słabszych, ale z odwagi i godności pokonywania godnych przeciwników. Sojusz VIP może się cieszyć , ale prawdziwa siła i szacunek rodzą się z konfrontacji z równorzędnymi rywalami, a nie z tłamszenia tych znacznie słabszych.
to tyle
poszczególne starcia postaram się komentować na bieżąco. Jak to mówią niech wygra lepszy
-
Zgadzam się już dawno mogli się dogadać a tak wszyscy są wkurzeni tą sytuacją ale po co upraszczać jak można wszystko skomplikować albo wprost olać.
-
Zastanawiam się trochę nad czym w ogóle ma być obecnie ta dyskusja jeśli nie ma nawet wersji beta którą można gdzieś wstępnie przetestować i wskazać błędy oraz obszary do poprawy.
Nad tym czy symulator jest potrzebny
- raczej oczywiste że tak...
Jak ma wyglądać - to kto go tworzy, ktoś kto nie gra/grał w tą grę
? I co ma być obecnie dyskutowane - obrazek
???? Czy ma być wewnętrzny czy zewnętrzny - szczerze graczom zależy po prostu żeby działał pobierając dane z API...
Z całym szacunkiem dla autora oraz uczestników "dyskusji" ale uważam że ten wątek to próba mydlenia na szybko oczu graczom że "działamy i cos robimy", niestety ale nie ma tu czego poważnie dyskutować...
Proponuję zamknąć
I zabrać się na poważnie do pracy nad symulatorem
Oto głos rozsądku
-
Szkoda Skorpiona, dopiero co się odbudował a tutaj znowu trach. Niestety w święta nie wszyscy odpuścili sobie grę
wiesz jak to jest czasownik jak powiedział Wergiliusz "Szczęście sprzyja odważnym i przygotowanym "
-
Zysk jest i to się liczy
TomasCOMPANY miał za daleko
GRATKI
-
Tak trzymać MIODZIO
-
Zjadłeś, macałeś i wymacałeś GRATKI NIE MA TO JAK WPAŚĆ z Kolendą ciekawe za kogo się przebrałeś ? Heroda ?, żyda
Któregoś króla a możę za pastuszka lub muzykanta
-
Brawo kohan następny dostał prezent
TYLKO tak dalej ŚWIĘTA się dopiero zaczęły
-
Brawo
ANGELSIN
Tak trzymać
-
jak dla mnie miodzio i to bez symulatora hehehe
-
Taki mały prezęcik na święta kohan zmieniasz login na Mikołaj
Dużo prezentów życzę Wszystkim
-
Tak naprawdę nic na tym nie widać, aby cokolwiek oceniać.
Sam fakt, że ogame ma tyle lat, a nie my symulatora walk już jest sytuacją nie do przyjęcia. Wysługiwał się innymi pomysłodawcami, którzy na własną rękę coś robili.
Dla mnie im mniej dodatkowych obrazków tym lepiej, najlepszy w tym był Speedsim, którego pamiętam z zamierzchłych czasów. Prostota i funkcjonalność jest najważniejsza. Nie wspomnę, że powinnno być takie narzedzie dostepnę juz dzień po.
Zgadzam się w 100% gra ma tyle lat mogli już dawno zlecić zrobienie symulatora innym jak sami nie mieli pomysłu jak to zrobić.
A skończy się tak jak wspominałem wcześniej , będziesz chciał korzystać z Symulatora to sobie go kup za anty razem z Taktykiem Wojny a Ci co nie zainwestują niech latają na czutkę
-
Miodzio TomasCOMPANY
[mod='Qnick'] Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi [/mod]
-
MIODZIO ale do mnie nie zapraszam chyba że się zapowiesz to ciastka kupię i świeżą kawę zaparzę
-
Kalkin poskarżyłeś tatusiowi bo sam nic nie możesz wracaj do pucowania szaletów w UFO
ŻEBY NIE BYŁO ŻE JESTEM NIEGRZECZNY Zdrowych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia jak to Wy Chrześcijanie mówicie
-
Witam
Cześć wszystkim,
Jak narazie stare forum dla mnie ładniejsze ale chyba kwestia przyzwyczajenia
Tak się zastanawiałem kiedy nastąpi u nas zmiana bo zagraniczne wersje już jakiś dłuższy czas mają tą wersję
Chyba jesteś pierwszym użytkownikiem któremu wersja się podoba..
i pewnie jednym z ostatnich
-
Ikony są dla nie piśmiennych przecież nie można pomijać tego coraz bardziej rosnącego grona to by było nie poprawne politycznie
, przydała by się jeszcze gdzieś ikonka fajnej laski
[mod='Ruda']Nie kolorujemy postów[/mod]