Posts by Freedoom

Jako sekretarka/krecik sojuszu CLE , prosił bym o przejęcie przezemnie tematu wojny CLE vs UFO wakat czy mogł byś przyznać mi prawa do edytowania % w temacie ?

ps.Kolejne uzycia kryptonitu na slynnym supermanie pod spodem.

[CLE]Maverick vs. [UFO]KalEl - 3897.55%

[CLE]Megan vs. [UFO]KalEl - 3931,35% + 565,67% (jako ze megan zebrala wszystko za jednym zamachem zaznaczam w konwerterze ze agresor zebrał zlom lecz pod rw wklejam tekst)

[CLE]Knot vs. [UFO]KalEl - 3370,43%

Jeśli zatem nie doszło do starcia, nie doszło także do błędu, to do czego doszło?

Z odpowiedzi GO wynika że chyba nie zrozumiał o co Ci chodzi - Sprawdził godziny z poziomy gry i logów. ;)

Czasem bywa i tak bo jesteśmy tylko ludźmi.

Nie wiem, jak masz wątpliwości to w ticket jest taka opcja "skarga" gdzie możesz napisać np. "Floty błędnie się zakolejkowały / Nie doszło do bitwy / Gracz oszukuje bo uciekł w 1s flotą. Proszę o analizę SGO".:)

No a tak wyglada rozmowa z osoba ktora kleka przed gfem jak do sciany bo prostymi slowami to nie rozumie , wiesz o tym ze oni doskonale wiedza co sie stalo tylko maja od gorna dyrektywe o ignorowaniu problemu . Ale ty poprostu jestes malo myslaca nie przejmuj sie to sie zdarza .Czy dalej kuponiki lykasz jak mlody pelikan i dziobek musi byc zamkniety ?

ze ja tez nie miałem tyle reklamówek z biedry na stanie zeby to wszystko spakowac bo zaznacze ze moje recki były pierwsze jednak

Twoje statki typu Recykler (135486 szt.) posiadają łączną ładowność 7.334.962.745. U celu

[1:3:4] znajduje się 8.869.914.055 szt. metalu i 4.861.763.848 szt. kryształu oraz 0 szt. deuteru. Udało ci się odzyskać 3.667.481.372 szt. metalu i 3.667.481.373 szt. kryształu oraz 0 deuteru.

gdybanie to zostawmy bo jakby moja flota nie byla zawieszona gdzies kij wie gdzie to wy byscie nawet ataku nie mieli