Graty Selenko Podziwiam, że dalej Ci sie chce
Pozdrawiam
Wisior
Graty Selenko Podziwiam, że dalej Ci sie chce
Pozdrawiam
Wisior
Hahaha to PN jeszcze gra ? Myślałem, że wszyscy na urlopie siedzą i tylko miody sprzedają na discordzie
[mniam]
Gratulacje starcia, cieszy podwójnie po płaczach Komorników
Pozdrawiam
Wisior
[mod='kasai']Offtopic usunięty.[/mod]
Nie ma czego gratulować Hawi . Konto kupione - zarówno złomujące jak i złomowane. Skill ograniczony do wklepania PINu.
Pozdrawiam
Wisior
Dziki Nastolatek ja makro to już widziałem w 1991 w Czechosłowacji i nie mów mi, że się nie znam
Pozdrawiam
Wisior
Ja to opisywałem dokładnie, zostałem olany , błąd nie usunięty , rozumiem jeden atak ale nie 20 pod rząd na każdą planetę tego gracza i innych graczy z podobnymi budynkami i rasami obcych no bez jaj ! odbijasz się jak piłka od ściany i * zostawiasz bez RW, obrońca nawet nie wie że tam leciałeś wszystko stoi jak stało. To jest chyba taki bonus dla niektórych.
Oczywiście to zdarzenie losowe ! :D:D brawo !
Moje 3 tickety wisiały i wisiały a później dostałem to info :D:D no ludzie, spoko ale dalej mogę podać kordy atakujcie śmiało bo i tak nic nie zrobicie odbijecie się, na bank jak u siebie ktoś coś postawi takiego a warta obrona 5 mld tylko, to nic nie zaszkodzi ! 2 mln bombek , krązki , LM. NIC, i to jest zdarzenie losowe :D:D to normalne.
A może masz pecha po prostu ?
To nie błąd tylko rozwiązanie Flociarze dostali tyle rzeczy w ciąglu tylu lat, a do obrony nic nie dodano Ta poprawka wyrównuje szanse
Pozdrawiam
Wisior
Widzę, że jednak zdrowy jesteś. Cieszę się bardzo! Gratulacje POTĘZNEGO STARCIA !!
Pozdrawiam
Wisior
Troszke sie zawieruszyliscie z tymi komantarzami,troche za daleko poszliscie,na brak szacunku odpowiadam tym samym i ze spokojem,jezeli ktos ma cos jeszcze madrego do powiedzenia na moj temat to zapraszam.
A wypowiadacie sie jakbym kogos urazil. Wisior wie doobrze za co jest jechany tak samo nie mam problemu by stwierdzic,ze polowa uni slepo patrzy i wysnuwa wnioski pochopnie,ale to 5juz nie moj problem
Zreszta to jest temat Kromaka i to jego dotyczy nie mnie. Wiec gratki dla Kromaka a rafalowi sz/o
do zoba w st
elo
Serio, poszukaj info gdzie Ci wchodziłem niepowiem gdzie. Nie znam takiej sytuacji, ale widzę że Twoje ego mocno kuleje bo musisz sobie zmyślać historyjki
Pozdrawiam
Wisior
Display MoreDisplay MoreNo tak, wraca klasyczny Kromak - lot o 3 w nocy. W dodatku po co? Po drobne... Miałeś farmingów nie wrzucać, bo tylko Dziki Nastolatek może. Potem jeszcze ktoś zobaczy, że Twoje przyrosty to jednak nie bugi czy pusz, a jednak złomowania, a na co to komu ?
Weź - nikt Cię tutaj nie prosił, najlepiej skasuj konto.
Pozdrawiam
Wisior
PS. Niech będzie - graty
masz jakis kompleks czy co?nuzy mnie Twoj belkot,probujesz byc fajny, no ok kazdy ma tam swoje priorytety,szukasz zaczepki bez argumentow, ktos moze sie na to zlapie,ale jak dla mnie to jestes zalosny i tyle.
Jeszcze brakuje tylko lajka przy Twoim jakze wysublimowanym komentarzu Kromaka na potwierdzenie,ze wchodzisz w dupe. Tak samo jak i mi to robiles. Taka zwykla choragiewka,bez swojego zdania,a jedyna akcja ktora sam przeprowadzil to...yyyyyy no wlasnie, takze wiesz...do budy
Gratki Kromak a Rafalowi sz/o
Hahahahahaha, pokaż kiedy Ci gdzieś wchodziłem (Kromakowi owszem - ale mu się podobało i mi też - sytuacja win-win).
Pozdrawiam
Wisior
No tak, wraca klasyczny Kromak - lot o 3 w nocy. W dodatku po co? Po drobne... Miałeś farmingów nie wrzucać, bo tylko Dziki Nastolatek może. Potem jeszcze ktoś zobaczy, że Twoje przyrosty to jednak nie bugi czy pusz, a jednak złomowania, a na co to komu ?
Weź - nikt Cię tutaj nie prosił, najlepiej skasuj konto.
Pozdrawiam
Wisior
PS. Niech będzie - graty
Dobrze, że został mi popcorn z wczoraj to ciekawiej się czytało
Gratulacje starcia Mleczko Bojowe, najlepiej odpowiadać złomem zamiast tłumaczyć jednemu czy drugiemu - z niektórymi serio nie warto
Dziki Nastolatek - brawo, osiągnąłeś wszystko na ogame - w szczególności bycie pośmiewiskiem na każdym uni na jakim się zjawiasz
Pozdrawiam
Wisior
Gratki Kromak Zbieraj surowce, zbieraj... Jak wrócę kiedyś do gry (haha, dobre sobie ) to mnie spuszujesz
Koparka - SZO, na pewno sojusz pomoże, w szczególności Dziki Nastolatek On przecież zawsze jest pierwszy do pomocy
Pozdrawiam
Wisior
pFFF lataniem po satkach się chwali
A ja polecam "wstęp do fizyki kwantowej" prof. Bodzenty. ( O ile pamiętam ten tytuł). Przy czym to bardziej do obliczeń matematycznych i podstaw zrozumienia tematu niż książka popularno- naukowa, która miałaby być po prostu "fajna", jak książki Hawkinga.
Pozdrawiam
Wisior
Czy mułaj tej to wietnamska prostytutka? Jeśli tak to nie potwierdzam, nie zoprseczan :D..
Pozdrawiam
Wisior
Ale o co Tyle hejtu, o co tyle hejtu? Brzydze się takimi zaczepkami
Antharas tutaj masz prawilnego dostawcę dexu:
Pozdrawiam
Wisior
na fli fameu jestescie zrobic wszystko, nawet za to,ze jumek ma top 3 to Selenka by mu zrobila laske
Pomijając resztę bzdur, to pokazuje, że jesteś zerem.
Pozdrawiam
Wisior
PS. wakat temu pajacowi przyda się odpoczynek od forum...
A na jakiej podstawie twierdzisz, iż zakończona?
Oczywistych rzeczy nie trzeba tłumaczyć. Sojusz IRA ewidentnie nie stanął na wysokości zadania. Gratuluje sojuszowi LUMPY wygranej wojny.
Pozdrawiam
Wisior
Wisiroku drogi i kochany,wiesz dlaczego bylem najlepszy na Taurusie? czy juz zapomniales? poczekaj poczekaj, te recki o ktorych wspominasz... to gdzie byly? aaa no tak, gdzie mialem wywalone na gre,ale widzisz, Twoja narracja polega na tym,ze gdzie zlomowali cos tam, Ty to nazywasz flota,bo nigdy flotowcem nie byles,ale z calym szacunkiem, eeee yyyy mialem wiecej osiagniec niz wtop, ale wiadomo,ze Ty wolisz wyciagac jakies smieszne akcje, jak spalem niz konkrety,
A moze tak dla pamieci wspomniesz gdzie z Lady liczylem zawrocone stacjonuj? na kartce papieru?
A nie wybacz, wtedy grales na Pegasusie z swoimi mono gejo kolezkami, bylo Wam dobrze prawdA?
lEPIEJ SIE klamac do okola niz mowic prawde, no tak zapomnialem,ze wartosci ludzi sa z gola inne
Haha jaki ? Ty obok najlepszego nawet nie siedziałeś Recki zwiedzałeś nie raz, nie dwa. Szukać mi się nie chce Pamietam jak skamlałeś, żeby do sojuszu na Taurusie Cię przyjęli jak już było po UF
Szkoda, że wiecznie na urlopie siedzisz, może też bym ściągnął tylko po to, żeby nie flotowiec pokazał Ci miejsce w szeregu
Pozdrawiam
Wisior