Gratulację za rekord!! Zysk miodzio. Obrońca miał tylko 15kk LM o jakieś 100kk za mało i to się zemściło. Pozdrawiam zza światów. Zieno.
Posts by johajgnees
-
-
Miodzio zysk. Graty ST. Obrońcy lizaka
-
Oj Szyna. Dostałeś tu konto i dałeś się ubić. Na cholerę się prujesz do innych. Zamiast grać na spokojnie to szukasz problemów. Pilnuj lepiej floty, bo znowu będziesz musiał zmienić uni. Ta gra to gówno i przez te boosty i paczkowanie zeszła na psy. Typowy P2W.
Synku jakie konto dostałem?
O czym ty piszesz i skąd się odkleiles żeby aż nowe konto zakładać , tak piecze?😂
Jeszcze nigdy uni nie musiałem zmieniać ,i nie będę musiał ,pewnie jesteś jakąś moja farmą,więc rozumiem ten ból 😂💪
Mordo. Ja Ci tu konto ogarnąłem a moje stare konto forumowe juz nie istnieje dlatego mam nowe. Zieno
-
Oj Szyna. Dostałeś tu konto i dałeś się ubić. Na cholerę się prujesz do innych. Zamiast grać na spokojnie to szukasz problemów. Pilnuj lepiej floty, bo znowu będziesz musiał zmienić uni. Ta gra to gówno i przez te boosty i paczkowanie zeszła na psy. Typowy P2W.
-
Gratulacje za pierwsze ST. Kosmos z ilością pkt po tak krótkim czasie. Otwieram popcorn i będę obserwował co tu będzie się działo.