Megan, nie gratuluję akcji z jednego prostego powodu. Przed tym "dzwonem", pro- Oleś, wbijał w pełzacze i satelity słoneczne. Teraz to ja się boję, że mi depozyt sojuszniczy czy dok kosmiczny rozbije w poszukiwaniu sond szpiegowskich. eh...
Posts by tonyxxx
-
-
Gratki...cudowny %
-
Gratki obrony. Jestem pewny, że wymagało to dużo wysiłku, wielu manewrów, uników, wsparcia soju, szybkiej reakcji...przecież leciał najlepszy na Uni oleś.
-
-
-
Gratki. Ładny strzał
-
Gratki, ale post w którym nie tłumaczysz swojej nieobecności na zlocie OG nie ma większego sensu.;-)
-
Danielo, jak Ty się zachowujesz? Jak mogłeś, po starciu, nie pogratulować hipokrycie oblesiowi? Czy procent jest dobrze wyliczony??
-
-
Gratuluje "strzału". Co prawda dla Atuta, odbudowa tego to pewnie z 3 dni ale zysk bardzo dobry.
Zastanawia mnie jednak coś innego. Czy Ty Obleś wstajesz co noc o 2-3, po to żeby skanować? (bo takie mam skany każdej nocy). Przecież to jest nienormalne, żeby tak co noc wstawać i oglądać cyferki
[mod='kasai']Upominam za wulgaryzmy.[/mod]
-
Takie (lamerskie) wtopy TOP 1 raczej nie przystoi 🫢
Ale.... Zdarza się najlepszym 😉
Pewnie coś tam zlagowało, klawisz się zaciął przy zwrotce albo nie na tego moona patrzył czy cuś. Jest tyle opcji 🤪
Gratki Tomcio
czemu: "takie wtopy top 1 raczej nie przystoi"? Przecież to konto jest zbudowane za grube tysiące złotówek, a nie za grube umiejętności. I nawet ironia tego nie zmieni. Nazywajmy rzeczy po imieniu
-
ja bym poszedł dalej. Przywalić wszystko x15, a GS x 1500 bo mi się nie chce czekać na zniszczenie księżyca. Do tego wszystkie konta eko, raz dziennie mają się wystawić i oddać połowę dziennego przyrostu Mr. Domestowi, bo tak.
-
ten cały Adam to znowu przywalil z niezłej floty. Widać, że to nie jest jakieś tam leszcz, co biega po piwo do 24h, bo mu postawili harnasia. On jak walnie z floty to konkretnie.
[mod='kasai']Upominam za wulgaryzmy.[/mod]
-
Ależ eblo ależ skill, ten Olo jest przecież jednym z najlepszych graczy dlatego wcale mnie to nie dziwi że dopadł konto muchy, Obserwacja dała efekt heh
P.S w momencie oddania konta liczyłem dni/tygodnie kiedy flota padnie
"obserwacja" w sensie kiedy zmieni nick na "oddam" ?? :D:D:D
-
nie widziałem jeszcze aby kiedykolwiek ktokolwiek słabszy zezłomował silniejszego; chyba że mówimy o niuansach gry bo normalnie aby kogoś zezłomować musisz mieć sporą przewag
Można, wystarczy mieć dużo rekóv. Przy 70% PZ to można mieć 2 razy mniejszą flotę i wyjść z zyskiem.
Moim zdaniem konto sprzedane i zezłomowane przez kupującego.
Ale gratki i tak starcie giganta pomimo niezłej floty obrońcy.
.
dokładnie tak było. Kupione i zezłomowane. Tylko nie rozumiem po co te "piękne" historyjki?
Tony zmień dealera albo bierz połowę bo to robi się śmieszne jak i wkurzające
Śmieszna to jest twoja historyjka. Oboje dobrze wiemy jak było, co więcej nie tylko my tylko jeszcze kilka osób. Niestety, ktoś nie wytrzymał ciśnienia i się wygadał
-
nie widziałem jeszcze aby kiedykolwiek ktokolwiek słabszy zezłomował silniejszego; chyba że mówimy o niuansach gry bo normalnie aby kogoś zezłomować musisz mieć sporą przewag
Można, wystarczy mieć dużo rekóv. Przy 70% PZ to można mieć 2 razy mniejszą flotę i wyjść z zyskiem.
Moim zdaniem konto sprzedane i zezłomowane przez kupującego.
Ale gratki i tak starcie giganta pomimo niezłej floty obrońcy.
.
dokładnie tak było. Kupione i zezłomowane. Tylko nie rozumiem po co te "piękne" historyjki?
-
Fajne te Wasze historyjki o obserwowaniu, o zemstach, o cudownych wlotach...tylko po co, jak cały serwer wiedział już tydzień temu, że Mucha $$$ "oddał" $$$ konto i zaraz będzie zezłomowany :D:D:D:D Połowa serwera nie wierzy, że to miało miejsce :), a druga się śmieje z tego.
Nie lepiej takie akcje robić po cichu?
Gratuluje ataku :D:D:D:D:D
Obrońcy SzO :D:D:D:D:D