Cześć.
Mam problem z wczytaniem wiadomości w raportach szpiegowskich. Po otwarciu zakładki z raportami, "kółko" się kręci, następnie po kilku/kilkunastu sekundach w zakładce 'network' w narzędziach deweloperskich, dostaję status 500, po czym cała strona się zawiesza.
Nie mogę również usunąć raportów, ponieważ przycisk do ich usuwania jest nieaktywny do momentu wczytania wszystkich informacji o raportach...
Chciałem spróbować usunąć je przez aplikację na Androida, jednak tu już przy próbie logowania na konto, dostaję błąd "E_CODE_DYNAMIC_DATA_LOAD".
Powodem może być zbyt duża liczba wiadomości do wczytania. Przed wystąpieniem problemów, przypadkowo nacisnąłem przycisk "Przywróć" w "Kosz" dla raportów szpiegowskich...
Ogólnie uważam, że jest to lekka kpina jak to działa. Ja rozumiem, świetnie to wygląda, kiedy przechodzenie między stronami odbywa się natychmiastowo, ale co z tego jak na wczytanie tych stron trzeba czekać po kilka/kilkanaście sekund, a czasem, jak się okazuje, nawet całą wieczność plus dodatkowo wywala apkę Androidową.
Co mam z tym zrobić? Czy konieczne jest czekanie, aż wiadomości stracą ważność i same znikną? Ile to potrwa? Czy ktoś z administracji/supportu może usunąć wiadomości szpiegowskie z mojego konta?