Ekonomia: z x8 na x10 - TAK (ale i tak odpada :))
Badania: z x16 na x20 - TAK
Ładowność sond szpiegowskich: włączona - NIE
Ekonomia: z x8 na x10 - TAK (ale i tak odpada :))
Badania: z x16 na x20 - TAK
Ładowność sond szpiegowskich: włączona - NIE
Fakt, że uni jakby martwe, ale to nie jest kwestia paramtrów czy ładowności sond, tylko dużej dysproporcji pomiedzy topką a resztą. Jak ktoś przy zdrowych zmysłach ma się przenieś na Rosalind jak widzi, że ma kilka lat rozwoju w plecy.
Żeby uni ożyło trzbea nowych zachęcić do migracji, a zmiana parametrów czy ładowność sond to potwarz.
Myślę, że byłoby dużo więcej chętnych gdyby migrujący dostawali "pakiet pomocowy" na start.
Np. dodatkowy poziom astrofizyki, lub nawet te nieszczęsne paczki lub sporą porcje antymaterii.
I znowu jedna i ta sama grupa ludzi narzeka.
Może admini zamiast słuchać Waszych zachcianek, zabrali by się wreszcie za Wasze nieuczciwe praktyki?
Anie admini Wam nic nie zrobią, bo paczkomaty ważne są.
Gratki, idealnie wbiłeś się w okienko
Ktoś tu sobie przypomniał, że FSy trza robić
2xNIE.
Ale może podnieść pojemność recków, co by się ego flociarzy wmieściło?
Gratki, ładne starcie
pozdrawiam
Ty nie pozdrawiaj, Ty wracaj
Gratulacje Panowie...
A co do klikania zawwrotki
Mój rekord ponad 8 h klikania...
Mówią że trzeba mieć tylko chęci i deuter
No to gratuluje. Sikanie z telefonem w ręce to fajna umiejętność
Gratulację, chociaż tak jak pisałem w grze w takie szczęście nie wierzę, że jesteś wstanie uczciwie wyliczyć zawrotkę z misji stacjonuj, tak, że wpadasz we flotę 1s po lądowaniu.
A Twoje wytłumaczenie mnie nie przekonuje.
"Klikalismy razem caly czas praktycznie. Udalo sie wychwycić czas zawrotki a to pozniej juz tylko liczenie."
Nie przez tyle godzin.
Tak czy siak akcja ładna, a czy należą się gratki czy pręgierz, to pozostawiam innym do oceny.
Nikt się nie spodziewał hiszpańskiej inkwizycji.... ale w reckach
Geologist Osiris ciebie też znajdą w reckach ....... a nie czekaj ..... Ty już kilka razy byłeś
[mod='Neferet']Połączyłam posty[/mod]
Wysyłać 22k GS na flotę ekspedycyjną ?
A jak będzie wyglądała sprawa dzisiejszej blokady?
Na ten moment nie można sie nawet zalogować (Lacerta)