Jak to mowie "Taka gra raz zabierze a raz da" Czesiowi dawala wiele razy czas juz byl na wtope gratulacje ladnej podstawki
Posts by Saszka
-
-
Eeee tam w sumie zagapilem sie film ogladalem i mi jakies smieci posprzatal juz odbudowane cale szczescie Czesio nie zdazyl glownej dorwac To byla wystawka ale mietka faja nie poleciala to Strachu wykorzystal moje zagapienie hehe pogratulowalem na pw gratuluje i tu Szo nie ma co bo ledwo mala czastka juz odbudowana gramy dalej
-
Mega graty Pablo starcie piekne az milo sie patrzy a zysk miodzio tez mi cos skaplo
jedziemy dalej B_B
-
No wreszcie cos na przelamanie na umierajacym uni graty nastepnym razem cos wiekszego trzeba wiadomo kogo
-
Powiedzieć że nie próbował wykręcić pieknego % było by łgarstwem cos na milion rekow by bylo ale niestety dla niego dobrze sie pilnowalem
Jak pisalem w pw powodzenia w realu mam nadzieje ze sie jeszcze gdzies kiedys spotkamy bo dobrych graczy rzadko sie teraz spotyka a że sam po sobie wiem jak wciagajaca jest ta gra to mysle ze kiedys wrocisz i jeszcze troche stekow wykrecisz
Pzdr. DAGAN
-
Dzieki za info i locik zysk jest bawimy sie dalej obroncy szo bo spoko gosc jest
-
Nie gadam z wami bo mnie nie wzieliscie Graty łobuzy kolejny bunkier zaorany obroncy szo ale juz nie bunkra
-
Takie tam badziwie :p dzieki za locik przewietrzona flota bo ciagle tylko stoi i rdzewieje hihihi
-
Nie Balboa nie widze zadnej roznicy Wytlumacze ci to bo najwidoczniej nie zrozumiales o czym pisze Wszedles na uni wydales kupe kasy w 2 dni wyklikales 200k puszek wydales sporo kasy i zaczales latac.... jakze latwo jest latac taka liczba na slabszych graczy skoro wiesz ze nie maja szansy sie obronic i sie jeszcze tym chwalisz ? ze latasz i pomnazasz flote ? to jest dopiero slabe....majac 10 razy wieksza flote pewnie ze mozna sobie latac i pomnazac.... tylko wiedzac za co i za ile zostala zrobiona juz nie wyglada to rozowo... coz gra niestety oferuje taka mozliwosc ...gralem z 10 lat w grepo tam niestety to samo teraz liczy sie kasa nie skill tu tez majac kase nie musisz miec skila wystarczy ze bedziesz latac do usranej smierci w koncu trafisz.... taka prawda. Od poczatku uni nikt nie mogl mnie trafic a i sam Respekt nie zliczy ile razy probowal
Raz zapilem pale i domson spakowal pogratulowalem mimo ze nie bylo w sumie czego flota stala od 24 zlom kolo 5 wiec kazdy mogl leciec przez 5h ... I tu dochodzimy do sedna sprytnie go wczesniej spakowales cofka nie spodziewal sie tego tyle ze gdyby nie przeklikane pance za kase nie mogl bys tego zrobic bo najzwyczajniej bys ich nie mial.... on przeklikal gsy i (nie ma znaczenia czy za swoja kase czy czyjas kasa to kasa) wiec po prostu zalatwil cie twoja bronia kasą... a ciebie teraz dupa boli bo tego sie nie spodziewales ? a powinienes chyba... wiec zamiast pisac brednie w stylu "slabe" "skill" czy inne pierdoly po prostu scisnij zwieracze i po prostu POGRATULUJ i tyle to tylko gra kilka cyferek jakies obrazki a co niektorym juz od nich porypalo w glowach troche dystansu swieżego powietrza itp
Obroncy gratulacje % i pomyslu agresorowi szo jesli bedzie byle nie za kase dojdz do tego pracą a nie kasa a moze wtedy zasluzysz na szacunek
-
Po prostu niektorych dupa boli... jaka jest roznica pomiedzy przeklikaniem gs a wywaleniem szlag wie ile kasy na 200k panców w 2 dni zrobionych ? zadna ....? no to jak kuba bogu tak bog castro
Graty % pewnie troche dlugo sie utrzyma choc kto wie ...
-
[Mniam]
Domson graty juz byly na pw tu tez wstawiam szo bedzie oczywiscie
Moderator kasai:
Upominam za obraze i offtopic.