Dobry wieczór miłemu gronu. Słonko coraz mocniej świeci, dobrze, że ściany są grube (80cm) w kamienicy, to jeszcze można trochę chłodu złapać na koniec dnia, żeby relatywnie wygodnie pograć sobie w ogame
Posts by Shine
-
-
-
-
Dobry wieczór zacnemu towarzystwu, ja akurat po kąpieli właśnie, sposobię się do wieczerzy, kolacyjki, posiłku wieczornego, regeneracyjnego znaczy się
-
-
-
Mnie ostatnio smakuje taka mieszanka kaw rozpuszczalnych, łyżeczka Tchibo Familly, łyżeczka Kawy Creme, do tego trzy łyżki mleka, 4 kostki cukru trzcinowego (około 1,5 łyżeczki cukru).
-
A ja właśnie piję po pracy
-
-
Zauważyłem pewną prawidłowość, że jak człowiek ma czas wolny to zimno i pada deszcz, a jak czas do pracy to słoneczko i temperatury dodatnie. Opatrzność widać czuwa, żeby nam się dobrze spało i pracowało, wszak do spania lepiej kiedy jest chłodniej, a deszcz działa uspokajająco, a zdrowy sen to podstawa
-
Już miałem pisać, że nie widzę numeru, ale jakoś znalazłem. Dobrze ukryty.
Pzdr
Super, cieszę się, że dałem dobrą zagadkę
-
Oj zimne lato w tym roku, może czerwiec będzie łaskawszy. W domu temperatura waha się na razie od 18 w nocy do 20 w dzień, więc ciepły sweter jeszcze w użytku.
-
-
Hey, nie wiem czy to jest błąd czy to może po prostu tak jest, ale nie mogłem skasować mojej planety dopóki nie zburzyłem sektora mieszkalnego do zera. Nie maile aktywnych flot ani odpalonych badan na danej planecie a gdy próbowałem usunąć dana planetę to bez żadnej informacji nie było żadnego efektu po wpisaniu hasła i akceptacji. Fajnie by było otrzymać informacje zwrotna dlaczego dany proceder nie może zostać zrealizowany.
Bardzo ci dziękuję za tą informację. Miałem ten sam problem kiedy chciałem usunąć planetę startową, jak ukończyłem samouczek i zbadałem astrofizykę. Teraz będę wiedział, jak postąpić. Faktycznie, nie ma żadnej informacji, jedynie strona się odświeża po podaniu hasła. Niestety formy życia nie są chyba zbyt dopracowane i nikt nie przewidział, że ktoś będzie kasować planety — tak myślę