bardzo ładny zysk Jozek!
Przetapiaj na nowe zabawki
bardzo ładny zysk Jozek!
Przetapiaj na nowe zabawki
Spawciu pisze, że zero finezji przy akcji, bo on nawalony, flota bez opieki na moonie ale mimo wszystko ktoś jednak tę flotę wypatrzył i na podstawie obserwacji aktywności z poprzednich dni wytypował, że obrońca śpi i za to też należą się gratulacje. Szczerze to ciężko mówić już o przetapianiu zysku na floty bo macie je już i tak wykokszone, no ale co innego z tą surą robić.
Spawciu SZO, bo jak nie ty to kto
fajny zysk, gratuluje
przetopu i nastepnych
nowe twarze w tym dziale, to lubię!
gratulacje i przetopu.
Aktualne?
gratulacje, zasadzał się na mnie noskill, nawet lotkę wrzucił w układ no ale cóż, w okienka też trzeba umieć latać, nawet na speed uni.
agresorom przetopu
Gratulacje, mały pstryczek w nosek Ygreka. Pogratulować.
Atakierowi no cóż, pewnie w stoczniach ma 3x tyle co tutaj stracił więc.. :p
Tutaj chodzi o technikalia, które mam nadzieję, że zostaną zmienione: czyli przypisanie osiągnięć do konta, a nie lobby.
Więc, na chwilę obecną należy utrzymać konto przy życiu.
Co do tematu fuzji, żaden z graczy nie był zmuszony do kasacji konta. Wystarczy wrzucić urlop i poczekać na przenosiny na Cmentarz.
Cześć Art, wiadomo coś na temat tych osiągnięć? Będą zapisane w profilu nawet po usunięciu konta z danego serwera czy działa to jak do tej pory?
Nie jestem przekonany, mam cały czas sztab, odbierałem nagrody w każdym możliwym evencie, a dostałem dopiero na badaniu - inni dostawali na wcześniejszych nagrodach od momentu wgrania osiągnięć na serwery.
pamiętajcie, że nadal mówimy o kodzie produkcyjnym dostarczanym przez GF. Śmiałym założeniem jest, że osiągnięcia do profilu wpadają prawidłowo kiedy wyzwania dzienne (przy okazji otwierania nowych uniwersów), które moim zdaniem są łatwiejsze do wykonania (i pewnie walidacji) czasami się bugują.
Display More#3
Osiągnięcie z planetą 500 pól potwierdzone.
Osiągnięcie odblokowane!
Od:
dowódca floty
07.01.2025 19:29:39
Udało ci się ukończyć następujące osiągnięcie: Ukryte osiągnięcie - Sekretny numerolog
Zadanie osiągnięcia:Posiadaj planetę ze ściśle określoną liczbą pól planety.W nagrodę otrzymujesz 100 pkt. osiągnięć. Oprócz tego otrzymujesz:
Skin planetyInformacja: wszystko, co odblokujesz, jest dla ciebie dostępne na wszystkich twoich serwerach. Jeśli chcesz zobaczyć wszystkie swoje osiągnięcia i nagrody, zajrzyj do swojego profilu: Profil
jaka rasa i jakie dokładnie budynki i badania robiłeś aby to osiągnąć? i czy po zmianie na inną rasę pola planety zostają czy resetują się?
gratulacje, akurat dzisiaj z rańca widziałem waszą wojnę z VATowcami i z góry przyjąłem, że EKO jest pewnie bez szans a tu taki ładny kąsek wpadł.
Gratulacje dla was za podjęcie rękawic i za zdaje się pierwszy mocny knockout na przeciwniku. dobudujcie recki, nigdy nie wiadomo kiedy mogą się przydać.
bardzo ładny procent wykręciłeś, niestety obrazek się nie ładuje.
przetopu - jest czego i oby następnego!
gratki INC, przetapiaj na nowe zabaweczki.
ciekawi mnie tez jaki będzie tego finał .Zakładając ze ta informacja dotrze do Gf ciekawe co usłyszymy , ze jak cos nie pasuje to poprostu nie wysyłaj expo ? czy beda palić Jana ze nie ma takiego problemu ? może cichaczem oni coś " popsuli " bo stwierdzili ze za dużo tego dostajemy w ekspedycjach 😁😁
śmiałe założenie, że to trafi do GF. moim zdaniem sprawa nawet nie opuści tego forum, ale chciałbym się mylić
odinstaluj dodatki będzie działać
czasami mam to samo na kompie (bez dodatków) i na telefonie (bez dodatków). Ktoś mi kiedyś poradził, aby odjąć po jednym z surowców z metalu, dexu i krysi ale to działa w kratkę, niestety.
zależy za co
najbardziej rozczarowujące jest to, że jednego skina można przypisać tylko do jednej planety
jakbym chciał mieć wszystkie planety za 8 pozycji z jednym skinem a wszystkie planety na 15 pozycji z innym skinem to się nie da. bez sensu.
wreszcie jakaś przeciwwaga w tym temacie dla Komorników.
Gratki poziom, przetapiaj i do następnego