Gratki. Posłałem na FSa u68 myśląc, że Fafnira. 
Przetapiaj, będzie z Ciebie większy procent - ganiamy się dalej. ![]()
Gratki. Posłałem na FSa u68 myśląc, że Fafnira. 
Przetapiaj, będzie z Ciebie większy procent - ganiamy się dalej. ![]()
gratki Zyga, fajnie widzieć, że jeszcze chcesz i latasz! przetapiaj
Display MoreDziękuję za pozdrowienia od szajki .
Jak już każdy zauważył od lipca siedzę na urlopie no może od sierpnia .
Teraz wróciłem bo fajna nagroda była.
Nikogo nie skanuje , nie latam , nie gram .
Tylko od fsa do fsa . Dziś wrócił FS a miałem drobną pracę w domu bo żona mi od paru dni ględziła . Niedziela wolna więc ogarnąłem ten temat
I wysłałem fsa na ponad dwie godziny bo miałem coś tam zrobić na koncie jeszcze .
pech!!! tak mnie praca wchłonęła że zapomniałem o grze .Kiedy skończyłem robotę byłem przekonany że FS jeszcze leci
Szok jak te dwie godziny szybko minęły .
gratulacje dla Ygreka za wykorzystanie sytuacji .
a dla mnie … hmmmJa i tak nie gram więc nie będę płakał z tego powodu .
Mam tam jakiś cel do zrobienia
Podnieś kopalnie jak będę miał czas
Coś tam jeszcze …
Dla ciekawskich …. Napewno nie oddam konta i napewno nie skończę gry .
Nie uciekam jak ta dziewica Panciorek po jednym złomie .
Dla mnie to zabawa i jak to mówią raz na wozie a raz pod .
Na spokojnie jeszcze znajdę czas w swoim życiu by wam ( komornic )
Trochę w tej grze po przeszkadzać .
kopalnie są spoko, dają dużo satysfakcji i są o wiele spokojniejsze, także zapraszam i polecam.
piękny zysk, wrzucaj w badania i do przodu!
nikogo nie zmuszam, to Twoja nadinterpretacja. Pytam się po prostu co z nami, czy będzie możliwość (czyli dobrowolna, nie z przymusu) zmiany wszechświata.
Robisz to w temacie fuzji a fuzja to jak przenoszenie to przymusowe dla wszystkich.
jezusie chrystusie, uspokój się. temat fuzji to pytam o zmianę z u68, po co zakładać osobny temat, ten jest powiązany. wyluzuj
a co z takim u68, co ciągle jest uni docelowym? kiedy będzie można z niego uciekać?
Jak chcesz uciec to nie zmuszaj wszystkich do ucieczki a poproś o przedmiot do przenosin za anty
nikogo nie zmuszam, to Twoja nadinterpretacja. Pytam się po prostu co z nami, czy będzie możliwość (czyli dobrowolna, nie z przymusu) zmiany wszechświata.
na zimę przyda się każda dodatkowa warstwa izolacji, aby nie zmarznąć ![]()
a co z takim u68, co ciągle jest uni docelowym? kiedy będzie można z niego uciekać?
dzięki za odpowiedzi, różnica jest duża, poważnie zastanowię się nad ponownym ustawianiem tych badań..
piciu jakim cudem trzaskasz 120 - 150 eksp dziennie?
Cześć,
czy możecie pochwalić się wynikami swoich ekspedycji za miesiąc wrzesień?
Badania form życia mam ustawione pod grę pasywną bez puszczania ekspedycji, czyli brak bonusów do surowców i statków z ekspedycji a same dodatki do wydobycia, czy DT.
Przy średnio 80-90 ekspach dziennie we wrześniu, bez bonusów wyciągnąłem tyle:
8,849,039,999 / 2,741,339,999 / 775,280,000
i szczerze czuję wielki niedosyt, wiem, że mając badania pod ekspedycje wyciągałbym o wiele więcej, jednak resetowanie tych badań form życia dla każdej z 18stu planet z Rocktalami, potem szukanie tych artefaktów, które na x1 trwa wieki w porównaniu z innymi uniami dość skutecznie mnie odstrasza. Ale może zysk w ujęciu miesięcznym jest na tyle duży, że wart jest tej męczarni i szukania tych przeklętych artefaktów.
Standardowo puszczam DT + 1 SS + 1 Pionier
Jak sprawdzić surę za poprzedni miesiąc w OGame Tracker?
1. Zakładka Expeditions
2. Resources
3. Amount
4. Table
5. Zębatka
6. Plusik aby dodać nową pozycję
7. Wybieramy jak na screenie

ciekawe ile czasu zajęło zbudowanie takich zasiek, ponad milion plazm, ja cię kręcę.
gratulacje zaorania takiego wielkiego jeża, odbudowy ![]()
Wiem że już pytałem ale muszę się upewnić bo tyle wku....u co dostałem na jishui to szok.
Czy jak usunę konto z serwera sezonowego to skiny/avatary/tytuły zostaną na koncie? wiem że w momencie przekazania znikają.
Czy ktoś już coś takiego robił że kasował konto z serwera sezonowego?
nie zostaną - niestety
zostają
oto co oferował sezon handlu:
Rusza sezon handlu
oto co mam w profilu:![]()
a w lobby brak konta na serwerze sezonowym:
Fafnir to sezon Radości
Teraz tak patrzę, to natrzaskałeś tę flotę już całkiem przyjemną. gratki, kolejne do przodu
bardzo ładny zysk Jozek!
Przetapiaj na nowe zabawki
Spawciu pisze, że zero finezji przy akcji, bo on nawalony, flota bez opieki na moonie ale mimo wszystko ktoś jednak tę flotę wypatrzył i na podstawie obserwacji aktywności z poprzednich dni wytypował, że obrońca śpi i za to też należą się gratulacje. Szczerze to ciężko mówić już o przetapianiu zysku na floty bo macie je już i tak wykokszone, no ale co innego z tą surą robić. ![]()
Spawciu SZO, bo jak nie ty to kto ![]()
fajny zysk, gratuluje
przetopu i nastepnych
nowe twarze w tym dziale, to lubię!
gratulacje i przetopu.