Posts by Scarab

Uwaga! Nowa aplikacja mobilna OGame dla Androida!
Pamiętaj o migracji konta przed 6 października!
Migracja konta dla Androida zakończy się za tydzień!

Kilka słów ode mnie, na wstępie gratulacje (na pw chwilę również pogadaliśmy) nie ma tutaj złej krwi, gra powinna cieszyć i tak jest, akcja dobra, dużo szczęścia dla agresorów, po mojej stronie sam pech i rozczarowanie, nie jest to tłumaczenie się tylko opis sytuacji.

Wszystko przez zlekceważenie, floty nie chciało mi się przenosić pomimo, że wiedziałem o tym, że agresorzy wiedzą skąd latam, to raz a dwa zalogowałem się może jakąś minutę po obaleniu kulek, za późno się zalogowałem jeden raz gdy jeszcze nie zrobiłem zawrotki i po temacie.. :)

5 sekund niby dużo, szybki pecet za 15 koła + net 1000 (nie żebym się chwalił) bo nie o to tutaj chodzi, nikt z Nas nie ma wpływu na serwery ogejma, chwilę momentami zlaguje i jest po temacie i tak było tutaj bo nie doczytało cyferek i brakło czasu, dwa razy enter nie przerosło mnie lukas26 ale giere. Trudno się mówi, polak po szkodzie mądrzejszy. Odbudowa ruszyła, 1/3 już odbudowane a jak tylko będzie event na anty to sytuacja nabierze dużo szybszego tempa a błędu takiego samego postaram się nie popełnić, wnioski wyciągnięte :D

Tyle ode mnie 8).

Pozdrawiam.