Miło jest patrzeć jak całkiem niedawno bite pieski ujadają każdy kiedyś skończy w reckach i taka jest prawda. Gra błędów. On pakował was... ktoś spakował jego. Dedukując: jesteście na początku łańcucha pokarmowego
Chyba ci jeden stek umknął
Miło jest patrzeć jak całkiem niedawno bite pieski ujadają każdy kiedyś skończy w reckach i taka jest prawda. Gra błędów. On pakował was... ktoś spakował jego. Dedukując: jesteście na początku łańcucha pokarmowego
Chyba ci jeden stek umknął
zajmij się wiecznym fs'owaniem jak koledzy z sojuszu.
😉
chociaż masz cel w życiu
Nieee, nie poluję, ale flota stoi to se polece. 20 minut stoi to nie lece ale 40 to juz polecę. No już miałam ci nic nie komentować ale nie mogę.
Dust zbiera chrust, graty stary
gdyż nie opłaca Pan myta za możliwość latania po ich uniwersum, jak i haraczu który wynosi 100% zysku.
oho, zarwane noce, niewyspanie wychodzi ?
Gratulacje. jakk się obudziłem po 2 wiedziałem że tak to się musi skończyć. Czy będzie odbudowa? Zobaczymy, narazie pora na urlop i przemyślenie czy chce mi się dalej w to bawić. Całe Dust mogę tylko przeprosić. Nie tak to miało wyglądać.
Nie masz za co, odchoruj i wracaj. Nie ty pierwszy, nie ostatni, tak się gra w te statki. Znamy takich którzy więcej niż raz zaspali, nie?
musze Ci powiedzieć ze swietnie sie bawicie wasz najlepszy gracz z sojuszu i zalozyciel odeszli
świetna zabawe zaproponowales kolegom i kolezankom, a twoje ego jest na tyle wazne ze nie zmienisz nicku chocbys mial w nim zostac sam.
brawo gallu anonimie, bawcie sie tam tak dalej, bo rozumiem dalej bawicie sie dobrze ?
bo my tak
Założycielka jak już coś... i nie na długo
Bawimy się nadal świetnie
Z innego świata przybywam ale graty, graty
wydaje mi się, że zabierając nick wlasnie trafilem na bande dzieciakow.
A tak w ogóle dlaczego do Galla nie napisałeś skoro tak ci zależy.
Dam ci radę, jak szukasz na siłę pretekstu.... bez powodu też można w tej grze latać.
Zaczynasz jakąś chorą krucjatę to krzyż na drogę...
Nie trafiłeś na bandę dzieciaków. W taki sposób w jaki piszesz nie dogadasz się ze mną, ja nie słucham jak się mnie straszy.
Na stronie sojuszu jest napisane z kim się kontaktować. Nikt do mnie nie pisał, a dzisiejsze gaszenie świateł nie wygląda jak grzeczna rozmowa.
Nie, ty nie poprosiłeś grzecznie. Nie jesteśmy w przedszkolu czy pod trzepakiem, żeby straszyć kogoś, rozmawiać trzeba umieć.
Ale poleciał
Graty Miłośniku z Pyłu. Coś byś eko pograł w końcu.
Szo obrońcy
- Gąski gąski do domu
- Boimy się
- A czego?
- Wilka złego
Graty Facio
Szo obrońcy!
Moze zamiast marnować taki talent na forum gry tak zniszczonej przez pusherow, multikontowcow i paczkarzy, zaczniecie pisać jakieś baśnie??
Widzie niezwykły talent.
Nie no, Ciebie w pisaniu powieści, opisów i scenariuszy nikt nie przebije.
Mogę spytać po co te acsy z 1 sondą?
Mimo wszystko graty
i ...
I hope see you soon
Obrońcy szo
...bo zima będzie sroga
Graty Fancior, ten pan już dawno nie z tej bajki
To dobitka z czerwca?
Nie wiem komu i czego tu życzyć
Się ma to się lata. Gratulacje.