Posts by Maigo

Chociaż dla mnie połowa grudnia to zbyt szybko na świąteczne szaleństwo to :

Z okazji zbliżających się Świąt, życzę wszystkim dużo spokoju i przede wszystkim spokoju.

Na pierwszym miejscu zawsze i wszędzie - Zdrówka i powodzenia w grze moim chłopakom z Dust <3

Wesołych dla Kerberosa całego, dla tych z którymi mi po drodze i dla tych z którymi mniej . Dla tych z którymi gram, grałam, dla tych których wkurzałam, którzy mnie wkurzali. I tak się wszyscy kiedyś jeszcze gdzieś spotkamy.

I specjalna dedykacja dla ekipy z knajpy kerberosowej :rebels:

Biorę udział w mistrzostwach serwera Kerberos, Maigo, Imprezowicze

Miałam się tu nie wpisywać ale czuję się trochę wezwana do tablicy.

Nie zgodzę się z Tobą. Na Imai przyszliśmy z chłopakami razem, pograć trochę od nowa, trochę inaczej niż na naszym serwie. W sumie to ja przyszłam za nimi po lekkiej sugestii.

A decyzję o wbiciu urlopu podjęliśmy z Fanciorem po moim złomie na Imai (albo jakos tak ale to nie Fancior dostał złoma). Fancior ostatnim jest, który poddałby się po stracie floty.

Gram z chłopakami kilka lat no i to nie tak jak piszesz.

Naucz się liczyć , tak powiem delikatnie. Nie 170 tysięcy a co najwyżej kilka tysięcy. To jedno, drugie - co to jest 170k paczek na dzien dzisiejszy. Po trzecie - jak zauważysz jest odpalony generał + mechy co daje "ledwo" 33g z paczki, co z kolej jak policzysz daje ledwo ich kilka tysięcy na ilośc surowca widocznego na SS. A teraz pomyśl ile z paczki będzie miał Majs po odpaleniu zbieracza + rocków + boosterów do wydobycia. Pewnie ze 100 G przynajmniej ( o ile nie więcej - strzelam na oko ), co z kolei da jeszcze mniej paczek przy tej ilości którą kitra a którą widać na screenach. Więc... no 170k paczek to tyle co nic, ale w tym przypadku to raptem pewnie kilka tysięcy. Pi razy drzwi - na oko strzelam.

Robi wrażenie taka ilość surowca i pewnie stąd - z wrażenia - takie cyfry ci wydupczyło ;)

Wiem, że offtop...

Co to jest 170k paczek na dzisiejsze czasy - no drobiazg, tyle co nic. Zadziwiać mnie nie przestajesz :) Zakładam, że to z własnego doświadczenia piszesz. A nie, czekaj, ty nie kupujesz anty wiec jak zawsze ekspert teoretyczny.

No i zazdroszczę tak elastycznego kręgosłupa.

Gratulacje. jakk się obudziłem po 2 wiedziałem że tak to się musi skończyć. Czy będzie odbudowa? Zobaczymy, narazie pora na urlop i przemyślenie czy chce mi się dalej w to bawić. Całe Dust mogę tylko przeprosić. Nie tak to miało wyglądać.

Nie masz za co, odchoruj i wracaj. Nie ty pierwszy, nie ostatni, tak się gra w te statki. Znamy takich którzy więcej niż raz zaspali, nie? :fsmile:

musze Ci powiedzieć ze swietnie sie bawicie :) wasz najlepszy gracz z sojuszu i zalozyciel odeszli :)

świetna zabawe zaproponowales kolegom i kolezankom, a twoje ego jest na tyle wazne ze nie zmienisz nicku chocbys mial w nim zostac sam.

brawo gallu anonimie, bawcie sie tam tak dalej, bo rozumiem dalej bawicie sie dobrze ?

bo my tak :)

Założycielka jak już coś... i nie na długo

Bawimy się nadal świetnie