Dzięki i graty !
Posts by Maigo
-
-
Chociaż dla mnie połowa grudnia to zbyt szybko na świąteczne szaleństwo to :
Z okazji zbliżających się Świąt, życzę wszystkim dużo spokoju i przede wszystkim spokoju.
Na pierwszym miejscu zawsze i wszędzie - Zdrówka i powodzenia w grze moim chłopakom z Dust

Wesołych dla Kerberosa całego, dla tych z którymi mi po drodze i dla tych z którymi mniej . Dla tych z którymi gram, grałam, dla tych których wkurzałam, którzy mnie wkurzali. I tak się wszyscy kiedyś jeszcze gdzieś spotkamy.
I specjalna dedykacja dla ekipy z knajpy kerberosowej

Biorę udział w mistrzostwach serwera Kerberos, Maigo, Imprezowicze
-
Graty JA!

Tzn, gratki Ty

-
Display More
Ciebie baldi upolować jeszcze łatwiej niż mnie a ja do trudnych na pewno nie należę, więc beka że typy Ci kanał na DC poświecili,
ale z drugiej strony nie ma co wiele oczekiwać po ludziach co kupili dwa topowe konta na wyjaśnionym już serwerze a ich najlepsze starcie to niehonorowa kpina gdzie wciągnęli gościa do ACS'a na czekającą już pułapkę, chwaląc się swoją "przebiegłością
hatfuu
chodź klepać eko na inny wyjaśniony już serwer i zostaw ich niech sobie panują do następnej fuzji
Na naszym uniwersum pozostało niewielu graczy, którym udało się zbudować pokaźną flotę.
Właśnie dla takich osób tworzy się dedykowane kanały.
Nie porównuj się do Baldiego. Ty, o ile pamiętam, trzymałeś swoją flotę w bunkrze z nadzieją, że nic jej nie grozi. Baldi natomiast powoli i skrupulatnie rozbudowywał swoje siły, jednocześnie bardzo się pilnując. Dbał zarówno o zabezpieczenie przed szybkimi atakami, jak i o wykonywanie solidnych fleet save'ów. Szczerze życzę mu szybkiej odbudowy, ponieważ widać, że wkładał w grę na tym serwerze wiele wysiłku.Zapominacie, że ta gra to przede wszystkim dobra zabawa....
Baldi ma rozbudowane konto i może bez problemu odbudować swoją flotę.
Ty natomiast, zakładam, zaczynasz grę na każdym nowym serwerze, budujesz flotę do momentu, gdy ktoś ją zestrzeli, po czym się poddajesz i uciekasz na kolejny serwer, krzycząc przy tym, że wszyscy są oszustami, bo Tobie nie idzie tak, jak sobie wymarzyłeś.
Przestań traktować to tak poważnie i zacznij się tym bawić. Albo, z dobrego serca, radzę poszukać innej formy rozrywki, ponieważ taka postawa tylko szkodzi Twojemu zdrowiu.
Miałam się tu nie wpisywać ale czuję się trochę wezwana do tablicy.
Nie zgodzę się z Tobą. Na Imai przyszliśmy z chłopakami razem, pograć trochę od nowa, trochę inaczej niż na naszym serwie. W sumie to ja przyszłam za nimi po lekkiej sugestii.
A decyzję o wbiciu urlopu podjęliśmy z Fanciorem po moim złomie na Imai (albo jakos tak ale to nie Fancior dostał złoma). Fancior ostatnim jest, który poddałby się po stracie floty.
Gram z chłopakami kilka lat no i to nie tak jak piszesz.
-
Jest i wściekły cygi. Wszystko widzi, wszystko wie.
pdk

Żeby nie było, że
to obrońcy szo -
Naucz się liczyć , tak powiem delikatnie. Nie 170 tysięcy a co najwyżej kilka tysięcy. To jedno, drugie - co to jest 170k paczek na dzien dzisiejszy. Po trzecie - jak zauważysz jest odpalony generał + mechy co daje "ledwo" 33g z paczki, co z kolej jak policzysz daje ledwo ich kilka tysięcy na ilośc surowca widocznego na SS. A teraz pomyśl ile z paczki będzie miał Majs po odpaleniu zbieracza + rocków + boosterów do wydobycia. Pewnie ze 100 G przynajmniej ( o ile nie więcej - strzelam na oko ), co z kolei da jeszcze mniej paczek przy tej ilości którą kitra a którą widać na screenach. Więc... no 170k paczek to tyle co nic, ale w tym przypadku to raptem pewnie kilka tysięcy. Pi razy drzwi - na oko strzelam.
Robi wrażenie taka ilość surowca i pewnie stąd - z wrażenia - takie cyfry ci wydupczyło

Wiem, że offtop...
Co to jest 170k paczek na dzisiejsze czasy - no drobiazg, tyle co nic. Zadziwiać mnie nie przestajesz
Zakładam, że to z własnego doświadczenia piszesz. A nie, czekaj, ty nie kupujesz anty wiec jak zawsze ekspert teoretyczny.Display MoreAle ty pierdo... lisz. Tylko tyle ci powiem, i nie wiem skąd ci do głowy przyszło stwierdzenie że trzymam nos u kogoś gdzieś jak sam / sama to opisujesz. Rozumu to ci natura poskąpiła, a jak dla ciebie czas jest problemem to nie marnuj go na wypisywanie takich idiotyzmów i na tą grę skoro o klikaniu paczek i o tej grze jak widać pojęcia nie masz.
Tak dla twojej wiadomości ludzie potrafią odpalać po kilka tysięcy paczek dziennie albo i więcej.
I niech se tam majs ma nawet 100000x tyle sury - gówno mi to tego. Czy wyczarował, czy nabugował, czy wymodlił na pielgrzymce wyznawców fantastycznych bożków średniowiecza w wypizdowie górnym. Nie moja sura, nie moja sprawa ile siedzi i klika czy czaruje.
Temat dotyczy jednego a ty lecisz na złamanie karku wyciągając z dupska kij wie co.
Zwróciłem tylko uwagę że wypisujesz bzdury i tyle. Więc wypisuj je dalej. Koniec transmisji.
No i zazdroszczę tak elastycznego kręgosłupa.
-
-
rozumiem że szeryf ja
? ale ja was nawet nie pilnuje 
to po co leciałeś do fanciora?
-
Graty koledzy, przetapiajcie na kopalnie górnicy moi

A co do tego "szeryfa" to szkoda gadać....
-
Miło jest patrzeć jak całkiem niedawno bite pieski ujadają
każdy kiedyś skończy w reckach i taka jest prawda. Gra błędów. On pakował was... ktoś spakował jego. Dedukując: jesteście na początku łańcucha pokarmowego
Chyba ci jeden stek umknął
-
-
zajmij się wiecznym fs'owaniem jak koledzy z sojuszu.
😉
chociaż masz cel w życiu
-
Nieee, nie poluję, ale flota stoi to se polece. 20 minut stoi to nie lece ale 40 to juz polecę. No już miałam ci nic nie komentować ale nie mogę.
-
Dust zbiera chrust, graty stary
-
gdyż nie opłaca Pan myta za możliwość latania po ich uniwersum, jak i haraczu który wynosi 100% zysku.oho, zarwane noce, niewyspanie wychodzi ?
-
Gratulacje. jakk się obudziłem po 2 wiedziałem że tak to się musi skończyć. Czy będzie odbudowa? Zobaczymy, narazie pora na urlop i przemyślenie czy chce mi się dalej w to bawić. Całe Dust mogę tylko przeprosić. Nie tak to miało wyglądać.
Nie masz za co, odchoruj i wracaj. Nie ty pierwszy, nie ostatni, tak się gra w te statki. Znamy takich którzy więcej niż raz zaspali, nie?

-
musze Ci powiedzieć ze swietnie sie bawicie
wasz najlepszy gracz z sojuszu i zalozyciel odeszli 
świetna zabawe zaproponowales kolegom i kolezankom, a twoje ego jest na tyle wazne ze nie zmienisz nicku chocbys mial w nim zostac sam.
brawo gallu anonimie, bawcie sie tam tak dalej, bo rozumiem dalej bawicie sie dobrze ?
bo my tak

Założycielka jak już coś... i nie na długo
Bawimy się nadal świetnie
-
Z innego świata przybywam ale graty, graty

-
wydaje mi się, że zabierając nick wlasnie trafilem na bande dzieciakow.
A tak w ogóle dlaczego do Galla nie napisałeś skoro tak ci zależy.
Dam ci radę, jak szukasz na siłę pretekstu.... bez powodu też można w tej grze latać.
-
Zaczynasz jakąś chorą krucjatę to krzyż na drogę...
Nie trafiłeś na bandę dzieciaków. W taki sposób w jaki piszesz nie dogadasz się ze mną, ja nie słucham jak się mnie straszy.