Konto długo na urlopie. Zchodzi z urlopu i dostaje gonga. Żadnego ruchu na koncie. Ewidentnie konto szykowane pod pusch. Zagadka jest czy odpowiednia osoba to trafiła.
Posts by awtokinto
-
-
Druga sprawa, jaka to jest losowość expedycji? Zdaza mi się znalesc surowce w identycznej ilości, w odstępie niecałej minuty. Np.
16.22.25 Metal 38240592
16.22.58 Metal 38240592
Widsc,ze coś jest skopane, Tak samo seria pustaków, potrafi i być 7-9 razy pod rząd w jednej serii
-
Kiedy wejdzie pancernik w kolorze LGBT?
-
Wincyj kolorowych obrazków, planet, statków, zmian we frontendzie, backendzie, co by przyciagnać nowych graczy. Jak jakieś pierdoly to w expresowy tempie wrzucane są na serwery. Natomiast rzeczy, które mają duży wpływ na rozgrywkę pozostają nie rozwiązane.
-
Co jak ktoś zaplanowal sobie powrót floty zgodnie z wcześniej ustalonym terminami?Zaraz kończy mi się przerwa i nie mogę wejść na konto. Gówno nie gra.
-
A co ja mam zrobić, przeniosłem się z cmentarza na jakieś gówno uni, przypadkiem bo nie wiedzialem jak działa ten cmentarz. Niestety na drugi powrót z cmentarza już sie nie załapałem. Pozostaje mi grać na tym albo skasować konto. Co chwila to jakieś zmiany zasad, dodawanie, zabieranie, bez podania jakiegokolwiek wytłumaczenia. Aż dziw bierze, że ludzie w to jeszcze grają i ładują realne pieniądze.
-
Jaki ty musisz mieć beret zryty. Chciałeś się pochwalić ile to Gsow za paczki postawiłeś ?
-
Długo trzeba było czekać aż ktoś go spakuje. Ostatnio zrobił to Pln wiele lat temu.Co do górników, nie cieszyłbym się za bardzo. To co z doku odbierze spokojnie wystarczy na latanie po was. Ogame to całe jego życie, Regularne granie od urlopu do urlopu. Więc pewnie będzie robił to dalej.
-
Jak zwykle przerost formy nad treścią. Jeszcze się nie zdażyło, żeby coś wyszło i działało poprawnie. Parę lat przymierzalni się do wprowadzenia czatu. A pierwsze co się robi na nowym uni, to wyłącza to badziewie.
-
Odkąd pamiętam to Smyk największe starcia klepał zaraz po zejściu z urlopu. Po to powstał cmentarz, żeby można było legalnie złomować floty z innych uniwersów. Takie cmentarzowe starcia były nie tylko na tym serwerze.Wczystkie bez bana. Oczywiście ten sam schemat, przenosiny, pozostawienie konta bez opieki i złomowanie.Graty Smyku, pushowac się to trzeba umieć.
-
Skoro ilość przedmiotów do znalezienia jest ograniczona tygodniowo, to po jest ten event?Wychodzi na to, że szanse na jakiś przedmiot są takie same jak bez eventu. To tak jak by był event z antymateria z expedycji i przez tydzień nic by nie wpadło.
-
6 dzień eventu, nawet jednego przedmiotu.Dziennie ponad 100 expow Robienie takiego eventu, który nie działa, to kpina z graczy. Problem występuje już od dawna. Jak nie można naprawić to zlikwidować ten event po prostu.
-
No proszę, po co paczki kupować, jak 15k puszek można na expedycji znaleść. Mi się udało tylko 1600 sztuk uzbierać. Obrońcy Szo i latania na expy po puszki.
-
Rozbudowalem Supra-Refraktor do 10 poziomu co powinno dać 5% szans do powstania i 5% do rozmiaru księżyca. Po wykonaniu prób na kilku planetach z tym badaniem i bez, szanse były takie same. O wielkości się nie wypowiadam bo księżyc nie powstał. Od razu pisze, że, złom że zniszczonych statków był znacznie większy niż 20%.Czy to błąd? Uniwersum quantum.
-
powiem wam jak zgasić takiego pseudo flociarza co lata gsami po planetach. Opcja dotyczy rozwiniętego konta, kasujemy nanity na 0 i wrzucamy w zależności od ilości surowca kilka tysięcy GS, co przy wysokim eko nie jest problem, przed wylotem skróć, zakończ i po problemie. Testowałem nie raz, działa.
-
uchów i achów nie ma końca. Jeden i drugi z trzeciej ligi, pchają się na boarda.Bo jest miejsce, to mogą się pokazać. A zgaszenie mogą być jak świeczka
-
Najlepsza obrona jest ufs, tak jak to robią agresorzy.
-
Anal fabeta tylko tutaj może skrzydła rozwinąć, na żadnym inny. pozdrawiam uni nie ma szans, dlaczego,?
-
że takie gnidy pochowały się tutaj, gdzie pod ochronka siedzą i walą st, proplayerzy, piaskownica tu jest a nie gra,
-
Może bys tak się wytłumaczył, czemu cie tak długo nie było?Takie [osoby] kiedyś ładowały na banie bez urlopu i nie miał byś do czego wracać.
[mod='Qnick']Proszę o lepszy dobór słownictwa. Upomnienie[/mod]