Czyli w tym roku 😜 albo za rok....
Posts by Farnah
-
-
Graty najpierw planujecie podstawki na tym koncie potem odbudowa graty oby tak dalejzlom pod dom oby tak dalej
-
Gratulacje starcia procent powala pewnie dluuuugo nikt go nie przebije top1 solo twoje wkoncu paczkomat coś zrobil i cieszy że HS w reckach jednego mniej na chwile obrońcy szooo
-
Looool graty starcia bahah
-
-
Graty starcia ładnie siadlo
-
Hahaha ten widok jest piękny graty cana masz co topić
-
Graty siadło ładnie szkoda że wszystkie to gs nie bylo nasuwa mi to myśl o pewnej osobie co była często w reckach kiedys obrońcy szoo i dalej dawania ciała hmm witer chyba nie taki straszymy jak to mowili
-
Hehe graty obrony fajnie wyszło głowie szoo znam ten ból
-
Graty mały pstryczek w nocek chyba nie mam dobrej passy ostatnio sobie szo bawimy się dalej a głowa graty za sprawdzenie
-
Graty ładny zysk obrońcy szoo
-
Graty ładnie trafiles odrabiam za mnie tam obrońcy szoo
-
Jeszcze raz graty ja dziś 6 trafiłem chyba trzeba iść w totka postawić raz pod raz nad i bawimy się dalej jeszcze raz wielkie graty a sobie życzę szoo
-
Graty starcia ładny zysk sojusznikowi szo i odbudowy nie dawaj się ludzie to tylko gra i zabawa więc bawmy się jeszcze raz graty.
-
Graty ładny zyska jest na co topie
-
Graty starcia jestem ciekaw co Go odpisze na to bawicie się tam dalej bo fajnie było patrząc z boku
-
Graty starcia witamy w nowych barwach i bawimy sie obrońcy szoo
-
Odemnie obrońcy szooo i mam nadzieję że odbudowa bedzie
-
Graty starcia no ładny zysk trzeba przyznać;) i procent wielkie graty jedno mnie bawi tak jedziecie po nich że kupują anty w Turcji a sami robicie inne wałki.... No ale jak się mówi każdy ma coś za uszami obrońcy szo
-
Chociaż powiesz za ile taki piękny złom poszedł??