Szkoda że zlikwidowali pręgierz było by dużo zabawniej bo ostatnio topka dostaje łomot od GO hehe
Gratki
Obrońcy SzO
Szkoda że zlikwidowali pręgierz było by dużo zabawniej bo ostatnio topka dostaje łomot od GO hehe
Gratki
Obrońcy SzO
Ja proponuję jeszcze widok z pierwszej osoby , z Og będzie dobry FPS
Hahaha co za typ nie dość że Chinska podróbka to jaka bezczelna .
Typ ciśnie prawdziwemu Fabiano by mu w ST nie spamował
Fabiano is The Real Slim Shady
To jest wersja demonstracyjna co by było gdyby udało się wprowadzić zmiany na uni .
Demko bo było by dwa razy mocniej i częściej
Jak to on to macie przewalone mordeczki
R.I.P. Perseus
Obrońcy SzO
Wystarczy zalogować się z innego IP na konto do pushu
I druga zasada nie być zalogowanym w momencie lotu i ataku (push konto)
Spełniając te dwa warunki GO praktycznie nie ma możliwości nic udowodnić .
Gratki
Mam kilku bardzo bogatych znajomych ale jest jeden wyjątkowy który ma paranoję że ludzie chcą mu pieniądze zabrać , pobić albo go zabić dla kasy i boi się z domu wychodzić .
Miałem kiedyś taką akcję że syn chciał mi zapłacić bym pozbył się jego ojca bo tatuś miał kupę kasy i strasznie grający na nerwach charakter , całą propozycję odebrałem jako żart choć mógł nim nie być
Majsu taki cwaniak jest z dala od ludzi król lew Quasar a w realu może być zupełna odwrotność i nie zdziwił bym się gdyby dzieci , żona kochanka wspólnik brat kuzyn czy ktoś kto dziedziczy już wiedział komu zapłacić by pozbyć się przeszkody w drodze po pieniądze . Lepiej nie kusić karmy jakimiś graczami z Ogame
Uni ma fajne eko ale po jakimś czasie trzeba się przez cmentarz ewakuować na inne uni , nich chłopaki jarają się konsumpcją ostentacyjną przed kimś innym mi to nie imponuje a zostawienie takich samym sobie szybko przebija pusty balonik
Aaaa Starcie super kot rozjechany jak przez walec ale przeżył jakimś cudem 10/10