Display MoreDisplay MoreDisplay MoreChłopaki wyluzujcie. Gdyby nie mój idiotyzm to byście sobie swoje gsy zawracali. Fsy chodziły na każdą stronę i nie mieliście pojęcia gdzie latać. Jedynie Halls raz ruszył na moje expy i to wszystko. Na zdjęcie moona też lecieliście złego. Po za tym gsy leciały 7h, czyli nic by z tego nie wyszło. A głównej floty bez opieki nie zobaczyliście nawet raz.
Ale niestety jestem debilem i pomyliłem się o strefę czasową... Otóż nie mieszkam w Polsce, a w innej strefie czasowej, ale gram na zegarkach uni polskiego.
FS wracał 23:14 czasu polskiego, więc ja budzik ustawiłem na 0:14 mojego czasu, a powinienem 22:14.
Świecie przekonany, że tam wszyściutko zabezpieczone, zostawiłem atakierom dwugodzinne okienko.
Niemniej gratulacje się należą za zgranie.
A zabujce pozostaje przeprosić.
Wybacz stary.
Standardowo jak to gaw nikt by nic nie trafił gdyby no coz ...
Gratulacje panowie mega starcie! Nakręcacie zajawkę żeby wrócić szybciej niż planowałem hmmm🫣🫣🤔🤔 sam trochę dexu przepalilem na tą flotke . Zabujca z tego co pisał podrobiony fabiano gra razem z nim na jednym koncie na nowym:D tak to bywa konto oddane konto zezłomowane
Nie wiem skąd masz takie informacje, ale na przyszłość to radzę je pierwsze zweryfikować, bo się tylko ośmieszasz takimi wpisami.
Nigdy z nikim nie grałem na współkę na żadnym koncie. Jak już gram to na swoim i na swoje
Musisz lepiej kolegow dobierac poprostu mi to tam rybka , nie wybieram sie na nowe powodzonka . Planuje wrocic tutaj