Albo gruuubo albo wcale:) gratulacje gruby zysk
Posts by Skibidi Toilet
-
-
gratulacje się naleza zlamilem po całości, za nudno ostatnio było. Przynajmniej znowu jest motywacja żeby coś polatać dozobaczenia i mam nadzieję że już po właściwej stronie dla mnie
-
takie stejki aż się chce oglądać:D ładuj dalej i lecimy gratulacje
-
kolejny Cham wraca na wlasciwe tory:D graty
-
Jestem jak najbardziej za pozwoliłoby to oszczędzić trochę paliwka przy lotach , a Deuter z PZ miód na moje uszy .
-
oho CHAMy zaczynają bojować:D graty procent i zysk zacny
-
śmiać się chce , że ktoś jeszcze chciał to na forum wstawiać:) ale bez honoru to bez honoru . Niejedna frajerska akcje ta gra już widziała niestety . Odbudujesz się rozdaje a frajerstwo się wytępi. Bez gratulacji bo i nie ma do czego
-
panie dej pan jakieś surki:D gratulacje
-
Bedzie co przetapiac:D gratulacje
-
pozazdrościć:D ja ostatnio mam pecha , taki urok . Gratulacje !!
-
No no szalejesz , gratulacje przetapiaj
-
tylko spokoj nas uratuje gratulacje
-
Można zakładać wiele scenariuszy. Pojawił się nagle, niczym z krzaków wyskoczył, albo jak Wojownicze Żółwie Ninja z klatek ściekowych, narucha.... 7000k Pancy w mig, bo nie było po drodze... żal dalej uczestniczyć w takiej dyskusji, dlatego, żegnam się i stawiam kropkę. Powodzenia!
Co tam prawilniaki ? Ludzia zarzucacie ze pieniadze wydaja przynajmniej graja uczciwie , nie to co smieszne sgi vel oddam . Poplakali baniki wylapali hehe
-
zarobek kosmiczny , szkoda że na sojuszniku . Gratulacje się naleza , a Holender może wroci silniejszy
-
Nie było Nam po drodze w tym wszystkim ? Człowieku, a komu jest po drodze, kiedy zostaje Obrońca złapany uczciwie i nagle w ciągu 2-3 h dopina sobie x razy flotę wraz z kolegami ? I dziwić sie, że odpuściliśmy ? Ale nie... lepiej powiedzieć - nie było im po drodze. Przecież to śmieszne, że jeszcze z takiego powodu sa osoby, co uważają się za zwycięzców. Gdyby nie ta możliwość, to dobre wiesz jaki byłby wynik końcowy. Przegrywać, też trzeba umieć z godnością. Cieszy mnie jedynie fakt, że sam przyznałeś się do tego, że zlamiłeś puszczając FS'a w tak niedoświadczony sposób jak na taki TOP. Tak jest również w życiu realnym - jak coś nie gra roli, np. w przypadku lat. Tak samo i tu! Nie ważne jaki TOP, to nie znaczy, że jest się dobrym. Każdy popełnia błędy, Ty popełniłeś ten błąd, więc postanowiłeś się ratować wydając xxxx zł - mogłeś ? Mogłeś, lecz kolega Gumik chciał podkreślić, że właśnie przez takie ruchy, ta gra traci sens i się z tym zgadzam. Dowiedliśmy już przed Tobą i innymi, którzy oblewali Nas jadem, co potrafimy uczynić, zespołowo, w grupie, pod jednym sztandarem. Dla mnie osobiście to się liczy i jestem mega dumny z chłopaków i z siebie za planowanie, organizacje, wykonanie. Nie chciałeś ponownie się upokorzyć dostając Zakończyłeś jak zakończyłeś i jestem przekonany, że wiele osób widzi to bądź zauważy ile kto jest wart i na co zasłużył. Nie gratuluję, bo nie ma czego gratulować w starciu jaki wstawiłeś. Nie mam zamiaru narzekać, tak ta gra jest skonstruowana i tak zwyczajnie jest. Ciesz się tym uniknąłeś gilotyny, możesz być z siebie i kolegów paczek zadowolony
Dobrego dnia dla normalnych ludzi i graczyKolega chyba nie przeczytal ze zrozumieniem:) to ze ktos pomogl bylo czystym przypadkiem , nikogo nie prosilismy o pomoc . Sami spokojnie dalibysmy rade , gdyby nie to ze zlecieli sie obserwatorzy , ktorzy skutecznie nam to uniemozliwili a ze jeden z nich chcial pomoc to chyba logiczne ze mu nie odmowi w takiej sytuacji
Pomyśl trochę
-
Człowieku czym ty się szczycisz Żona pewnie też jest z Tobą tego samego powodu co Ty w topce na tym uni , fajnie by było gdyby otworzyli serwer bez paczek. Dobrze że znalazł się kolega co ma 700k pancy i nie wykonał nimi ani jednego lotu . Brak słów ta gra straciła sens. Wolałem grać 6 miesięcy żeby zrobić 1000 okrętów wojennych niż to co się teraz dzieje. Ocena Twojej gry Pozdro
Patrzcie go jaki znawca sie znalalzl:) idac Twoim tokiem rozumowania Ty pewnie nie masz żony, bo która by Cie chciala 🤦🤦 nie wykalkulowaliscie , że na uni są ludzie którzy chętnie pomoga w walce z wami a teraz wylewasz tu żale jakby conajmniej ktoś Ci pieniądze zabronił wydawać. Chyba każdego prywatna sprawa na co wydaje i ile obraz się jak dziecko w podstawówce i przestań grać przez to . Pomyśl że wiele słabszych dużo graczy myśli tak samo o was .
Gratulacje Dziwisz mega starcie po tak ciężkim i nerwowym dniu należało się jak najbardziej .
-
Tak trzymaj 👊👊👊 gratulacje
-
rozkręcasz się:) % coraz większe:) gratulacje
-
szalejesz mały bunkier padł i to z zyskiem:) gratulacje