Posts by art to zart
-
-
Konto poszło w pizdu
Gratulacje dla odwaznika który zgłosił nazwy planet
Argumentacja go jest nie do podważenia, ich logika jest iście ...
Nic dziwnego że jedyne bany jakie potrafią wlepić to za wulgaryzmy, obraźliwe nazwy. Multi, push to być trudna sprawa
"Sprzedam flote
Za 3 zlote
Surowce za 5
Konto za 10"
Branoc
-
Eh, nie ukrywam że jestem wkurwiony, miesiąc zbierania na kolejny poziom astro, a tu... trzeba byc ćwierć mózgiem żeby dojść do takiej, a nie innej konkluzji, no ale skoro ich odpowiedź na argumenty to - "kwestia interpretacji" - to moja ja interpretacja jest taka że są debilami z iq chińskiego klapka.
-
Ja się pytam która menda "doniosła" na mnie do ogejowej milicji i wiszę teraz na pręgierzu za próbę sprzedaży konta - dowody mocne (nazwy planet i wiadomość do atakiera coby dał 5taka), perm jak nic🤣
Nie wiem kto jest większym idiota - ja że wciąż w to gram, go za taki numer, nie wspomnę o tym donosicielu🤔
-
Do uja będzie ta blokada czy nie
Zapowiadcie srutututu tere
U mnie wszystko stoki i czeka na chętnego bo to jaja jakieś sa
-
sezon ogórkowy w pełni
graty, sojusznikowi dorodnych zbiorów
-
niby gratki, ale po tym jak to tu wszystko teraz dziala sie okaze ze wleciala flota widmo
graty, SzO
-
moze jakies info bo do wafla nie wiem czy wciskac u czy lepiej odrazu kasacje
flota od 4:48 dalej wisi, 7 jebanych godzin
dobra zmiana
keep up the gud work
,
wezta se to it z bangladeszu albo innej somali zoutsorcingujcie, beda tansi i kompetentniejsi
-
w nocy dało się normalnie klikać, po 3 wszystko wróciło do "normy"
stacje i ekspedycje działają poprawnie
ataki szpieg szukanie lf porażka - flota miała wrócić 4:48 jest 8:52 i wciąż wisi, mam wrażenie ze doświadczenia do form życia tez nie dodało
-
Ty ale to nie windows żeby 1'5 h mielilo tylko gra przegladarkowa
-
magazyn czego ??? dziurawych fuzykli, huby buby czy zsiadlego mleka
powiem tak -
bonus do kryjowek mam z planety na ktorej ten bonus nie dziala
dzbany
-
Jak w temacie - o kant dupy ten bonus, jedna planeta działa, kolejna nie, jeszcze inna też działa, następna znowu nie.
Przeliczenie surowców raz zmienia wartości raz nie, jak zmienia to 5 sekund później bonus znika.
Nie wspomnę nic o logowaniu trwającym do 10 minut, czarnym ekranie i nie nieustannych lagach
Gejfordz to by nawet grę w bierki spierdolił
-
podbijam
ktoś zainteresowany wymiana i/lub zwrotem kosztów ???
-
ktos/cos zainteresowany/ana wymiana prob - moga byc sady, lm-y, cm-y, gs-y, cegla w twarz, brutalny atak z użyciem duchowej palki, bdsm, salceson, moto komando
lub zwrot kosztow takowych prob ???