Tylko pogratulować całemu NH, trafić można gola do bramki, a nie konto pushówke. Nie od dzis to wiemy. Paczkomaty góra!! Gratki gratki jeszcze raz Gratki i. Az tak biednie ze nawet na flote ekspedycyjna latacie. Z fartem Panowie
Posts by Czarussss
-
-
Panowie uśmiałem się czytając wasze wypociny, generalnie wyszczalowy ja nie wiem czym się żalisz na forum. Ale to twoja indywidualna sprawa. Zasadnicza różnica uczenia się grania metoda prób i błędów. Śmiem twierdzić ze wy od razu wszystko ogarnialiście i byliście nie poskromieni . Co do tego ze zohan pakował mnie w recki ? Hmmm, normalna kolej rzeczy ja popełniłem jakiś tam błąd i zohan wykorzystał i spakował. Wiec w czym jest problem, nie rozumiem Relatywnie patrząc nie mam zamiaru pisać jakiś wypocin na forum ze floty nie obroniłem i kończę z ogejmem . Tylko wzywał bym Cię wyszczalowy do opisania właściwie tego posta. Generalnie 22/24h siedzieć na koncie jest nie możliwe, natury niestety nie oszukasz. I ja się nie ukrywam z tym ze uczę się grać A właśnie takie sytuacje uczą.
PS. Niestety nie udało CI ich się zdjąć. A co do bombek? Nic nadzwyczajnego. A i co do Twoich strat, czemu nie dodałeś ze sam obronę sobie złomowałeś tak jak to mi na DC napisałeś. Także ponownie wzywam Cię do opisania tego postu we właściwy sposób .