Posts by Czarussss

Panowie uśmiałem się czytając wasze wypociny, generalnie wyszczalowy ja nie wiem czym się żalisz na forum. Ale to twoja indywidualna sprawa. Zasadnicza różnica uczenia się grania metoda prób i błędów. Śmiem twierdzić ze wy od razu wszystko ogarnialiście i byliście nie poskromieni . Co do tego ze zohan pakował mnie w recki ? Hmmm, normalna kolej rzeczy ja popełniłem jakiś tam błąd i zohan wykorzystał i spakował. Wiec w czym jest problem, nie rozumiem :D Relatywnie patrząc nie mam zamiaru pisać jakiś wypocin na forum ze floty nie obroniłem i kończę z ogejmem . Tylko wzywał bym Cię wyszczalowy do opisania właściwie tego posta. Generalnie 22/24h siedzieć na koncie jest nie możliwe, natury niestety nie oszukasz. I ja się nie ukrywam z tym ze uczę się grać :D A właśnie takie sytuacje uczą.

PS. Niestety nie udało CI ich się zdjąć. A co do bombek? Nic nadzwyczajnego. A i co do Twoich strat, czemu nie dodałeś ze sam obronę sobie złomowałeś tak jak to mi na DC napisałeś. Także ponownie wzywam Cię do opisania tego postu we właściwy sposób .