Prosiłbym o usunięcie tematu, sojusz znaleziony
Posts by Kuba Guzik
-
-
Jak już temat powstał to się wypowiem.
Sam sezon będzie fajny i przyjemny - spokojny jak sama nazwa wskazuje. Nie rozumiem pieprzenia ludzi że to to samo co Hercules, ustawienia serwerów sie powtarzają tak czy siak nowe uniwersa powstają co tam 2 miesiące chyba i co jakiś czas wychodzą podobne do już istniejących, opcje są ograniczone...
Co do nagród tytuły niespecjalnie mnie obchodzą niektóre są podobne do już istniejących inne są całkiem nowe generalnie im więcej tym lepiej bo każdy przypasuje sobie to co aktualnie mu pasuje.
Skiny planet mocno średnia o ile nie beznadziejne, nie dość że chyba najmniej skinów planet ze wszystkich sezonów (nie pamiętam konkretnych liczb) to jeszcze 2 skiny wyglądają jak zwykłe planety bez skina po kolonizacji... Jestem tylko ciekaw jak będzie wyglądać ta skała

Zadania hmmmm... tu też pole jest ograniczone i wiadomo że pewne też będą się powtarzać, gra ma skończone opcje tak więc i zadania sezonu są ograniczone do pewnej puli. Cieszmy się że nie ma zadania na zasadzie "Wydaj 1.000, 10.000, 50.000, 200.000 i 500.000 antymaterii."
Podsumowując bawmy się dobrze podczas sezonu, zróbmy szybko zadania i zapomnijmy że ten serwer istniał jak zawsze.
Życzę powodzenia wszystkim uczestnikom przyszłego sezonu

PS. Od kilku sezonów też zastanawiam się czemu pula kolorów skinów planet jest tak ograniczona większość jest różowych itd. GF chyba boi się zieleni na przykład Please change my mind.
-
Witam, jako że mój sojusz umarł śmiercią naturalną chciałbym znaleźć nowe barwy.
Nick w grze: Wampyr z Bramy