Z tego co wiem to czas podales dobry, saburo lecial na 4s po i opoznial az do 8-9s w miedzy czasie , to jest az 7 minut przed starciem zaczeli skanowac do momentu staracia okolo 500 skanow (nie spam) screeny tez mam wspanialego spamu Kai sondami jak ktos chce, zlom mam nadzieje ze nie trafi do Saburo bo jedyne co im sie nalezy to Bany za spamowanie sondami tak jak przy starciu wczesniejszym na Atlasie, tak jak przy starciu na Tobie Pamuel, jeszcze bezczelnie zmiana nazwy planet czy ksoezycow na ( popcorn, i ogladamy), no i wyslanie reckow na wwzystkie piloty przez saburo tak zeby zebrac zlom z Ciebie , jak mniemam po statach i przyrostach z dzis odeslal Tobie albo chociaz czesc, nasz wspanialy Rycerz na Bialym Koniu (Saburo) proponuje Tobie obrone a pozniej wypisuje ze nie polecial bo bal sie spadaka , troche dziwne zachowanie, najpierw obrona a pozniej chec ataku bo ma czas a na sam koniec twierdzi ze to byla akcja na niego.
Podsumowując mam nadzieje ze wkoncu GO przejza na oczy i zareaguja na zachowanie spjuszu Arasaka
a potem się ludzie dziwią, dlaczego nawet posiadanie znikomej ilości narkotyków w Polsce jest nielegalne... prześpij się
jak nie masz noc sesownego do powiedzenia popartego dowodami to lepiej sie nie osmieszaj glupkowatymi wypowiedzaniami i probami osmieszenia kogos, robisz z siebie pajaca i nic wiecej pogratilowales , super a teraz idz dalej bawic sie w piaskownicy
Ernest vel PZU vel król kamuflażu - nie wiele wiesz i tak niech pozostanie.