Pogratulować starcia trzeba jak najbardziej, chociaż już działania ''za kulisami'' tego starcia są dość żałosne, polecieć tylko po to żeby obniżyć cene konta
śmiech na sali i jeszcze pisanie że typowy bfs
Incek1 nie pisz proszę że z tym starciem było inaczej bo każdy wie jak było, lot od razu po zmianie nicku na ''Oddam'' i te wiadomości do Tuska jeszcze przed samym starciem od jakis Benków, Grzegorzy czy Tyskich czy po złomie cena będzie niższa
Mam nadzieje że ta banka w końcu pęknie bo ten handel topowymi kontami to dla mnie już za daleko trochę poszedł, i proszę nie pisać że nic takiego nie ma miejsca bo sam przyznaje się bez bicia chciałem kupić konta od poszczególnych graczy
screeny rozmów z Discorda są w razie wu
na zakończenie napiszę że bitwa o obniżenie wartości konta została przez agresorów wygrana ale wojna przegrana bo konto finalnie nie jest już do ''oddania''
Pozdrowienia dla starych wyjadaczy
witam smieszy mnie twoj wpis a mianowicie myslisz ze ryzykowalbym moje topowe konto zeby pozyskac odrobine surowca ktore mam z tego starcia ? naprawde ta suma ktora pozyskalem kosztuje mnie raptem pare paczek na promocji wiec siadz i pomysl jaka jest logika w tym co napisales ze moglbym cokolwiek kupic
postawie za to jedynie pare recyklerow , podoba mi sie jedynie % ktory zrobilem a Ty mozesz sobie myslec co chcesz jak i inni , latalem na to konto juz wczesniej byc moze dlatego tusk postanowil pozbyc sie konta i sprzedac je z zyskiem poki nie zostalo jeszcze zrownane z ziemia ale to tylko moje gdybanie , handelek tym kontem szedl za plecami ( osobami ktore chcialy kupic to konto moglbym sypac jak z rękawa ) o ktorym sie dowiedzialem dlatego postanowilem przyspieszyc swoje plany i trafic je przed sprzedaza teraz moze zmienic sobie wlasciciela ja z osiagniecia celu jestem zadowolony nie po to siedzialem cala noc zeby teraz sluchac takich wypocin
ale takie osoby byly sa i beda wiec mnie to nie dziwi , generalnie doskonale wiedzialem ze jak wstawie to st to tak bedzie
papa