Hohoho no procent jest ładny ale zysk kosmos ,graty Zefir .
Obrońcy szo![]()
Hohoho no procent jest ładny ale zysk kosmos ,graty Zefir .
Obrońcy szo![]()
No za St graty bo pikne ,ale ta muza🤦 litości . Obrońcy szo![]()
Łup dobry graty ,ale najlepsza muza i teledysk kosmos 🔥 .obrońcy szooo![]()
Opis dobry gdybym posiadał 😜😂 też zlomuje prawie wszystko co mam żeby nie kusić potencjalnych lataczy . A zysk super ci wyszedł gratulacje ,a obrońcy szooo![]()
Brawo Zefir pikny zarobek 🍻. Też mimo starychhhhh znajomości nie chciał bym sponsorować Ci badań
obrońcy szoo![]()
Flota robi wrażenie, a bunkier matko jedyna 😱 straty są ale zaoranie czegoś takiego szacun
Bardzo ładnie , jest ładny + 🍻. Obrońcy standard szo
No i piknie Zefir ,szukałeś rano i szukałeś i widzę znalazłeś i to piękne 2strzaly , Gz i top na eko,badania. A obrońcy szooo
Nom pod takim strzałem należy się wpisać, szacun te cyfry to jakaś abstrakcja taki zysk to naprawdę nie do przebicia. Gratulejszyn a obrończy hmm szooo![]()
Hura 113exp i dostałem 11artefaktow
Hehe ale dali popis wysyłasz i wysyłasz i 0 niema sensu słać bo teraz latać będą po godzinie bo po 5 układów w bok wylatana a nasz kochany team jak zawsze ma nas w doopie
Dopisuje się do tego zrobiłem dokładnie tak samo 64loty i 0 artefaktów i 0 lf
Żenada 🤦💩 i tak miło hejtowac takie dzieciaki . -100🤡
Aż się miło patrzy jak ślicznie sponsoruje grę ,skill -1000 ale kasa się zgadza więc można udawać że się coś umie jak jeden tak drugi🤡. Obrońcy niestety nie mają szans z tymi dwoma ,całe uni urlopik i ciekawe czy zaczną na siebie latać i się przepłacać kto wyda więcej 🤡 . ![]()
![]()
Hura kolejny chwalipost o stanie portfela,czego gratulować 🤦 . Żałosne chce ci się wstawiać i tym chwalić?,że nakupiles floty i teraz jestesss wielki🤣🤣🤣 brawo -10. Ten drugi przyczlap choć ma tyle ,że się chociaż swoim (lataniem) nie chwali .
Obrońcy może Szo choć pewnie zakończ grę ![]()
A to przepraszam nie wiedziałem że te 2 🤡 na czele mają problemy z tylną częścią ciała. To do lekarza trza isc😱. Nie gratulacje ,mam nadzieję że cię przetopią
Hmm nie wiem czy się chwalisz ,nakupić floty za xx tys i teraz będziesz wielkim wojownikiem🤔
😅😅😅 żałosne -10![]()
![]()
obrońcy Szo
Tutaj pieknie, i gratulacje ale ciekawe czy teraz nasz (uczciwy gracz wraz z osłąniajacymi go adminami i operatorami ....) wstawi co zrobił i jak pieknie mu nadal mnozy flote i dodaja mu nadal a opy smieja sie w twarz ludziom
Liczy sie finalny zysk a jest ładny no i oranie bunkra tez ładne
. obroncy hmm szo floty![]()
Brawo Ty piękne st i zacny zysk , Ciebie boli ząb, a obrońce głowa po stracie ale życzymy![]()
Gratulejszyn ![]()
![]()