Gratulacje top 1 i dwa dni później top1 heh gratulacje się należą ilość surowców nie do opisania, dla mnie to jakieś 12x ilość pkt mojego konta 😂. Obrońcy hmm ![]()
![]()
Posts by Heretyk
-
-
-
Piękne skubanie surki gratulejszyn 🍻. Wyzerowaliscie ciężko chopa 🫣 obrońcy Szo

-
-
Nom % i zysk kosmos trudno się nie wpisać jak się tutaj gra Szacun
flota powala a badania widziałem już na własne oczy i wiem co te kr mogą zrobić
, a obrońcy Szo
, z takim eko to chyba nie jest długa sprawa dok odda też napewno duzooooo -
Pikne floty i pikny % Panowie . Obrońca wielkie top eko więc jeśli będzie chciał to flota pewnie stanie taka sama w kilka dni więc Szo . Ale to Atakierowi tutaj trzeba pozazdrościć, piknego zysku i piknego trafienia.
. A niektórzy widzę sodowa bije do głowy
. Zamiast pogratulować pięknego starcia to jeszcze .... heh no cóż . Jeszce raz gratulacje i przetopu tej ilości bo ja to mam prawie tyle pkt co Ty zysku
. 
-
Hohoho no procent jest ładny ale zysk kosmos ,graty Zefir .
Obrońcy szo

-
No za St graty bo pikne ,ale ta muza🤦 litości . Obrońcy szo

-
Łup dobry graty ,ale najlepsza muza i teledysk kosmos 🔥 .obrońcy szooo

-
Opis dobry gdybym posiadał 😜😂 też zlomuje prawie wszystko co mam żeby nie kusić potencjalnych lataczy . A zysk super ci wyszedł gratulacje ,a obrońcy szooo

-
Brawo Zefir pikny zarobek 🍻. Też mimo starychhhhh znajomości nie chciał bym sponsorować Ci badań
obrońcy szoo
-
Flota robi wrażenie, a bunkier matko jedyna 😱 straty są ale zaoranie czegoś takiego szacun
-
Bardzo ładnie , jest ładny + 🍻. Obrońcy standard szo
-
No i piknie Zefir ,szukałeś rano i szukałeś i widzę znalazłeś i to piękne 2strzaly , Gz i top na eko,badania. A obrońcy szooo
-
Nom pod takim strzałem należy się wpisać, szacun te cyfry to jakaś abstrakcja taki zysk to naprawdę nie do przebicia. Gratulejszyn a obrończy hmm szooo

-
Hura 113exp i dostałem 11artefaktow
-
Hehe ale dali popis wysyłasz i wysyłasz i 0 niema sensu słać bo teraz latać będą po godzinie bo po 5 układów w bok wylatana a nasz kochany team jak zawsze ma nas w doopie
-
Dopisuje się do tego zrobiłem dokładnie tak samo 64loty i 0 artefaktów i 0 lf
-
Żenada 🤦💩 i tak miło hejtowac takie dzieciaki . -100🤡
-
Aż się miło patrzy jak ślicznie sponsoruje grę ,skill -1000 ale kasa się zgadza więc można udawać że się coś umie jak jeden tak drugi🤡. Obrońcy niestety nie mają szans z tymi dwoma ,całe uni urlopik i ciekawe czy zaczną na siebie latać i się przepłacać kto wyda więcej 🤡 .