Posts by Erza_t

Miałem nie zakładać konta na tym forum, bo pierwsze forum wraz z większością historii ogame oraz moim starym kontem puścili z dymem, ale w tym temacie się wypowiem, bo to jest nie do pomyślenia jak support tę sprawę traktuje. Otóż też miałem te nieprzyjemność zetknąć się z jednym z błędów, które zostały tu opisane. Zniszczyłem księżyc obrońcy i widziałem na fali flotę wracającą z misji kolonizuj i swoją ustawiłem aby wlatywała 3 sekundy po flocie obrońcy na planetę. Oczywiście magicznym trafem bitwa się nie odbyła a moja flota wróciła na księżyc jak gdyby nigdy nic i rw brak. Też napisałem ticketa i ewentualnie po kilku tygodniach uzyskałem odpowiedź od GO uniwersum JUNO, że błąd jest znany i sprawa została zgłoszona do osób odpowiedzialnych za jego usunięcie. No i super tylko co mi po tym? Mimo, iż poświeciłem sporo godzin na całą akcje oraz obserwacje obrońcy to jestem w plecy również brak ponad 2kkk zysku ze starcia, przepalony deuter, anty oraz gsy, które zostały zniszczone podczas akcji a jedyną rekompensatą jaką mi zaoferowano był zwrot deuteru za jeden lot, który wykonałem na atakuj i tyle, gdzie samego deutery spaliłem wtedy ponad 50kk. Pogodziłem się ze stratą, ale jak zobaczyłem temat to musiałem się wypowiedzieć, bo cała sytuacja jest wręcz absurdalna przez ewidentne błędy gry nie można zaatakować planety oraz zniszczyć flot, które tam wracją i ludzie tracą czas, surowce, anty i chęć do gry a support nie oferuje w zasadzie nic jako rekompensatę . Nawet nie wiem jak mam to nazwać, ale skoro tak działa support tej gry to w sumie wnioski nasuwają się same, że nie ma po co czegokolwiek zgłaszać, bo i tak zostanie zamiecione pod dywan albo zaoferowana rekompensata będzie niedorzeczna bądź też błędu według teamu nie będzie.