Trokpol ja też gram można powiedzieć 24h, tylko że jak mi chcą ściągnąć moony o 2 w nocy to jestem..., jak mi się przysneło i expy chcieli walnąć o 3 rano też zdąrzyłem uciec, jak o 17 z lotki próbowali mnie walnąć też byłem, ale do sedna, Revan był zgłaszany przez swoich byłych kolegów z soja bo wystapił od nich ze zwzgłedu na fakt że to lamy... TOP1 i 2 na ERIS to totalne noobki które tylko pakują kasę, a flota potrafi stać po 6h na moonie bez fs ale po co robić fs jak obrony na każdym moonie ma 200-300mln + flota stoi nic mu nie zrobimy, ale że REVAN rozpoczął złomowanie Noobków to nagle zaczeli go zgłaszać że coś ma, że to nie możliwe itd i nagle okazuje się że za same zgłoszenia też można bana dostać, pewnie znając życie ja też dostanę bana za robie expów w nocy
Bardziej niż to czy ktoś jest niewinny czy winny to powinno się go wysłuchać, skonfrontować przypuszczenia, i wtedy wydać werdykt, a tutaj nie wiadomo dokładnie za co jest BAN, za expy ? za dużą ilość złomowań ? za przeciążenie serwera wysłanym DTTak jak pisze smOOk nie znasz dnia i godzinny jak bana dostaniesz
a za co to już się domyśl.
Oj, boli po tych ściągniętych moonach. Wiemy, że chciałbyś też mieć takie flotki, żebyś mógł stać na moonie 6h i nie musiał siedzieć 24h, może kiedyś się uda
Przy okazji może warto sobie zadać pytanie co robisz ze swoim życiem, jeśli jesteś 24h dostępny na ogame? Pomyśl ile ciekawych rzeczy mógłbyś zrobić w tym czasie
I czy to nie przez tą frustrację atakujesz wszystkich dookoła i plujesz jadem, bo ktoś inny bardziej się skupia na życiu i może sobie pozwolić, żeby włożyć parę PLN w tą grę i nawet tego nie zauważyć, a Ty mimo Twojego siedzenia na ogame potem możesz go co najwyżej cmoknąć ;-))
Co do samego postu, to raczej Revan powinien go napisać, gdyby chciał, myślę, że nie potrzebuje niańki. Natomiast faktem jest, że w przypadku bana (też kiedyś dostałem za więcej niż 3 ataki na kogoś, bo zapomniałem o tym) nie ma co liczyć na dostanie jakiejkolwiek informacji czy odpowiedzi obojętnie czy się wydało 0 zł czy 2 miliony. Może jakby się utrzymywało całe GameForge i siedział w radzie nadzorczej to byłaby taka szansa.