Graty wlotu zysk spory więc nie ma co narzekać
Szo Zero Signal!
Graty wlotu zysk spory więc nie ma co narzekać
Szo Zero Signal!
To jest to o czym GoT wspominał... Got strata mała odrobisz w moment masz cel życiowy teraz... Gsy Angeliny ![]()
Graty Andzia ![]()
Graty!
Ten pasek prędkości faktycznie jest wadliwy ja na innym uni tak straciłem trampki z fsa pasek sie przestawił podczas wysyłki a że było alko to nie zauważyłem i rano ktoś odebrał to za mnie ![]()
Przetopu!
Pokonanemu Szo
Jak już się pushujecie to chociaż nie wstawiajcie. To już kupcie paczki i się pompujcie a nie pseudo starcia .. żałosne
albo grubo albo wcale ![]()
Tyle paczek Gieruś wsadził w to konto...szkoda szkoda
FAjny Farming widze Triss dalej przynosi złote jabłka ![]()
Graty
CZemu nie? Wyszukał poleciał i trafił więc jest czym się pochwalić a że bilans słaby to najmniej ważne
Stek to stek
Triss jak TY to robisz... zawsze wpierw przyfarmisz tomeego by za chwile zaś dostać bęcki... jak ? ? bo nie czaje do teraz
Szo
Graty Tomee
pl skumplował sie z PA ?
tak już jakiś czas temu uznał że nie jest królem Quantuma i nie może już latać po satkach razem ze swoja ferajną i stał się wasalem P_A ,trzeba tu docenić dobroć P_A , pozwolili mu jeszcze pograć trochę na tym uni ![]()
Kompleks Adasia daje trwa
To nie kompleks to pokaz dominacji robią co chcą a władcy Quantum na U role się odwróciły
Graty Starcia kolejna flota podzielona kolejna trafiona nie ma lekko
Marihuana Szo!! Trochę było polatane więc i zabawa była odbudowy floty pewnie nie będzie ale kolejne kopalnie czekaja ![]()
Pozdrawiam
Cortez22 tak jak Noobasa znam i cenię tak tu nie mogę zgodzić się z Twoim postem
Strzał na 560kk to nie byle jaki farming.... sam chciałbym takie satelity znajdować
Graty Wariatek
Noobas Szo!
To już nie jest złomowanie to jest gwałcenie trissa ![]()
Szo Triss oby tym razem w minecrafcie naprawde szło ![]()
Minecraft? Serio ?
Yeap ^^ mamy swój serwer rodzinny ^^ a to takie dziwne? ^^
tak troszkę ja jak patrze jak syn w to gra to mnie trzepie ![]()
Minecraft? Serio ? ![]()
Ładnie Tomee widać zaś Triss Ci satki zaorał skoro go spakowałeś w recki
Triss Szo!!
guff jesli dobrze kojarze to grałeś na fornax i znamy się? sorry za offtop pytam z ciekawości bo mi się miesza
Tak czy siak chłopaki zrobiliście dobrą akcję dla Guffa szacun za pomoc koledze mimo ryzyka kontry .. większość graczy w sytuacji Guffa nie zrobiła by nic taka prawda
Przejrzałem wszystkie raporty nie sposób wszędzie się wpisać. Zrobiliście dobrą akcję tyle ataków-kontr wyliczeń...dzień musialbyć intensywny ale efekt końcowy jest
Graty
Pokonanym Szo!
Graty obrony!
Wymiatacz Szo!! Na Q trzeba patrzeć na sąsiadów jak się lata wierze że szybko odbudujesz!
Ładnie Marihuana!! Graty i ciśnij dalej!
Fajna ilośc pancy
Pozdro z emerytury Quantumowej
Gratuluje. Fajnie, ze cos sie dzieje poza zlomowaniem Triss.
Wy jako sojusz moglibyście ogarnąć Trissa bo szkoda chłopaka jest
Graty Tomee odebrałeś za te satki i inne pierdołki
Triss chłopie co z Tobą? Widać w Tobie potencjał do budowy/odbudowy floty a tak łatwo jest Cię ubić