Posts by michnowiczdamian750

Gratulacje bo takie się należą a nasza przydupaska balboja panna mao tak naprawdę nie mamy pojęcia kto to jest może to boczne konto kogoś kto potrafi się dobrze kamuflować... Ewidentnie widać że nie lubi obrońcy i próbuje postawić go w jak najgorszym świetle pytanie dlaczego może napisać tak naprawdę wszystko i podać się za kogo chce jak widać post wyżej ONO bo tak określam danego osobnika ma kilka kont tam lord tu panna więc pewnie każdy sie zastanawia co tu jest grane... Myślę że ono nie ma życia prywatnego i dla zabicia czasu wyciąga informacje od ludzi by je później perfidnie wykorzystać i zwrócić na siebie uwagę bo tak się dowartościowuje mydli ludziom oczy wprowadzając do publicznego obiegu zdobyte informacje pod nie jednym st wszystko idzie zweryfikować czytając jej wypowiedzi... Jak dla mnie dziwnym zbiegiem okoliczności było to że ono dołączyło do jakiegoś tam sojuszu nagle nasz balboj zaczął pakować w rece ich... Nie chce mi się tego szukać ale sama się podsumowała pod jakimś st wypowiedzią że nie jest konfidentką i nie ujawnia informacji o aktywności sojuszników... Każdy sam może to zweryfikować czytają jej wypowiedzi na forum... Ludzie zastanówcie się co komu piszecie w świecie wirtualnym bo nie macie pojęcia kto jest po drugiej stronie może wykorzystać je by wam poważnie zaszkodzić w jakikolwiek sposób narozrabia i tyle go widzieliście a konsekwencje zostaną i będziecie musieli się z nimi zmierzyć tyle w temacie.