Posts by pixi

kiedyś założyłem konto na forum taki nick został, zazwyczaj gram pod nickiem pixel

przyśnięcie czy jak tam nazwać, padłem spać i tyle, jak się obudziłem to Ci wysłałem wiadomość w og

"dwubiegunowość, partactwo i krętactwo, aż się rzygać chce. Wszyscy tam w tym WUTANGU siebie warci"

@djmajtuss

co takiego masz mi do zarzucenia? dość mocne zarzuty z Twojej strony, więc chciałbym mieć tą kwestie wyprostowaną

nie wiem co tam zabawnego w tym, że się odbuduje i na astro uzbieram. taki jest plan, rs zobaczysz kiedyś astro o oczko wyżej

chyba, że ktoś Cie trafi i przeskoczysz na (u)

mi się podoba poziom i póki mam czas to chwile jeszcze tam pogram, urlop zapnę jak będę chciał a nie po dzwonie,

co do tych twoich przytyków, no słabo nawet bardzo słabo poczekam na jakiś konkret co masz na mnie

nawet nie pomyślałeś, że konto może być moje tylko już zarzut przedstawiony jako fakt, ścigajmy się i ganiajmy ale trochę szacunku i klasy mógłbyś zchować

czytającym mogę już odpowiedzieć - nie ma nic , ew. jakieś dziwne domysły czy podejrzenia są warte nie mniej nie więcej jak 0 (słownie: zero)

pomyślności wszystkim

pixel / obecnie: Reis Re-Raise Man