Posts by olszyn3k

Ten obrońca to wszędzie próbuje grać i zagadywac po trochę przy czym dzień zaczyna i kończy na og, przykro patrzeć jak ktoś marnuje na to całe życie 😂

Może teraz mu się trochę poprawi.

Graty atakerowi, obrońcy nowego konta na innym uni.

Fakt chwała zostaje w HS, u Capitana Cupida, nie Cobry i za to wielki gratulacje, ale Cupid to nie ja, to nie Balboa, to nie Blues, jego gigantyczna strata powoduje że opóźnia swój rozwój o dobry kwartał - bo leci bez anty [ chyba że zaszalaeje :D ], ... stąd dziwię się takiej decyzji, raczej liczyłem na systemtatyczny rozwój i spakowanie całości Balboa, bo w HS to możliwe, a tak, trzeba dalej orać to pole :) ....chwała jednostki, sojusz zaczeka jak kocha :D

olszyn3k tobie to już tylko terapaia pozostaje, ... chyba ze nakrecaja cie platne dodatki w grze, bo jesli tak to widze swietlana przyszlosc przed Tobą, ale w innej grze :D, bo tu już nic nie znaczysz, jedno wielkie zero przy nicku dodaj i możesz odpocząć :D ...

To witaj w klubie z tym, że ty jeszcze nigdzie nic nie znaczyles poza chwaleniem się na disko ile sobie paczek kupiłeś 😂😂

No i paru gongów, reszta urlop 😂

Gratulacje dla obrońcy, widać że w przeciwieństwie do agresora używa kalkulatora.

Balboa kolego, tak jak mówiłem 400 paczek i odrobione, a akurat promka na paczki ;)

Czasem warto też użyć tego, co ta Twoja szyja musi jak widać niestety nosić...

Ogrom emocji po obydwu stronach, to pewne :)

Bawcie sie dalej :fa:

A co, źle napisał ? Flota wybudowana tylko i wyłącznie z paczek czyli kupiona,dopiero później zaczęło się latanie.

Balbina sobie kupi pewnie nowa i dalej będzie latał na pałę a Ty dalej będziesz się jaral paczkomatami 😁💪

Graty Cobra.

Dokładnie, już zostałeś oceniony tutaj, tak jak na każdym innymi uni, mizerny Skill (dla mnie zerowy) z tłustym portfelem = Ty.

I nie wymyślaj bajek, w smoki dawno nie wierzę. Ty i te twoje uni bez anty, człowieku ty od fuzji wpakowałes już z 15.000 w tą grę i Ty mi tu bajki będziesz pisał 😂😂

Zgadza się ,dzięki nas kilka poziomów z tym że ja nie muszę pakować tysięcy w grę żeby to udowodnić :trollface::trollface::trollface:

Przyjmij wreszcie do wiadomości, że jest paru graczy na tym uni co naprawdę potrafią grać.

Ale nie ty ,ty tylko kupujesz i latasz na pale jak teraz na Charisa :trollface:

Mógł to zrobić nawet na kiblu, to nie zmienia faktu, że gra dokładnie portfelem tak jak to ująłeś.

Co do Earth chyba trzeba Wojtka do tablicy wywołać, nie spakowałem, bo nie zdążyłem, a potem uciekłeś na urlop 😂

Ot cała historia.

Jak to nie wiesz, szybko - portfelem :trollface:

Bez odbioru, smutne to czasy nastały dla OG, ale przynajmniej GF zaciera rączki mając takich jeleni 😎

Śmieszne jest to jak daleki jesteś od prawdy ale u ciebie to standard.

Nie brakuje mi pomiędzy, po prostu nie widzę sensu wrzucać ich w coś co jest nierealne bo tak robią tylko zakompleksione głupki próbujące na siłę udowodnić swoją wartość...w grze internetowej 😂

Ale jak chcesz to ci wykupie następną wycieczkę na pręgierz, przecież tak lubisz tam być 😁

Serio rozumiem,że ty żyjesz ta grą i moczeniem majtek Balbiny no bo co innego możesz niż moczyć majty i obserwować z urlopu, i tak od początku fuzji.

Ale wyszczekany jesteś za trzech.

Zgadza się, zezłomowala mnie cienizna która bez pieniążków też by się bała urlop zdjąć 😂

Ale jak sama cienizna napisała, on tu przyszedł walczyć z hs którzy mają przewagę flot więc musiał wyrównać szanse pakując parę tysiaczkow 😁

Postawa godna gracza.

oczywiście patrząc na liczby to jest to % absurdalnie duży. Nie znam obu graczy i zastanawia mnie ile z tych flot powstało dzięki systematycznej pracy w grze, a ile dzięki włożonej kasie. I nie piszę to złośliwie, po prostu patrząc na wielkość kont z topek różnych uni to łapię się za głowę. Wygląda to jak wyścig portfelów, którego nie rozumiem, bo równie dobrze moglibyśmy podziwiać starcia kilkadziesiąt razy mniejsze ale zrobione flotami powstałymi bez anty. I jakoś chyba by mnie te cyferki bardziej cieszyły... smutno jest patrzeć na ten ogame dzisiaj ;( Pozdrowienia dla graczy, którzy grają za darmochę

Dzięki systematycznej grze u tego Pana nic nie powstało, gdyby sobie tyle floty nie kupił to i by dużych procentów nie kręcił bo łatwo kliknąć antymaterie, ale żeby uczciwie dojść do takiej floty dla tego pana jest nieosiągalne,only portfel jak to mówią 😎

Także trafił tutaj swój na swego.

Ogólnie cienizna która bez kasy była by gdzieś pewnie top200, ale taka teraz gra, a on dalej pakuje w to hajs i myśli ,że na tym to polega, już taki styl 'gry'.

Fever lamko SzO, kupisz sobie więcej 😂

Możliwe, tak jak Ty mnie z kimś pomyliłeś mówiąc,że nie daje mleka, więc kwita.

Gralismy razem kupę czasu temu Filipku 😎

Czy w tej piaskownicy olszyn3k i johajgnees są jeszcze jakieś zabawki czy już wszystko pobrudziliście ? Dyskusja jak z przedszkola, ale mimo wszystko śmiesznie się to czyta, zajadając popcornem.

Balboa graty, nie przepadamy za sobą, ale zawsze fajnie widzieć krzykacza w reckach, a ty olszyn3k pamiętaj, że krowa, która dużo ryczy to mało mleka daje.

Znam ,znam, tylko ja nie daje mało mleka, przejrzyj forum jak już skończysz te paczki klepać 😂

Trochę się posmialem,a teraz bez odbioru 😎

Oj Szyna. Dostałeś tu konto i dałeś się ubić. Na cholerę się prujesz do innych. Zamiast grać na spokojnie to szukasz problemów. Pilnuj lepiej floty, bo znowu będziesz musiał zmienić uni. Ta gra to gówno i przez te boosty i paczkowanie zeszła na psy. Typowy P2W.

Synku jakie konto dostałem? :trollface:

O czym ty piszesz i skąd się odkleiles żeby aż nowe konto zakładać , tak piecze?😂

Jeszcze nigdy uni nie musiałem zmieniać ,i nie będę musiał ,pewnie jesteś jakąś moja farmą,więc rozumiem ten ból 😂💪

Mordo. Ja Ci tu konto ogarnąłem a moje stare konto forumowe juz nie istnieje dlatego mam nowe. Zieno

No raczej nie klamczuszku, to konto jest moonowka,które dostałem po Astridzie aka bocieek .

Oj Szyna. Dostałeś tu konto i dałeś się ubić. Na cholerę się prujesz do innych. Zamiast grać na spokojnie to szukasz problemów. Pilnuj lepiej floty, bo znowu będziesz musiał zmienić uni. Ta gra to gówno i przez te boosty i paczkowanie zeszła na psy. Typowy P2W.

Synku jakie konto dostałem? :trollface:

O czym ty piszesz i skąd się odkleiles żeby aż nowe konto zakładać , tak piecze?😂

Jeszcze nigdy uni nie musiałem zmieniać ,i nie będę musiał ,pewnie jesteś jakąś moja farmą,więc rozumiem ten ból 😂💪

Co Ci to przypomina bo to chyba coś jak z Tobą?

Mówiłeś, że jesteś najuczciwszy, a potem wylądowałeś na pręgierzu.

Mówiłeś, że jesteś nie do złapania a padles na Wojtku.

Trochę śmierdzi hipokryzja czy nie ? 😂😂

Gratulacje Balboa i dzięki że znalazłeś chwilę żeby kopnąć Chihuahua.

Widzisz jesteś żadnym graczem bez skiila itp no ale.mimo braku umiejętności wystarczyło to i tak na Obrońcę.

Obrońca jak widać prezentuje wysoki poziom w grze i na forum :trollface:.

Pozdrawiam LamEra i Mieszka oraz cały VIP.

Zgadza się, wystarczyło hajsu na mnie, gorzej będzie z innymi, trzeba czekać na następną promke na anty 😭😂

Cieszę się, że w tych czasach nawet zenada ma swoich fanów 😁

Eee tam ,nawet się nie zdenerwowałem, bo

dla mnie to z Ciebie żaden gracz, kupiłeś sobie 4kkk floty i latasz na pale gdzie popadnie, szkoda tylko ,że złom po mnie nie dostał się jakiejś godnej tego osobie tylko zwykłemu paczkomatowi który lata tylko dzięki portfelowi 😁

Sobie SzO, paczkusiowi przetopu ❤️