Graty Kapsel , ładnie zaorane
Posts by olszyn3k
-
-
Graty za obserwacje i wyliczenia!
Takie czasy że top 4 musi polować na top400, żeby zabłysnąć w ST. Ambicje flociarzy na tym uni są porażające
BTW czemu to się w ogóle nazywa "Starcie Tytanów"?
Pytanie brzmi dlaczego dałeś dupy i pozwoliłeś się złapać ? trzeba było nie dawać, to byś teraz nie płakał
-
Tak... okazja za kilkaset złotych. Jak Balboa myślałem ze ty faktycznie jesteś gracz z prawdziwego zdarzenia tak niestety wiem że jednak nie. Ilość kont kupionych pod złom przez was przeraża. I tak - mam na to dowody. Ba, i nie są robione w paincie. Dałeś się złapać na prowokacje. Czy chcę ? Kiedyś przyjdzie na to czas, ale zrobię to w odpowiedni sposób. I w takim momencie - że zaboli najbardziej. Na razie mam dalej ludzi ładnym językiem i pisaniem w taki sposób żeby każdy myślał że jesteś taki wyrafinowany i wyrachowany
Ilością defensywnych komentarzy z multikont / czy po prostu kundelków na zawołanie - nie zrobisz na mnie żadnego wrażenia. Więc szkoda pixele marnować.
Konto sprzedane - konto zezłomowane. Lecimy na kolejny serwer i już ogarniamy to samo. Obrońca sam spamował ze sprzeda pod złom / odda - no to poszło. Długie jęzory, wygadani ludzie - prowokatorzy. Ja nie chciałem, inni nie chcieli, Balboa łapie co jest byle ST było. No i ST jest.Żenada tak się skur**ić i zrobić taki wał , żal też ludzi że biorą sobie Ciebie za wyznacznik i za takiego bohatera - którym nie jesteś. Jedynie zwykłym oszustem
Uwaga on ma dowody i użyje ich kiedy przyjdzie na to czas 🤣🤣
Balboa tak jak pisałem, pod Twoimi ST nie da się nie śmiać, kabaret jakich mało, a kolega z cytatu ma już taki ból pupki, że nawet maść nie pomoże
Przetpiaj i cisnij dalej, a pachołkami się nie przejmuj
-
Sowiak, Ty to tylko ST na tym Panu robisz, dałbyś mu już spokój
Przetapiaj, obroncy kilof.
-
-
i Wodzu chciałeś masz VIPka na tapecie... tamtym jeszcze daleko do VIPków
Co zrobić i VIP i SC można upolować:)
Piotrek ale jest jeden VIP który jest ponoć nie do upolowania....
-
Ja jestem zdecydowanie na nie jest legancko 😁 a może predkosc flot pokojowych ustawić x16 jak badania 🤭
Ty się nie liczysz ,jak będziesz chciał to i prędkość sobie kupisz za hajs
Wygrałeś
A jak się pomyśli że ten hajs jest z Angielskiego socjalu to się serce kroi za naszych rodaków cieżko pracującyh tamAle, że co?
Konkuruje z ciapatkami?
Kartez sam jest ciapaty, a ponoć ze swoimi się nie konkuruje 😁
-
Ja jestem zdecydowanie na nie jest legancko 😁 a może predkosc flot pokojowych ustawić x16 jak badania 🤭
Ty się nie liczysz ,jak będziesz chciał to i prędkość sobie kupisz za hajs
-
Szymon to już tradycja
Przetapiaj i cisnij dalej.
-
Długo nie wytrzymałes, ale wierzę,że się nie poddasz i będzie odbudowa.
Życzę jak najbardziej SzO.
Kijance przetopu 😎
-
-
Graty Młody, przyjemny zysk i niezłe pożegnanie
-
No siema Panowie, znowu razem pogramy, chyba przeznaczenie
To najpierw byś musiał zejść ze Smerfa
Atakierowi gratulacje bo ma co przetapiać, a obrońcy czego tam sobie życzy
Zaden problem, jak będę chciał to zejdę, a co znowu chcesz mieć planetki zaorane ?
Ja wiem, że lubisz moje pełzacze
i satki pozostałych
Przecież żartuje, że jeszcze tego nie wyczules Młody
Graty ST jeszcze raz co by nie spamować
-
Jestem na tak.
Prędkość pokojowych X6 była by okej
-
-
To najpierw byś musiał zejść ze Smerfa
Atakierowi gratulacje bo ma co przetapiać, a obrońcy czego tam sobie życzy
Zaden problem, jak będę chciał to zejdę, a co znowu chcesz mieć planetki zaorane ?
-
SowiaK ja tu tłusty czawrtek widze
, przetapiaj w kopalnie, bo latajek w zupełności tutaj już wystarczy:) obrońcy również najlepszego,
Przetapiaj Sowiak, gratsy
-
Graty, porządnie huknęło.
Nie mówicie,że ta flota leciała na pzta czy tam kolonka ?
-
Graty.
Zaskoczona ?
Nie zartuj
-
Graty, tu się nic nie zmieni