Jaki ty musisz mieć beret zryty. Chciałeś się pochwalić ile to Gsow za paczki postawiłeś ?
ale kogoś tu piecze 😂
Jaki ty musisz mieć beret zryty. Chciałeś się pochwalić ile to Gsow za paczki postawiłeś ?
ale kogoś tu piecze 😂
Vipki w formie jak na każdym uni ![]()
Super wlot over! Straciłeś tylko 2 razy więcej floty niż obrońca. Tak trzymaj! ![]()
Flota bez dexu sobie stała? Ładny push ![]()
Porządny wlot w końcu w Twoim wykonaniu. Bez nabijania % lmami i bez mechaników lekkich obyczajów w acs 😂
Ładnie, gratuluję wytrwałości w tej gierce ![]()
Ale się chłop obłowił
Gratulacje Jozek, a Bodziowi ![]()
Witam i zarazem żegnam
Dawno dawno temu zacząłem swoją przygodę na ogeju ... Jeszcze na starym wyglądzie i pamiętam że bez panckuf
Byłem leszczem a zarazem może dalej jestem 😂 po bardzo długiej przerwie wróciłem do gry jeszcze przed era klasa, paczek itd na jajnika... Poznałem zajebista ekipę WSNR na czele z sandacz, Badi i Chujcem Wujcem który nie jednemu zalazł za skórę😂😂 Kolejna osoba był Siciliano i różne były nasze drogi
Graliśmy razem na kilku uni i różne były nasze losy
Potem poznałem kapsmik i Utrapieniec na Rosie
Wszystkim z was dziękuję za wspólną grę i za to że mogłem się od was wszystkiego nauczyć w tej grze
Obserwacji, klikania pztow, zawroconych stacji, obron, spadakow i różnych innych akcji
Ale... Te czasy minęły .. nie ma już takich samych graczy jak kiedyś i trzeba się z tym wszystkim pogodzić ponieważ nastała era paczek
Legalnego pushu
Jeszcze na jajniku był słynny YaraMaYaWho czy jak mu tam byli gdzie po każdym złomie który dostawał jak hydra rosnal i rosnal
ale jak skilla nie kupisz i oprócz kupionych starć nie potrafił nic więcej
To samo na Rosie Lucek ze swoją słynna złota karta i cały ten dupny BOSS
Potem było kilka kolejnych uni... Aż nastał czas na Atlas
Z całą ekipą pozamiatlismy uni i z wielką ochotą czekaliśmy na fuzje
Po fuzji trochę zamieszania zrobiliśmy ale nasze portfele są za cienkie... 😂 Każdy z nas swoją flotę zbudował że starć opartych na jakiejś tam finezji 😛 I jeżeli dziś ADG pod opisem w starciu pisze że obserwował Darka to chyba nie wie czym jest obserwacja😂 Jakiś czas temu dwa leniwce przeklikalby grubo porftel żeby ściągnąć mi dwa moony... I co znaleźli? Nic😂 A zaznaczę że cała noc sobie smacznie spałem... Ale oni do dziś nie ogarnęli dlaczego nic nie znaleźli😂 Dobra bo za dużo się rozpisalem...😄 Co do starcia... Nie wiem czy prawdziwe czy nie prawdziwe...Ile złotówek poszlo ale nie moja sprawa...Nikomu do portfela nie zaglądam😅Wiem tylko tyle że Benio nie jednej osobie na tym uni proponował kupno floty a resztę zostawię ocenie innym
Dziwnym zbiegiem okoliczności Darek wrócił z urlopu dwa dni wcześniej niż wcześniej pisał. Druga rzecz po pierwszym złomie Darek napisał mi na priv że dostał gonga. Na pzcie leżał złom... Hmmm. Dzień wcześniej napisał do mnie że ma do wydanie około 2k paczek i nie wie co ma klikać... I tak, lognal zobaczył złom i zapiął urlop... Dziwne? Hmmmm... W erze paczkomatow kto nie klikał by reckow żeby się wyzbierać? No nic... Nie mnie to oceniać 😄 Na koniec... Mogę pogratulować że w życiu ustawiliscie się tak że może sobie pozwolić na wydanie grubych dziesiątek tysięcy złotych na internetowe cyferki😁 Zawsze znajdzie się paczkomat większy od innego paczkomat 😁 Ale wiem jedno ... SKILLA nie kupicie nigdy 😁 I obserwować to wy umiecie ale cyferki na swoich kontach bankowych jak znikają
I tutaj na tym zakończę
Czas się pożegnać i zakończyć ten cyrk
OGEJM dawno zdechł i to starcie mnie tylko w tym utwierdziło
CZAS POWIEDZIEC PASS! Miłego przetopu i z takimi flotami pokażcie teraz na co was stać
Czekam na finezyjne akcje i pokażcie co umiecie klikać oprócz anty😄
Na koniec
HWNI I WSNR dzbany, mośki i inne gady
Kto pytał? ![]()
Biedny Rocket, co się troszkę odbuduje to znowu po łbie dostaje
![]()
Luz, nic się nie stało, w rok wyfarmi te straty na idlakach, w końcu to wybitny gracz
Gratulacje agresorowi ![]()
Ale afera :o Mam nadzieję, że sprawa została zgłoszona na Policję ![]()
Hej, coś wiadomo już w tym temacie? ![]()
A jednak żeby cokolwiek grubszego ugrać ją kupiłeś, dlatego musiałeś a nie mogłeś, mogłeś to grać dalej tym co miałeś i robić odbudowę
No widzisz? Kupiłem paczki z surą i skillem ![]()
weź się za jakąś robotę lepiej 🤷🏻♂️
Display MoreAle beka, najpierw paczkomat spakował paczkomata, a ten dla internetowej zemsty jeszcze bardziej się obkupil żeby się zemścić
Top1 solo nie zapomnij dopisać 'portfela'
Ajjj piecze kogoś
Piecze to Cię wiesz co, uderzyłem w stół i następny paczkomat się odezwał co nie umie zrozumieć że sobie wydał parę koła a skilla dalej zero
Nie obchodzi mnie twój portfel tylko to że nie potrafisz grać skoro musisz tyle koła wrzucić w internetowa gre
a dumny jesteś jakbyś co najmniej sobie skilla za anty kupił
Niestety ogej zszedł na psy jak widać.
Nie muszę, a mogę. Znacząca różnica ![]()
Ale beka, najpierw paczkomat spakował paczkomata, a ten dla internetowej zemsty jeszcze bardziej się obkupil żeby się zemścić
Top1 solo nie zapomnij dopisać 'portfela'
Ajjj piecze kogoś ![]()
Lmki własne rozbite, żeby się w próg zmieścić ![]()
Gratki, kolejny vipek wypełnił czyjeś recki ![]()
Na nowym widzę, że obrońca też trzyma poziom ![]()
Display Morewklejam za Billa :
Dzień dobry. Od gry sobie odpocznę na czas nieokreślony. Kawał czasu nad nią spędziłem przez ostatnie ponad 2 lata i dużo nocy poświęciłem. Konto budowałem od 0 i jestem bardzo zadowolony z tego jak mi poszło. Gra flotą po raz pierwszy w życiu okazała się dużo przyjemniejsza niż eko. Postanowiłem o nie nie dbać wcale i pozostawić na zerowym poziomie. Flota ciułana za cudze, zrabowane lub zezłomowane surowce. Miałem dużo dobrych momentów i niewiele tych słabszych.
Pozdrawiam i dziękuję graczom z Volans, którzy wraz ze mną tworzyli raczej niepowtarzalne Uni:
Zoltexx - Mój pierwszy dobry kumpel i bardzo zabawny pajac.
Łakomy - Tylko ja Cię tu tak naprawdę lubiłem i lubię... no i byłeś na moim ślubie.
Cookie - Ekspert z dziedziny chomikowania surowców i całkiem niezły w komputerach.
Misiek - Narwany flociarz, prywatnie kociarz.
Wuja - Majster elektryk, najładniejsza osoba w OGame.
Lamer - Dzięki Tobie udała mi się najbardziej skomplikowana próba złomowania jakiej się w życiu podjąłem.
Cwietok i Pavullon - Dzięki za początki discorda z Wami.
Rammstein - Lekarz medycyny chińskiej, naturoterapeuta i właściciel rozgłośni radiowej.
KJ - Bimbrownik.
Looz86 - Tyski patriota, wróg naturalny mikołowskiego Łakomego.
Duraj - Paczkomat królewski.
Klejok - Może i ordynarny, ale używać statków potrafi.
Ja już z tego uni znikam. Ale Wam oraz pozostałym graczom Earth życzę, aby ta gra sprawiała tylko radość. I jak najmniej kłótni
Teraz będę mógł się w pełni oddać mojej największej pasji - alkoholizmowi.
Wzruszające. Szczególnie ta ostatnia część o kłótniach. Zabawne, jak pisze to ktoś, kto wszedł na discord ogólny Eatrth tylko po to, żeby powyzywać i powylewać swoje żale ![]()
![]()
![]()