Mała poprawka .Jak najbardziej na plus .
Nie zauważyłam że w raporcie jest że atakujący zebrał złom.A złom zebrałem ja.
Ciekawe Po 38k lm-ków lecieć całą flotą na planetę? I to w dzień? Bez zgranych recków? Podejrzane, podejrzane
Mała poprawka .Jak najbardziej na plus .
Nie zauważyłam że w raporcie jest że atakujący zebrał złom.A złom zebrałem ja.
Ciekawe Po 38k lm-ków lecieć całą flotą na planetę? I to w dzień? Bez zgranych recków? Podejrzane, podejrzane
Chyba nie na 0 a na minus
Nie płacz .Już recki lecą.Mialem zamiar wpaść do ciebie z wizytą jak ostatnio ale +900 kk tylko by było:) .Po drugie znowu byś że złości rakietami napierdzielal:)Pozdrawiam
Cieszę się, że jeszcze moje odwołanie nie zostało rozpatrzone i nie muszę żyć w strachu, że do mnie też przylecisz
[mod='Neferet']Zmniejszyłam drzewko z cytatów[/mod]
Nie zacytuję cię w odpowiedzi, bo się brzydzę. Nie chce mi się dyskutować, bo partnerem do dyskusji jesteś mniej więcej takim jak sojusznikiem. Pomawiasz i pomawiasz. Nie wiem w jakim celu. Zostałem niesłusznie zbanowany, a ty niesłusznie nie zbanowany. Wracaj na dno i się nie wychylaj.
pozdra…haa-tfu
Napewno to pomyłka i przypadek z tym banem:)
Raz w życiu coś mądrego napisałeś Najważniejszy jest ten pierwszy krok. Jeszcze będą z Ciebie ludzie
UPADLY [Farms] vs. Ptasznik [SIL-TEA] dostali przed chwilą bana, czy ma to coś związek z tym starciem ?
Spokojnie, ban został nałożony niesłusznie, odwołanie zostało wysłane. Mam nadzieję, że support w grze jest na równie wysokim poziomie co ten na forum i sprawa zostanie wyjaśniona niebawem.
Brawo Widzisz? Jak chcesz to potrafisz nawet trochę trampków nienależących do sojusznika ani do swojego multi powalić
Tak trzymaj puszek
czy ktoś mi powiedzieć czy można upaść niżej niż ten klaun wojtus? Gratulacje należą się całemu sojuszowi S-C który ze starachu i z kupa w majtach przyjął go spowrotem do siebie , a postanowili wyrzucić bardziej zasłużonego oraz poszkodowanego w tej sytuacji Upadłego. Mam nadzieję że karma wróci do każdego z was , ale odznaki największych klaunow na uniwersuw , razem z naczelnym klaunem wojtkiem tego już się cofnąć nie da . Czekam na wypowiedź wodza:D który niby wiedział ale jednak trochę się łudził bo punktów duzo 🤣🤣
Zostałem przywolany do odpowiedzi
Więc słuchajcie bo nie lubię się powtarzać.Mam generalnie gdzieś co się dzieje między Wojtkiem a Upadłym.Obydwoje są królami manipulacji.Jak dla mnie to całe SC i podobne konta mogą się zezlowac nawzajem.Co do JAnuszka to mam gdzieś to czy to Wojtek czy Upadłem czy król lew lub wróżka zębuszka . Wyleciał za to i tamto.(Nie za fałszywe scriny od Upadłego) które raczył mi udostępnić bo taki zajefajny jest.Mam też gdzieś że miał dużo punktów.Mam ludzi z top 200 w sojuszu i grają się rozwijają
Więc bawcie się zlomujcie a Vipy sobie poprostu grają .
A tak na marginesie multi konta to jedno konto które Upadły Zelomowalem ostatnio też jest jego:)Tak wszystkie znaki na niebie sugerują.;)
Powstrzymam się przed złamaniem regulaminu Napiszę tylko tyle, że nie dziwię się w ogóle, że tak dobrze się z puszkiem dogadywałeś, że aż nie chciałeś przyjąć do wiadomości, że nie jest twoim prawdziwym sojusznikiem
Jesteś jaki jesteś, ale nieszkodliwy i mnie rozbawiasz
Nie zamierzam się z tobą kłócić, nie mam takiej mocy żeby dorównać twojemu sprytowi i ostrości umysłu
sedes
Bardzo ładna flota
powodzenia życze na nowej drodze...
Pozdro
Dzięki stary, wzruszyłem się
Niebywały jest, kto go zatrzyma. Idzie po swoje
Na tym etapie uni, przy małej liczbie grających osób, zrobić 3 złomy na wysoki % w krótkim czasie, budzi podziw.
Kto go zatrzyma? Może nowy sojusznik
Można też zostać ukaranym za rozbudowany tekst nie zawierający ani jednego brzydkiego słowa jak by co (hehe ^^), więc krótko: Dobra robota
Muszę zdementować te plotki Bana dostałem nie za post, lecz za złamanie regulaminu zakładając konto podczas 24h bana. Niestety za błędy się płaci i nie mam do szanownej Administracji żadnych pretensji.
Na tym koncie regulamin łamany nie będzie.
[mod='Neferet']Połączyłam posty[/mod]
Brawo chłopaki! Januszek się ewidentnie doigrał! Zbyt często wojtek słyszał jego głos w swojej głowie Inna kwestia, że stracić ponad 13mld floty przy pushu to też trzeba być utalentowanym.
top1 fraje*stwa: w0jci3ch
top1 push: w0jci3ch
Zaraz przejdziesz tą grę