Takie koleś ma standardy. Niestety ban pewno czasowy. Tobie floty nie wrócą. Szkoda słów. Na każdym uni takie same z nim problemy. Nikt z tym porządku nie zrobi.
A jak się później tłumaczy elaboraty pisze jaki to specjalista jest i wytrawny gracz.
Takie koleś ma standardy. Niestety ban pewno czasowy. Tobie floty nie wrócą. Szkoda słów. Na każdym uni takie same z nim problemy. Nikt z tym porządku nie zrobi.
A jak się później tłumaczy elaboraty pisze jaki to specjalista jest i wytrawny gracz.
I w końcu coś normalnego na tym uni. ST takie jak powinno być. Graty.
To się jeszcze okaże. Ban za podstawkę i multi czy za zakup vpn? Jeżeli VPN to wróci za 3 dni i naklepie kolejny milion panców.
Ah jakież to emocje. Znowu banik. Ciekawe za co?
o kotlet wrócił
A ty widzę że stałeś się lokalnym złomiarzem.
Najbardziej jak zawsze pozdrawiasz siebie. To i ja Cie pozdrawiam
Kurde. Aż mi Cię szkoda. Taki % a nikt nawet słowa nie napisał. Otrzyj łzy..... Może unii umiera albo ludzi nudzą już takie mało znaczące starcia
O hoho. Jaka samokrytyka
Ło..... dofarm.!! Jesteś wielki!!!!
Oda do dofarmu (a). Mój wielki dfarmie, gdzież żeś się chował? Tyle pokoleń Ci szukało.
Wielki dofarmie ileż Cię trzeba cenić ten tylko się dowie
Kto Ciebie stracił.
Wielki dofarmie..... itp
I znowu pięknie i uczciwie.
Kiedy zawitasz na następne unii? Gdzie pięknie i uczciwie będziesz innych uczył swojego pusha.?
No coś Ty. Jemu już nic nie pomoże. Żyje w swoim zamkniętym świecie. Posty oczywiście piszę bo tak chłopa "polubiłem".
Nie pokażę ST, bo nie gram zbyt aktywnie. Więc lekcji nie pokażę. Zresztą zabetonowanej materii nie da się
niczego nauczyć. Na pewno nie uczciwości.
Zakupienie paczki i jej wydanie to 10 minut. I tyle to mi zajęło. Przynajmniej nie jestem takim hipokrytą, który udaje że nie kupuje paczek. ja kupuję i co?
Czas spędzony na ogame 30 min w 3 dni. Głównie na forum
Obrońca największego pushera sie znalazł. Ja przynajmniej jak dostaję bana to za bash a nie za multi i push. Pewno wymieniacie się razem kontami. Oszuści.
Żałosne. Normalni ludzie spędzają święta z rodziną.... Jednak są tacy których jedynym celem jest złom na ogame
Szczohan tego nie wstawi bo cos pewno nie bardzo z tym atakiem było.
Wredny typ trafił na wrednego typa. Multikonciarz na multikonciarza. Jeden zyskuje a drugi tracie.
A balboa się tu jeszcze nie pojawił??? Dziwne. On na każdy uni najlepszy.