Posts by Al Bundy

wampek, dzięki za odpowiedź :) No ale przecież co trzy tygodnie otwierają się nowe universa z działającymi FŻ. To one też nie są wolne od błęd

Problem leży nie tylko w błędach, ale i w wydajności nowej wersji... po prostu nie daje ona rady na rozwiniętych uniwersach. Na nowych serwerach "mniej się dzieje".

Może przez miesiac, tego nie wiem - ale zaczynalem na juno 3 tyg po starcie a to bylo chyba pierwsze nowe uni z FŻ i od tamtej pory do teraz są te same problemy co na 68

No tak, GO kłamią że są bugi, bo im się nie chce wprowadzać LF. GF kłamie, że są bugi bo mają juz tyle hajsu, ze nie potrzebuja wiecej wiec po co wprowadzac gotowy sprawny dodatek ktory mozna spieniezyc. No i ja i inni zwykli gracze, ktorzy nawet nigdy nie mieli ze sobą kontaktu, z róznych unii też kłamiemy bo tak, ja mam to po co innym.

Dobrze, że przyszedl ktoś i wyjaśnił wszystkich BO NIC SIE NIE WIESZA:beaten:

Chociaż jak to czytam, to sam mam ochote :trollface:

Tak zapytam, no offence - ten typ/Ty to troll tak? bo wszedzie widze Twoje wpisy i zadko kiedy ma to jakikolwiek zwiazek z rzeczywistoscia.

Nie wiem, skad Wy bierzecie info ze na nowych serverach wszystko jest super bo gram na juno i codziennie flota mi sie wiesza kilkanascie/kilkadziesiat razy (choć przeważnie na kilkadziesiat sec)a stacjonuj to dopiero sa czary. Leci stacja, ale nie ląduje. Pojawia sie Powrót Stacjonuj i dopiero jak teoretycznie wroci skad wysłałes to ląduje tam gdzie miała wylądować. Magia:beaten:

No chyba, że gracie na tyle mało aktywnie że nawt tego nie widzicie albo tylko moje konto na juno jest inne xD

Ostatnio przed przed puszczeniem fsa wpadlem na świetny pomysł - zrzuce sure na planete i puszcze astro. 25 min siedzialem pol przytomny w srodku nocy, bo trampki dolecialy i wrocily a 1,5kkk sury wyparowalo :beaten:

Hmm... Twoje ST mają swój urok - kulisy akcji, mniejsze czy większe, ubarwiają całość na tyle, że przyjemniej się to czyta. Ktoś pod którymś ST pisał, że ktoś się chowa pod tym nickiem - nie wiem, nie wnikam, w sumie mi to lotto, ST mi się podobają, poproszę więcej :D

Gratuluję zysku, fajnie się to wszystko ogląda, czekam na soczysty procent w Twoim wykonaniu :) Obrońcy, szybkiej odbudowy

Chciałem napisać coś podobnego, ale świetnie to ująłeś więc napisze tylko, że w pełni sie zgadzam ;d

Zysk robi wrazenie, w sumei to równowartość mojego konta na juno :trollface: