Wczoraj wisiała mi kolejka i flota.
Ale jak mówisz ze nie ma to nie może być bo przecież tak mówisz.
Nie zrozumiałaś co napisałem. Czytaj całość co napisałem. 
Nie napisałem, że się nie wiesza tylko, że problemem nie jest wieszanie samo z siebie.
Badania LF wpływają na system walk a system walk wpływa na obsługę zdarzeń.
Dlatego reszta się wiesza.
Więc problem nie tkwi w wieszaniu się floty i kolejki budowania a w systemie obsługi wydarzeń po zmianie badań LF.
Masz resztę mojego wywodu:
Trudność tkwi w systemach walk. Po tych wszystkich zmianach LF, wpływ na to mają badania LF.
Ja to tak widzę. Tak właśnie tak.
Tak mówię i tak jest. 

Display More
Tak zapytam, no offence - ten typ/Ty to troll tak? bo wszedzie widze Twoje wpisy i zadko kiedy ma to jakikolwiek zwiazek z rzeczywistoscia.
Nie wiem, skad Wy bierzecie info ze na nowych serverach wszystko jest super bo gram na juno i codziennie flota mi sie wiesza kilkanascie/kilkadziesiat razy (choć przeważnie na kilkadziesiat sec)a stacjonuj to dopiero sa czary. Leci stacja, ale nie ląduje. Pojawia sie Powrót Stacjonuj i dopiero jak teoretycznie wroci skad wysłałes to ląduje tam gdzie miała wylądować. Magia
No chyba, że gracie na tyle mało aktywnie że nawt tego nie widzicie albo tylko moje konto na juno jest inne 
Ostatnio przed przed puszczeniem fsa wpadlem na świetny pomysł - zrzuce sure na planete i puszcze astro. 25 min siedzialem pol przytomny w srodku nocy, bo trampki dolecialy i wrocily a 1,5kkk sury wyparowalo