No troszkę jej było ale na razie mała przerwa i pomyślimy o odbudowie 😁
Posts by Monster
-
-
Złapał mnie uczciwe. Awaryjna sytuacja i nie miałem jak odebrać fsa pogratulowałem bo wyłapał odpowiedni moment jeszcze raz gratki i miłego przetapiania
😁
-
Wypadło coś pilnego przez co nie mogłem odebrać fsa szkoda ale mimo to gratki i przetapiaj na latajki 😁😁😁
nad odbudową pomyślimy ale to się jeszcze zobaczy 🥺
-
Ładnie gratki 😁😁
[mod='Qnick']Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi[/mod]
-
-
Piękne starcie i gratki 😁 i szybkiej odbudowy 😁😁😁😁
-
Tu R3y konto nie zostało sprzedane pod złom popełniłem błąd i yoda trafił mnie idealnie na zawróconym FS szkoda ale mogę mu tylko pogratulować idealnego wyliczenia co do sekundy wykorzystał mój błąd i tyle w temacie miłego przetapiania 😁
-
Co do zaglądania w portfel hycel ma rację jak ktoś lubi i może to wydaje na grę i to raczej nie powinno nikogo interesować
-
Gratki i przetapiaj na pancki 😁😁😁
-
Przez awaryjna sytuację nie mailem jak się zalogować i zrobić fsa odbudowy raczej już nie będzie ale mimo to graty ładnego wlotu i miłego przetapiania 😁😁
-
Gratki miłego przetapiania 😁
-
Gratki i przetapiaj 😁
-
Gratki 😁 i przetapiaj na latajki 😁
A Rozdaje szybko odbuduje i powiedzonka 😁
-
-
Gratki 😁
I pozdrowienia dla FUSiON 😁😁
-
Tak chciałem współpracować ale raczej logiczne że pomogę sojuszowi i osobie z którą grałem na innym uni mogę ci życzyć szybiekj odbudowy
Widzisz pisalismy pare dni temu ze mam na oku gracza mokryy - potrafiles wtedy odpisac ze to znajomy i nie pomozesz. A dzis prosze o recki, po wczesniejszych rozmowach, widzisz wiadomosc nie odpisujesz nic tylko kontaktujesz sie z natalka wiedzac ze na nia lece i sie podstawiasz.
Powodzenia ci zycze, jesli starcie zrobione w taki sposob daje ci satysfakcje to gratuluje i zycze kolejnych takich dla podbudowy ego.
Tu chodzi tylko o zwykłą pomoc sojusznikowi nic osobistego i to tylko gra i sądzę że raczej nie ma o co się spinać czy kłócić mogę ci tylko życzyć szybkiej odbudowy i miłej gry
-
Tak chciałem współpracować ale raczej logiczne że pomogę sojuszowi i osobie z którą grałem na innym uni mogę ci życzyć szybiekj odbudowy
-
Gratki 😁 miłego przetapiania
-
Gratki i miłego przetapiania 😁
-
Gratki złom pod dom 😁😁😁😁