Jestem zdecydowanie za tym, żeby zwiększyć eko tego uni.
Oraz zdecydowanie przeciwny wprowadzaniu debrisu z obrony, to tylko będzie gwoździem do trumny tego uni.
Jestem zdecydowanie za tym, żeby zwiększyć eko tego uni.
Oraz zdecydowanie przeciwny wprowadzaniu debrisu z obrony, to tylko będzie gwoździem do trumny tego uni.
Za kasę ochrony przed atakiem chyba nie można kupić...
chyba że będzie się płacić atakierom by nie latali.
Agresorce graty, ładny % i paliwa na kilka lotów
Obroncy więkrzej wiary w pieniądze., przy takim eko do odbudowania w chwilę.
Powiadajo skilla nie kupisz, i oto kolejny przykład, po raz kolejny rybak ubity.
długo i tak by ta flota nie polatała, to była kwestia czasu.
Pytanie do agresorki: Dlaczego tak długo?
Obrońcy sprzedania konta, bo podobno latał na dofarm reckami (ofc. nic podobno nie ugrywał)
ktoś tam pisał na forum : Fajne to komi, takie... hmm i straciłem wątek... Takie łatwe do złomowania?
Aż mnie zamurowalo Szymon złomuje gratki chyba pierwszy raz po tej stronie po fuzji
Zezłomował Herbiego z kartelu. a po za tym połowa uni go złomowała
Obrońcy
Ciągnął urlop i już złomuje
Po takiej stracie floty sam musi się odbudować, to nie dziwota , że farmi w opór.
NFZ znów w rackach
Cała flota nie padła, dok odda, jest czym latać jeszcze i ST kręcić.
Biorąc pod uwagę zawzięcie do gry oraz skill, będzie to szybko odbudowane po odpowiednim naładowaniu baterii.
Nie za farmo został graczem Fenka i wyczyścił prawie całe uni z flot.
O ile wiem to pierwszy raz po prawej stronie.
Liczę na powrót o ostrą jazdę podczas S&D. Tym bardziej że flota stracona przez bugi.
Agresorowi GZ bo upolować Bunnego nie było łatwo, tym bardziej, że agresor był jako pierwszy po prawej stronie w ST po Fuzji, złomowany przez Bunnego.
No ładny tryplecik.
Obrońca często skanował, latał bez większych efektów i z tej floty już użytku nie zrobi
Jak widać NFZ często się pojawia na tym forum po lewej stronie, ciekawe czy się to zmieni czy tak zostanie?
Ładnie zatankowane, po kurek.
Słyszałem że wielu polowało.
Szkoda że Time tankuje.
obrońcy
Byłam na forum HoA
Staruszku
Ono istnieje jeszcze?
Zresztą forum OrA też istnieje, byłem w szoku jak przypadkiem je odkryłem.
Czytając tytuł starcia, myślałem że ponownie puszer dostał złoma, a tu jednak podstawka.
Atakującemu
Gratulacje obrońcy, widzę że powoli obrony lepiej wychodzą od ataków, no ale złom pod nos zawsze spoko.
Display MoreNa początku taki jak na forum mam, później pod nickiem d3vilo.
Jakiś czas w HoA później zajmowałem się naborem narybku do OrA i uczeniem podstaw gry.
Lata później po fuzji przeszedłem z u18 na u67 i tam spotkałem Paola i Cypisa, ale to też było miliony lat temu.
Wszystko o d3vilo
Ostatnio zalogowany: Pią 0:53, 12 Cze 2009 (4285 dni temu)
Quotelat mam 19
Czyli już wiesz więcej o mnie niż ja sam ^^
Tak jestem z u8.
Jaki miałeś nick? :O
Na początku taki jak na forum mam, później pod nickiem d3vilo.
Jakiś czas w HoA później zajmowałem się naborem narybku do OrA i uczeniem podstaw gry.
Lata później po fuzji przeszedłem z u18 na u67 i tam spotkałem Paola i Cypisa, ale to też było miliony lat temu.
Dobra to i ja tutaj się wpiszę, bo mnie zaczepiasz nieśmiało na tym nowym forum.
Tak jestem z u8.
Na nowym forum ciężko będzie póki co kogoś odnaleźć, na starym troszkę ludzi się wpisało.
edit// Ostatnio robiłem porządki na starym dysku i znalazłem namiar na forum OrA, może w weekend albo po weekendzie uda mi się coś więcej wykrzesać z tego dysku.
No i może odgadnę namiary na moje konto które tam miałem.^^
No nie wierzę, na fenku robił porządki, zrobił tam ostatni ST i tu też zaczyna się od czyszczenia uni, jako pierwszy.
Gdyby była inna godzina można było by pomyśleć że to nowy Maximus, ale kto wie
Gratulacje atakującemu, no a obrońcy pilnowania się, bo już UF pełną parą, teraz każdy może być przeorany.
Siema wszystkim!
Na starym forum od : od 1 Sie 2006
Na nowym od dziś.
p.s to nowe forum jest brzydkie.
p.s 2 Ciap powinna mieć własny temat.