Posts by KazdegoSzkoda

Procent pokaźny:) gratulacje, śmieszy mnie trochę ten lament że za paczki ktoś coś kupił, moim zdaniem jego sprawa w co inwestuje swoje ciężko(albo nie ciężko) zarobione pieniądze. Nikt nikomu nie broni wsadzać kasy, ale zagladanie do portfela jest juz conajmniej nie smaczne:) gdyby nie było paczek gra pewnie dawno by padła, więc z jednej strony powinniśmy być wdzięczni za ich kupowanie. Obrońca kolokwialnie dal dupy i nie ma znaczenia czy ściągnął go paczkomat czy ktoś kto wybudował flotę bez paczek . Gdyby ktoś inny go obserwal ktoś inny byłby agresorem proste :)

P.S

Upadły spakuj tego placzusia Piotrusia wkoncu 👊👊

oho ,vipki znowu zaczną być bite jak upadły wraca do latania :) swoją drogą cienkie te połączenie jak nagle vipy zaczynają być po lewej stronie, naszczescie Upadly wyjasnil. Gratulacje i obyś spakował tego pajaca Wojtusia jak tylko zechce z urlopu wrócić.

Napisal gosc co mial wiecej banow niz starc na forum 😅 i co uni sprzedaje konto:D to jak to było? Jak mamy grać I oszukiwać to po co wogole zaczynać?

Piotrze. Dlaczego zes zamilkł 🤔🤔 to nie przystoi liderowi tak wielkiego sojuszu jakim jest VIP

i kolejne ST zakończone Banem...

Zazdrościłeś wakacji tamtemu drugiemu?

Najwyzszy czas aby GO pokazali jaja i wkoncu rozpatrzyli tickety odnośnie puszera wojtusia , jakże prawilnego zawsze grającego zgodnie z regulaminem.

[mod='Neferet']Połączyłam posty[/mod]

czy ktoś mi powiedzieć czy można upaść niżej niż ten klaun wojtus? Gratulacje należą się całemu sojuszowi S-C który ze starachu i z kupa w majtach przyjął go spowrotem do siebie , a postanowili wyrzucić bardziej zasłużonego oraz poszkodowanego w tej sytuacji Upadłego. Mam nadzieję że karma wróci do każdego z was , ale odznaki największych klaunow na uniwersuw , razem z naczelnym klaunem wojtkiem tego już się cofnąć nie da . Czekam na wypowiedź wodza:D który niby wiedział ale jednak trochę się łudził bo punktów duzo 🤣🤣

Ale kto niby gra na dwóch;)?Bo zaczynam się gubić:)

Ty juz dobrze wiesz :) tylko konto wysokie ma staty i nie chcesz do siebie tego dopuscic:D ale po wrzuceniu tego screena przez upadlego to widac ewidentnie ze gosc sie stracil w tej grze i odkleil calkowicie .teraz bedzie sobie sam gral bo kto przyjmie takiego [ciach] co swoich złomuje:D oczywiście piotrek poza toba :p bo jego juz masz w sojuszu ;p

[mod='Neferet']Obraza[/mod]

Widzę że ładne tu teorie są kręcone, ale to wasza wyobraźnia tylko.
    Prawda jest taka że moje zaufanie do gracza upadłego zakończyła się z dniem 22 czerwca poprzedniego roku gdzie wiedział że lecę na gracza sebastiana z tere kuku i pytał nawet ile mam do celu, po czym log gracza Sebastian i telepiecie mu prawie pod dom floty, był przygotowany do tego lotu i od razu się poderwał (feniksy o tym wiedziały, ja wiedziałem, sojusznicy S_C wiedzieli i tere kuku też wiedziało).

Po czym jego manipulacje, krętactwo trwało miesiącami. W końcu jest od tego jest ekspertem, dalej bajki wam wciska. Sojusznicy mówili że lepiej go mieć u siebie niż przeciwko, tak to trwało miesiącami (z resztą jak mają odwagę niech sami się wypowiedzą)

Pozdro

Tak to czytam i jeżeli Dobrze wyczytałem. Coś się wydarzyło w czerwcu poprzedniego roku i teraz sobie o tym przypomniałeś?.No ok.Bawcie się dalej bynajmniej coś się dzieje:)

Przeciez gosc jawnie jest odklejony :) gra na dwoch kontach , komentuje sam sobie na forum . Albo juz za pozno zeby mu pomoc albo dopiero startuje i ma grube jazdy .

Wojtuś zaraz będzie komenty walil z lewych kont . :D haha jaki wogole komentarz do starcia . No chyba powinieneś mieć nick [ciach]. Złomowanie swoich sojuszników to największe [ciach] w tej grze i to w takim wydaniu jak to . [ciach]. Kiedy dostaje po głowie wyzywa się tutaj . A że już nie było na kim to wziął sojusznika . Tfu

[mod='Neferet']Obraza, wulgaryzm i niepotrzebne mieszanie rodziny w całą sprawę.[/mod]

Co tu dużo pisać gratulacje obrony. Atakującemu :szo:i do naSTepnego!

Tylko trochę przesadzasz w pisaniu ze ty nie kupujesz paczekxD przypomnij sobie gonga na 25 k pancy i nastepnego dnia miałeś już ich 30k podobno z odłożonychxDxDxD przy 5kk pkt ktoś normalny odkłada na zapas na 30 k pancy. Grajmy i dalej bawmy się! Nie piszmy już ile kto i na co wydal bo to głupota tak jak napisałem skilla nie kupisz flotę tak. Boom zamulił stało się trudno tez kiedyś z 10 lat temu wyrwałem złoma8o

Boom to chyba juz dawno zamulil :D bo konto z banem stoi:D wiadomo było od jakiegoś czasu że to nie prawdziwy czester gra :) byle uczciwie:) gratulacje dla obrońców;)