Posts by KubciO_o

Wygląda na to że konto usunęło się z niewyjaśnionych przyczyn i przepadło...

Czy to że logowałem się przez konto google, a nie miałem osobnego konta mogło mieć wpływ ?

Gram jeszcze na Earth i również tam loguję się za pomocą konta google... Jak chcę zmienić nazwę gracza to żąda ode mnie hasła, ale ja konta jako takiego nie mam więc nie wiem jak sobie z tym poradzić, czy jest szansa się przepiąć z konta google na osobne konto OGame ?

Witajcie,

Mam problem, otóż dziś rano jak codziennie chciałem odwiedzić swoje konto i okazało się że nie istnieje. Gram przez aplikację i logowałem się zawsze powiązaniem z kontem google. Gram na uni JUNO i byłem na pozycji ok. 790 ponad 1kk pkt. Miałem planety ulokowane w galaktyce 4:336. Dzisiaj logując się zostało mi stworzone nowe konto, myślałem że to błąd, ale sprawdziłem galaktykę w której grałem i nie ma tam śladu po moich planetach - zniknęły...

Oczywiście wysłałem informację do supportu i czekam na odpowiedź bo szkoda trochę tego a zabawa była fajna. Nie mam pojęcia dlaczego tak się stało, kobto bnyło cały czas aktywne, bez urlopów i dłuższych przerw.

Będę wdzięczny za wszelkie porady i wskazówki.

Pozdrawiam Kuba.