Eh... szkoda Markiza... ale problemy techniczne go wyeliminowały Szo Markiz dużo nie straciłeś odbudujesz sie w 3 dni
Vipką, no gratulacje ! super wam to wyszło budujcie sie bedzie ciekawiej
Eh... szkoda Markiza... ale problemy techniczne go wyeliminowały Szo Markiz dużo nie straciłeś odbudujesz sie w 3 dni
Vipką, no gratulacje ! super wam to wyszło budujcie sie bedzie ciekawiej
Dziwny złom… Kapitan pisał ze kończy po czym dostaje złoma i dopiero po nim włącza urlop
Tak czy siak ! gratulacje !
Odbudowy chyba nie bedzie
Gracze sojuszu WOT pragną złożyć wyrazy głębokiego współczucia Bliskim śp. Andrzeja-ProWeeda. Odszedł człowiek o wielkim talencie, który swoją wiedzą i dobrą radą służył wszystkim będącym w potrzebie. Był osobą o ogromnej cierpliwości i ze wspaniałym poczuciem humoru. Drogi Andrzeju-Proweed, dziękujemy Ci za to, że byłeś z nami i dla nas. Spoczywaj w pokoju!
hmmm... prosze mi wytłumaczyć jak to do [ciach] jest, że oni maja multikonta i nie ma zadnego bana żaden go/sgo etc nic z tym nie robi, a jak ja pisałem z prośbą do Go dokładniej "kruszynka-super operator gry" to podanie odrzucił/a bo cytuje "Zgłoszenie zostało odrzucone. Z logów gry wynika, że oba konta należą do Pana. Proszę jedno z kont oddać lub skasować. Gra na dwóch kontach skończy się ich blokadą." to co są równi i równiejsi ?
[mod='Neferet']Pseudocenzura[/mod]
Nixar !!! oby wiecej takich rw ! gratulacje i powodzenia
hahah opis przedni
powodzenia czekam na coś dużego ! czuje ze bedzie top1 w og.pl
Obrończy Szo
Dawaj Wojciech ...Wychodzisz teraz na największego .....Wywal co masz na sercu
gówno sie dowiesz ! dzieci sie poobrażały na siebie i żaden nic nie powie... ehh
ehhh widać ze w SC samo sie wykończy... szkoda ,ale może i lepiej dla uni COŚ SIE DZIEJE !!!!!!!
Wojtek ? Graty ? no nie bo zaraz to przetopisz i bedziesz meczył miedzyinnymi mnie
Upadły ? Szo ? bedzie ? podobno zemsta smakuje najlepiej !
Nixar jeszcze raz gratulacje ! pierwsze ST i mam nadzeje ze nie ostatnie po tej własciwej stronie.