Jak w temacie. Chce anulować i u handlarza zamienić surówce, ale wszystko na odpowiedniej placecie, gdzie mam rozbudowane magazyny. Jeżeli to nie będzie ta to ukończę badanie do końca.
Posts by Ogejmowy Noob
-
-
"Wartość Trycjum: 300
Aktywuj falangę
Użyj falangi i odkryj dzięki temu ruchy floty"
Działa Wam to dzisiejsze zadanie? Używam falangi i nie zalicza. Szukałem nawet tak długo, aż wyskanowało jakiś ruch floty, a nie pustaka.
-
-
Ok, sprawa zgłoszona i już wyjaśniona, jako, że ja dezaktywowałem klasę kilka dni temu...
Nie wiem jak to możliwe, bo nie piję i nie ćpam, więc raczej byłbym świadomy jak to zrobiłem. Jedynie co mi przychodzi to jakiś niesamowity miss click w aplikacji.
Pytanie dodatkowe, można jakoś aktywować to inaczej za free, czy zostaje założenie nowego sojuszu? Tam w opcjach nie ma nic, że można ponownie za darmo za 14 dni, czy coś w tym stylu.
-
Cześć,
właśnie spostrzegłem, że mój sojusz nie ma klasy, a była. Nie mam możliwości ustawienia ponownie, chyba, że za 400k anty, co oczywiście nie wchodzi w grę. Nie wiem jak to się stało, nikt jej nie wyłączył. Oprócz mnie może jedynie jeszcze jedna osoba, która w ogóle się nie tyka niczego. Teraz sobie przypominam jak jakiś czas temu nagle miałem niedobór energii na planetach, ale nie zorientowałem się wtedy z jakiego powodu. Dopiero teraz połączyłem fakty. Może to było przy zmianie wersji gry? Czy mieliście też taki problem? Jak patrzę po unii w statach to trudno mi się zorientować czy jest mniej lub więcej klas, że by porównać, czy to tylko u mnie.
Pozdro
-
Wez olszynek przestan do mnie pisac, prosze.
Zablokuj typa jak większość i po problemie.
Ps. Gratki
-
Sztab, który dostałem z pierwszego dnia spowoduje, że w następnych będę miał dodatkowe nagrody (za sztab)?
-
Najgorsza osoba jaką kiedykolwiek spotkałem w tej grze, także miły widok oglądać ją po tej stronie i proszę o więcej, pozdrawiam.
-
Ankieta czeka na Was w grze
Edit: przepraszam za błędny tytuł wiadomości
Nie mam, prawdopodobnie usunąłem wiadomość hurtowo z innymi, jest jakaś inna możliwość na głos?
-
Cześć,
czy mogę mieć zabudowana planetę na full i potem sobie wyburzać jakieś budynki, czy nie mogę doprowadzić do pełnego zabudowania, żeby móc jeszcze wyburzać? Kojarzę takie coś (ta 1 wersja), ale nie wiem czy w tej grze, a nie mogę znaleźć odpowiedzi nigdzie.
Pozdro
-
-
Cześć,
nie znalazłem takiej zbiorczej informacji tutaj, więc może ktoś z Was posiada. Oczywiście można to posprawdzać w technologiach, ale może już ktoś to zrobił?
Chodzi mi o maksymalne potrzebne lvl budynków - np. potrzebny jest maksymalny poziom fabryki robotów na 10 poziomie (nie wiem to tylko przykład), żeby móc wybudować inne budynki i sprzęty, a dalsze rozbudowywanie zależy już tylko w gestii gracza.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
-
Ankieta nr 1
Czy jesteś za podniesieniem prędkości pokojowych flot (Transportuj, Stacjonuj, Kolonizuj, Ekspedycja)?
TAK
Ankieta nr 2
Jaka powinna być nowa prędkość pokojowych flot (Transportuj, Stacjonuj, Kolonizuj, Ekspedycja)?
x8
-
Gratki 😃 ktoś już z tydzień temu złomował uranusa, spadek w statystykach był duży, ale odbudowa była jak widać i od nowa ehh, dla obrońcy przede wszystkim wytrwałości i chęci ponownej odbudowy 😃
Turgon, bo na stronie ze statami mieli w tym samym czasie duże straty punktowe - Turgon -4 mln, Uranus -21, albo -24, nie pamiętam dokładnie. Nie wiem czemu st nie ma wstawionego, może wygrany nie zebrał debrisu i mimo wszystko był stratny, dlatego
-
Hej,
jest gdzieś lista zbanowanych? Kojarzę takie coś z dawnych czasów, teraz nie mogę nic takiego znaleźć.
Pzdr
-
-
"Na polu zniszczeń unosi się 602.761.851 metalu i 330.928.950 kryształu."
"Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
619.289.474 Metalu i 353.010.525 Kryształu"
Jak to?
Rozpruwary
Dzięki, będę pamiętał
-
"Złom zebrany przez atakującego/atakujących."
Z tego co wiem to dziesiątki mln zostały zebrane przez innych graczy, więc raport nie mówi całej prawdy.
-
"Na polu zniszczeń unosi się 602.761.851 metalu i 330.928.950 kryształu."
"Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
619.289.474 Metalu i 353.010.525 Kryształu"
Jak to?
-
(...) ale z takimi stratami warto
Z jakimi stratami?