Tyrion Lanister - Toporek, Tarcza
Gendry - młot
Wun Wun - konar drzewa😃
Tyrion Lanister - Toporek, Tarcza
Gendry - młot
Wun Wun - konar drzewa😃
Najlepiej byłoby olać i skupić się na badaniach z poziomu I
Nie wiem gdzie grasz ale pewnie sporo graczy powie że poziom 2 nie jest drogi.
Dlaczego nie daje więcej %. Hmm może to na zasadzie "chcesz kolejne eko? to wydaj więcej żeby dostać kolejny bonus".
OK, może trochę przesadziłem zd stwierdzeniem, że kosztuje w cholere, ale różnica jest zauważalna, trochę jakby GF nie miał za bardzo pomysłu na ten twór.
A co do depozytu, to tak.. Za szaleli, a ciekawe jest to, że ludkowie to stawiają a z tego co pamiętam to nie jest to opcja "darmowa" i pierwszego wyboru przy żadnej z kombinacji więc aby postawić to badanie to trzeba sypnąć artefaktami😀
Cześć
Może było a może nie, ale pewnie było.
Co twórcy mieli w zamyśle oferując badania form życia poziomu II i nie podwyższając w nich procentu np. Do wydobycia - na przykładzie badania "magmowy system pomp" a kosztuje to w cholere.. Zmienią to? Ktoś coś? I tak wiem.. Najlepiej byłoby olać i skupić się na badaniach z poziomu I, ale jak już podwyższać wydobycie to podwyższać - nawet większym kosztem.
co masz na myśli?
swoją drogą połowa stycznia już minęła. Z końcem miesiaca trash idzie w niepamięć. Co z flociarzami? będą liczyć na liczydle?
Odrazu na liczydle.. Na oko niech latają!
Jeżeli Trash znika a GF to jednak GF to oznacza, że szykują się nielatawe czasy.
Macie antymaterie w ełro? To nic, tzn. Też mam, ale żeby było ciekawiej to grając na telefonie za 4, 99€ mogę kupić 60k anty a na komputerze za taką samą cenę 70k. Ktoś to ogarnia? I nie jest to w trakcie eventu na antymaterie😀