Pięknie wyszło.
Zabawa najważniejsza , zysk schodzi na drugi plan przy takim starciu.
Gratulacje obrony Panowie.
Pozdrawiam,
SPR
Posts by SPR
-
-
Za brak klasy Życzę żeby ktoś Cię zezłomował...
Po 1 .
Jak miałem napisać Gratulacje jak spałem
Po 2.
Bo jak dostałem dzwona odnosiłem się do zaistniałej sytuacji , nie bez powodu tak pisałem.
Po 3.
Chcesz porozmawiać o tych przyrostach w czasie fuzji na Quantum , gdzie wszyscy się przenosili a Carlos robił przyrosty...
Po 4.
Ja nigdy nie miałem bana a tyle mówisz o bocie.
U was to było norma Laojun, Czystezło kto tam jeszcze ? aaaa kolega Surp co znim ? Wraca ? Czy wymienia konto żeby trzeci raz nie dostać perma.
Więc tak jak pisałem w głowie sie przestawiło od pushowania. Kiedyś dało się wymienić kilka zdań teraz już nie.
Bez odbioru. -
Ale jaja z floty z exp z jednego dnia robi się tutaj ST.
Gratulacje.
Szo nie wiem czy będzie...
PS: Już dla mnie SZO w starciu nie ma, bo ego od puszowania wystrzeliło. -
Gratulacje .
Będzie na kolejne Pancerniki ? Czy do eko ?
Obrońcy SZO.
Pozdrawiam,
SPR -
Noi Super zawsze coś do przodu
Gratulacje
Obrońcy SZO. -
-
Bałagan się robi bo większość zakochana w pozycję 8 pod paczuszki
GF dodać galę bo wam kasa będzie uciekała...
Ruda
Mam nadzieje że jakieś konta nieaktywne przejdą z Quantum... bo na Kerberos jest biednieMamy 1800 kont jeszcze jest sporo miejsca.
Pozycja 8 nie zawsze musi mieć coś wspólnego z paczkami a po prostu z wydobyciem mety dla graczy eko którym na tej mecie zależy i nawet złotówki na grę nie wydają. Wiec nie siej fermentu pisząc takie bzdury.
Baju baju będzie Pan w raju. Ty mi nie będziesz mówił co mogę a czego nie mogę....
Wolność słowa – prawo do publicznego wyrażania własnych poglądów. Współcześnie jest uznawana jako standard norm cywilizacyjnych, chociaż dopuszczalne są jej ograniczenia. Uważana jest za czynnik demokracji. -
Bałagan się robi bo większość zakochana w pozycję 8 pod paczuszki
GF dodać galę bo wam kasa będzie uciekała...
Ruda
Mam nadzieje że jakieś konta nieaktywne przejdą z Quantum... bo na Kerberos jest biednieMamy 1800 kont jeszcze jest sporo miejsca.
PS: Pytanie nie jest aktualneMiłego dnia
-
Dobrze rozumiem... mamy zredukować zyski aktywnych graczy, bo ty nie masz czasu na grę, a nie chcesz za bardzo odstawać?
Wystarczyłoby tylko aby we wzorze ekspedycji mnożnik prędkości uniwersum był dla wszystkich klasy postaci bo i tak odkrywcy mają już mnożnik 1,5. Więc nie rozumiem dlaczego na uni x8 dostają oni jeszcze dodatkowy mnożnik x8 co daje im łączny mnożnik x12.
Ile razy mam tłumaczyć jedną rzecz w kółko abyście zrozumieli?
Nie no najlepiej tylko wchodzić na ogame co 6-7 h i zwieść surowce... śmiać się w twarz ludziom którzy zarywają nocki żeby właśnie mieć więcej niż zbieracz.
To jest myślenie dzisiejszej młodzieży, przy najmniejszym nakładzie pracy, mieć niesamowite zyski.
Ja jak miałbym grać tak jak Ty chcesz to nie traciłbym czasu na grę, bo są ludzie którzy latają na wydobycie po 50kk surowców... Zapraszam na Quantum zobaczysz jak wygląda Życie zbieracza.
Miłego wieczoru -
Garty , jaaa pier papier , byłem pewien że zawróciłem ...
Ktoś powie że mam do Ciebie szczęście, to odpiszę, bo nikt inny konkretny nie skanuje
Szo będzie, bo to śmieci trafiłeś -
Zagubiony = Program. Tyle w temacie.
Nie wierze w twoją czystość... sam dużo gram ale bez przesady.
Chyba że nie program tylko do nosa i jedziemy galaktyki.Ile masz tych kont do gry bo w 8 schodzi jedno z U złomować flotę z expów. Po co na twojej planecie ? Żeby dok jeszcze zwrócił....
Winny się tylko tłumaczy.
Pozdrawiam. -
Gratulację Maryś
Kibicujemy ! Ciężko na uni spać spokojnie, chyba że jest blokada ataków
Obrońcy SZO
Pozdrawiam. -
Handlu między graczami nie było... byli tylko gracze którzy handlowali między swoimi kontami.
Bardzo dobrze zrobione.
Pozdrawiam. -
Jeszcze raz Gratulacje. Było lekkie zastanowienie czy gramy dalej ale odbudowa w trakcie.
Niestety zmęczenie materiału po ciężkim tygodniu zebrało plony
Odbudujemy ale nie na taka skale , za dużo tego miałem
Pozdrawiam. -
-
Gratulacje
Zawsze coś do przodu.
Obrońcy SZO. -
Jak w temacie .
Nick : SPR
Zapraszam do kontaktu. -
Gratulacje !
Po ostatniej twojej nie udanej próbie powiedziałem że to jest kwestia czasu. Ostatni okres był bardzo ciężki i usnąłem.
Najbardziej boli strata tych SS bo one dłuuugo się budują . Mega dużo nie straciłem, bardziej zyskałem, mobilizację żeby cisnąć
Piona !
Pozdrawiam, -
Kto ma kasę to jestem dobry dzisiejszym ogame.
Stare czasy gdzie liczyła sie rywalizacja , niestety się już dawno skończyły.
Gameforge tylko zaciera ręce...
miłego dnia
-
Dużo tych ludzi z sondami
Gratulacje zawsze coś do przodu.
Ryczy SZO.
Pozdrawiam.