Posts by SPR

Za brak klasy Życzę żeby ktoś Cię zezłomował...
    Po 1 .
    Jak miałem napisać Gratulacje jak spałem :trollface:
    Po 2.
    Bo jak dostałem dzwona odnosiłem się do zaistniałej sytuacji , nie bez powodu tak pisałem.
    Po 3.
    Chcesz porozmawiać o tych przyrostach w czasie fuzji na Quantum , gdzie wszyscy się przenosili a Carlos robił przyrosty...
    Po 4.
    Ja nigdy nie miałem bana a tyle mówisz o bocie.
    U was to było norma Laojun, Czystezło kto tam jeszcze ? aaaa kolega Surp co znim ? Wraca ? Czy wymienia konto żeby trzeci raz nie dostać perma.

Więc tak jak pisałem w głowie sie przestawiło od pushowania. Kiedyś dało się wymienić kilka zdań teraz już nie.
    Bez odbioru. :trollface:

Można wszystko robić , latać na expy i farmić idlaki .
    GRA na tym uni ma sens , można spędzić przy niej trochę czasu a nie czekać tylko na promocję antymaterii.

Z mojej strony dziękuje :goodjob:  Ruda Art .

Pozdrawiam.
    SPR

Bałagan się robi bo większość zakochana w pozycję 8 pod paczuszki xD

GF dodać galę bo wam kasa będzie uciekała... :trollface:

Ruda
    Mam nadzieje że jakieś konta nieaktywne przejdą z Quantum... bo na Kerberos jest biednie ;) Mamy 1800 kont jeszcze jest sporo miejsca.

Pozycja 8 nie zawsze musi mieć coś wspólnego z paczkami a po prostu z wydobyciem mety dla graczy eko którym na tej mecie zależy i nawet złotówki na grę nie wydają. Wiec nie siej fermentu pisząc takie bzdury.

Baju baju będzie Pan w raju. Ty mi nie będziesz mówił co mogę a czego nie mogę....

Wolność słowa – prawo do publicznego wyrażania własnych poglądów. Współcześnie jest uznawana jako standard norm cywilizacyjnych, chociaż dopuszczalne są jej ograniczenia. Uważana jest za czynnik demokracji.

Bałagan się robi bo większość zakochana w pozycję 8 pod paczuszki xD

GF dodać galę bo wam kasa będzie uciekała... :trollface:

Ruda
    Mam nadzieje że jakieś konta nieaktywne przejdą z Quantum... bo na Kerberos jest biednie ;) Mamy 1800 kont jeszcze jest sporo miejsca.

PS: Pytanie nie jest aktualne xD Miłego dnia

Dobrze rozumiem... mamy zredukować zyski aktywnych graczy, bo ty nie masz czasu na grę, a nie chcesz za bardzo odstawać?

Wystarczyłoby tylko aby we wzorze ekspedycji mnożnik prędkości uniwersum był dla wszystkich klasy postaci bo i tak odkrywcy mają już mnożnik 1,5. Więc nie rozumiem dlaczego na uni x8 dostają oni jeszcze dodatkowy mnożnik x8 co daje im łączny mnożnik x12.

Ile razy mam tłumaczyć jedną rzecz w kółko abyście zrozumieli?

Nie no najlepiej tylko wchodzić na ogame co 6-7 h i zwieść surowce... śmiać się w twarz ludziom którzy zarywają nocki żeby właśnie mieć więcej niż zbieracz.
    To jest myślenie dzisiejszej młodzieży, przy najmniejszym nakładzie pracy, mieć niesamowite zyski.

Ja jak miałbym grać tak jak Ty chcesz to nie traciłbym czasu na grę, bo są ludzie którzy latają na wydobycie po 50kk surowców... Zapraszam na Quantum zobaczysz jak wygląda Życie zbieracza. ;)

Miłego wieczoru;)

Zagubiony = Program. Tyle w temacie.

Nie wierze w twoją czystość... sam dużo gram ale bez przesady.
    Chyba że nie program tylko do nosa i jedziemy galaktyki.

Ile masz tych kont do gry bo w 8 schodzi jedno z U złomować flotę z expów. Po co na twojej planecie ? Żeby dok jeszcze zwrócił....

Winny się tylko tłumaczy.

Pozdrawiam.

Jeszcze raz Gratulacje. Było lekkie zastanowienie czy gramy dalej ale odbudowa w trakcie.
    Niestety zmęczenie materiału po ciężkim tygodniu zebrało plony xD
    Odbudujemy ale nie na taka skale , za dużo tego miałem :D

Pozdrawiam.

Gratulacje !
    Po ostatniej twojej nie udanej próbie powiedziałem że to jest kwestia czasu. Ostatni okres był bardzo ciężki i usnąłem :trollface: .
    Najbardziej boli strata tych SS bo one dłuuugo się budują . Mega dużo nie straciłem, bardziej zyskałem, mobilizację żeby cisnąć X(

Piona !

Pozdrawiam,

Kto ma kasę to jestem dobry dzisiejszym ogame.
    Stare czasy gdzie liczyła sie rywalizacja , niestety się już dawno skończyły.
    Gameforge tylko zaciera ręce...

miłego dnia