Posts by SPR

Dobrze rozumiem... mamy zredukować zyski aktywnych graczy, bo ty nie masz czasu na grę, a nie chcesz za bardzo odstawać?

Wystarczyłoby tylko aby we wzorze ekspedycji mnożnik prędkości uniwersum był dla wszystkich klasy postaci bo i tak odkrywcy mają już mnożnik 1,5. Więc nie rozumiem dlaczego na uni x8 dostają oni jeszcze dodatkowy mnożnik x8 co daje im łączny mnożnik x12.

Ile razy mam tłumaczyć jedną rzecz w kółko abyście zrozumieli?

Nie no najlepiej tylko wchodzić na ogame co 6-7 h i zwieść surowce... śmiać się w twarz ludziom którzy zarywają nocki żeby właśnie mieć więcej niż zbieracz.
    To jest myślenie dzisiejszej młodzieży, przy najmniejszym nakładzie pracy, mieć niesamowite zyski.

Ja jak miałbym grać tak jak Ty chcesz to nie traciłbym czasu na grę, bo są ludzie którzy latają na wydobycie po 50kk surowców... Zapraszam na Quantum zobaczysz jak wygląda Życie zbieracza. ;)

Miłego wieczoru;)

Zagubiony = Program. Tyle w temacie.

Nie wierze w twoją czystość... sam dużo gram ale bez przesady.
    Chyba że nie program tylko do nosa i jedziemy galaktyki.

Ile masz tych kont do gry bo w 8 schodzi jedno z U złomować flotę z expów. Po co na twojej planecie ? Żeby dok jeszcze zwrócił....

Winny się tylko tłumaczy.

Pozdrawiam.

Jeszcze raz Gratulacje. Było lekkie zastanowienie czy gramy dalej ale odbudowa w trakcie.
    Niestety zmęczenie materiału po ciężkim tygodniu zebrało plony xD
    Odbudujemy ale nie na taka skale , za dużo tego miałem :D

Pozdrawiam.

Gratulacje !
    Po ostatniej twojej nie udanej próbie powiedziałem że to jest kwestia czasu. Ostatni okres był bardzo ciężki i usnąłem :trollface: .
    Najbardziej boli strata tych SS bo one dłuuugo się budują . Mega dużo nie straciłem, bardziej zyskałem, mobilizację żeby cisnąć X(

Piona !

Pozdrawiam,

Kto ma kasę to jestem dobry dzisiejszym ogame.
    Stare czasy gdzie liczyła sie rywalizacja , niestety się już dawno skończyły.
    Gameforge tylko zaciera ręce...

miłego dnia

ech kolejny raz :( widać że po długim urlopie jestem bez formy.
    Tak jak napisałem prv jeszcze raz zagoszczę w ST to kończę z ogame .
    Farmienie sondami to mnie zachęciło żeby trochę po grać, ostatni raz grałem z tą konfiguracja jak jeszcze były numeryczne uni , to trochę czasu temu :)

Gratulacje.

PS :
    Zacząłem grać w ogame jak nasza reprezentacji w Piłce 0:2 xD

Pozdrawiam,
    SPR

Popraw to RW, po pierwsze w zbiórkę złomu, po drugie procent, bo jest większy, prawidłowy procent to: 10 462 845,47. :D zysku z tego st nie ma, ale przynajmniej utarłeś noska Scruple, man nadzieję, że to nie ostatnie st, w którym występujesz :D

kolejne SzO Adaś ;* 5,5kk statkow (liczę odzysk doku, bo ogólnie 6,4kk spadło) to jakieś 63 detroidow platyna czyli 1,7kk anty... 200zł... 4 lodziki... scruple płaci podobno po stówce więc może nawet dwa :D :*

Smutny to czas nastał dla tej gry. Dawniej stocznie przeliczało sie na sekundy teraz na złotówki. Kiedyś gracze wykazywali sie umiejętnościami i poświęconym czasem żeby wejść do topki. Teraz do topki możesz wejść lajkując i komplementujac kolegów wydających troche więcej pieniędzy. Kliknijcie na pasek startu wyłaczcie komputery , zamknikcie oczy i pomyślcie " co poszło nie tak w moim życiu,że tak właśnie robie"

Tak jak powiedział kiedyś ale cios .

"nie grać, zapomnieć, oddychać . XD te dni blue ogame nie wrocą :P"

Ja tak zrobiłem......

Otwieranie nowych uni co po 3-4 dniach gościu ma 100 kk pkt to jest interes, a FŻ nie wiadomo kiedy będą na starych ... a na nowych da się ? Kabaret...

Gratulacje pl1 ładny % . Niech kupuję dalej ten Scruple, przyleć jeszcze raz.

Scruple Życzę Ci żeby w Życiu wszystko układało się jak najlepiej i była kasa na sponsoring ogame.

Pozdrawiam.