Przykozaczył - przez grzeczność nie zaprzeczę: "... pizda w świecie kozak w necie.".
To 'przedstawienie się' zamyka jakąkolwiek wymianę opinii - pozostanie wyłącznie samozachwyt i jego przejawy, ale o tym nie będę się już powtarzał.
Przykozaczył - przez grzeczność nie zaprzeczę: "... pizda w świecie kozak w necie.".
To 'przedstawienie się' zamyka jakąkolwiek wymianę opinii - pozostanie wyłącznie samozachwyt i jego przejawy, ale o tym nie będę się już powtarzał.
Jacy 'bohaterowie', takie i oklaski - sami siebie oklaskują, więc 'randomowy noname' pozostanie wyłącznie przy zasygnalizowaniu swojej oceny Ich 'wspaniałych sukcesów', inaczej zrobiłby się nadzwyczaj, tak jak i te oklaski, nudny.
Ja tutaj od 2 tygodni chyba, losowy nick dostałem - jakiś Wezen..., hihi.
Dobrej zabawy życzę, gdziekolwiek to robisz.
Wybacz Sienio, ale dla ww. RW, Consul Titan robi wg mnie za padlinę ... (bez urazy Titan), 16-krotna różnica w punktach!
Nie bez powodu 'Noobprotection' ustawione jest na bodajże 5:1 (przy Komanderze 3:1), a dopiero powyżej ilu? 500tyś pkt.? - hulaj dusza, piekła nie ma; także rozumiem - takie są zasady tej gry, co nie zmienia mojej oceny kto lew, a kto hiena....
Zolw - grasz na Halley? Nie widzę tutaj Twoich RW, stąd pytanie. Może pod innym nickiem?
Jak napisałeś - mniej więcej tylu graczy wstawia RW, ale szydzenia nie widziałem (choć przeglądałem pobieżnie i tylko Halley), jeśli są komentarze, to gratulacje (!), 'Szo!' i tyle.
Żeby szydzić, też trzeba włożyć odrobinę wysiłku, może nawet więcej, niż we wstawienie RW, heheh.
Nowy rekord! 17 minut i komentarz wpisu 'trolla internetowego'!
Z całą pewnością w książkach nie siedzi, więc może 'student' ?; heheh.
O mamo, już po 20 minutach od 'randomowego' wpisu 'noname'a' zainteresowani komentują.
Dobrze, że sami siebie czytacie i komentujecie, bo gdyby nie 'noname'y", pies z kulawą nogą by tu nie zajrzał, a tak jest ruch w ST, haha.
Marzy mi się ST --> BooM:Msciciel; albo El Pancho:Czester; albo dowolne wariacje 'bohaterów' Halley.
No, to pisać podania, z całą pewnością zyskają akceptację, hihi.
Wygląda na to, że tak ma być w ST: 32:2 mln pkt.
Ale, ale: po przejrzeniu ostatnich 10 dni, dominuje zaledwie kilka nicków, dosłownie na palcach jednej ręki można je pomieścić, hehe.
Cóż, przestaję się dziwić - średni online 80 graczy, więc i ST wygląda jak wygląda: zarówno lwy jak i hieny polują na nieliczną zwierzynę lub pożerają padlinę, hihi.
Hahah, tu znowu padłem: 200:10 mln pkt.
Podoba mi się, ciekawe czy 'bohaterowie' tego typu dominują na wszystkich pozostałych nowych Uni?
Zaraz policzę ilość tych 'bohaterów' w ciągu ostatniego tygodnia, bo coś mi się widzi, że dominuje ich garstka, reszta ma na tyle przyzwoitości i dobrego smaku, żeby TAKIMI sukcesami się publicznie nie chwalić.
Następny bohater, choć tutaj już 'tylko' 100:30 mln pkt.
Lecę dalej.
Zabawne te Starcia Tytanów: gość z 600mln pkt. chwali się, że pokonał kogoś, kto ma ich 20mln.
Naprawdę, wzruszające bohaterstwo i sukces....
Dołączam z ciekawości - luźna gra na Halley (nie mam floty, hehe) - to już nie OGame jakie pamiętam z Uni 19: tysiące graczy, w miarę wyrównane szanse, pieniądz nie rządził statystykami, heh