Posts by runner92

witam , jako ze sprawa juz jest doprowadzona do konca napisze kilka slow

co do bana to dostalem dlatego ze przenioslo mnie na uni gdzie bylem w top 20...

pisanie zgloszenia do argentynskiego GO na poczatku nic nie dalo nawet nie odczytywali wiadomosci .

bo wymianie kilku wiadomosci z polskim GO doziedzialem sie ze oni nic nie moga na to poradzic , ale czy to do konca prawda?

jakims dziwnym zbiegiem okolicznosci po rozmowie z polskim GO odpisali mi z argentynskiego serwera , wiec polskie GO musialo zaiterweniowac .

co do samego przenoszenia konta to trwalo to doslownie 20 min .

napisalem tylko gdzie chce sie przeniesc i zalatwili to od reki bez wywalania na cmentarz i czekania kolejnych kilku dni

runner92 daj znać jak Ci pójdzie.

U nas kolega z soja dostał info, że świadomie wybierał (podobnie jak Ty nie czytając do końca kliknął przenieś i wylądował w Argentynie). No i po odpowiedzi Teamu musieliśmy czekać na niego kolejne dni - znów powrót na cmentarz i przeniesienie - nie chcieli zrobić tego z automatu.

dostalem odpowiedz od polskiego Support ze blokada jest na argentynskim uni i zeby pisac do niech .

a oni od dwoch tygodni nawet nie odczytali zgloszenia ...

napisalem zgloszenie ale nawet nie odczytali ...

Pewnie złapałeś się w zasadę, że nie możesz być w top20 społeczności, do której się przenosisz (a w Argentynie wystarczy więcej niż 386kk punktów, opcjonalnie uni jest młodsze niż rok, ale tu nie jestem pewien). Skontaktuj się z teamem, tym polskim, to odkręcą, a ty będziesz musiał wybrać inne uni.

dzieki za wyjasnienie

witam gralem na uni Taurus , przed laczniem uni poszedlem na urlop i zalogowalem sie jakos tydzien temu

napisane bylo ze aby grac dalej trzeba wybrac uni do przenosin wiec wybralem jedyne ktore bylo Kalisto , ale wywalimo mnie na argentynskie Kalitso ;/

jakby tego bylo maio to jeszcze wyrwalem bana do 2038 r powod ? migracja ....

wysylalem zapytanie do GO ale od tygodnia prak odpowiedzi nawet nie odcwytali...

czy ktos wie co moge z tym zrobic???