Misiu pysiu ale Leszers już od jakiegoś czasu nie jest w KOK więc popraw ten temat
żeby nie było że offtop to
Misiu pysiu ale Leszers już od jakiegoś czasu nie jest w KOK więc popraw ten temat
żeby nie było że offtop to
to ktos te przedmioty podczas eventu w ogole znajduje? Grajcie w totka ludzie...
ja nigdy w zyciu nie znalazlem nawet jednego. Dopalacze do energii czy tam kopalni owszem, poza eventem - ale podczas nigdy w zyciu nic nie znaleziono...
pisalem na ten temat tickety i zawsze odpowiedz byla taka sama - mam pecha.
Ja wyjątkowo teraz w trakcie eventu znalazłem 4 itemy i jestem w szoku -.-
Właśnie robiłem to zadanie. Wysłałem 1 MTka na transportuj do idlaka i użyłem falangi na tej planecie i od razu zaliczyło.
a za tydzien mozna z ekwipunku wziąść czy zniknie ?
Pisali że możesz wykorzystać kiedy chcesz
Ja osobiście zauważyłem, że coraz częściej trafiam opóźnienia praktycznie w każdym locie co najmniej 1 jest opóźnienie, a także coraz częściej pojawiają się duże i średnie opóźnienia
No dokładnie też jestem ciekaw jak flota obrońcy mogła odlecieć po starciu?? W trakcie starcia grzecznie zacumowała po drugiej strony planety czy jak?? Skoro serwer laguje to gdzie tu ludzka wina??
Za badania FŻ odpowiada budynek Technologikum Run
Żeby być ścisłym, nie tylko. Również wszystkie badania do laboratoriów od form życia drastycznie przyśpieszają badanie form życia.
a tego nie wiedziałem
Za badania FŻ odpowiada 3 budynek w kolejności w zakładce Formy Życia np. u rocktailów Technologikum Run się nazywa
No i fajnie
Ciekawią mnie co prawda kulisy zajścia, jako że satki są... ale przecież kto zabroni mieć satki na moonie
Obrońcy przetopu w zabawki, agresorowi SzO (ale chyba już było te kilka kliknięć
)
ja mam zawsze po 200 co by wrogie sondy strącały
Wydaje mi sie, że już kiedyś był event na którym rozdawali poziomy badań/budynków. Nie pamiętam tylko jakie dokładnie.
coś mi świta że do wyboru była między innymi tech. szpiegowska
Graty i cieszę się że mogłem pomóc
Ustawiłem fsa na 11 o 13 nie mam możliwości wejść , dajcie blokadę dłużej .....
przedłużona do 13 póki co jest blokada
Jakby ktoś szukał wtyczki do śledzenia zysków z exp, to OGLight już działa
I love you
Japonia
kwasi tak przeglądałem tą tabelkę i czy nie było by też dobrym rozwiązaniem na poziomie pierwszym w 3 slocie ustawiać badania "Napędy fuzyjne" które przyśpiesza statki cywilne? Takie moje osobiste spostrzeżenie
Super poradniki dowiedziałem się wielu nowych rzeczy niby małe szczegóły ale jednak
Bardzo fajny poradnik. Czekam na kolejne
Dzięki za rady - ogame tracker działa super : )
Wysyłam expy poprzez aplikacje ogame bo rzeczywiście jest bardzo szybko, ale zauważyłem, że pierwsza expedycja zżera mi 300k deuteru a nastepne juz po 30k : /
O co chodzi? To jakiś bug? Jak zmienie planete to tak samo pierwsza flota 300k i następne 30k.
Jest jakiś kalkulator żeby wyliczyć maksymalne zyski z expu?
Sprawdź czy Ci się planeta zmienia odpowiednio. Ja przeskakując między planetami w aplikacji zawsze klikam np surowce i podgląd żeby odświeżyło zmianę planety do ekspy
To aż tyle % wyszło z tego Gratki trafienia między kliknięciami
cholercia to mi najbardziej wartościowa nagroda przepadła
no nic będę wiedział na przyszłość