Czyli jak na Yin mam wszystkie planety 6 gali i się przeniosę na delphinus gdzie galaktyk jest tylko 5 to dostaje darmową relokację za każdą planetę dobrze to rozkminiam?
Posts by kedziorro69
-
-
Misiu pysiu ale Leszers już od jakiegoś czasu nie jest w KOK więc popraw ten temat
żeby nie było że offtop to
-
to ktos te przedmioty podczas eventu w ogole znajduje? Grajcie w totka ludzie...
ja nigdy w zyciu nie znalazlem nawet jednego. Dopalacze do energii czy tam kopalni owszem, poza eventem - ale podczas nigdy w zyciu nic nie znaleziono...
pisalem na ten temat tickety i zawsze odpowiedz byla taka sama - mam pecha.
Ja wyjątkowo teraz w trakcie eventu znalazłem 4 itemy i jestem w szoku -.-
-
Właśnie robiłem to zadanie. Wysłałem 1 MTka na transportuj do idlaka i użyłem falangi na tej planecie i od razu zaliczyło.
-
a za tydzien mozna z ekwipunku wziąść czy zniknie ?
Pisali że możesz wykorzystać kiedy chcesz
-
Ja osobiście zauważyłem, że coraz częściej trafiam opóźnienia praktycznie w każdym locie co najmniej 1 jest opóźnienie, a także coraz częściej pojawiają się duże i średnie opóźnienia
-
No dokładnie też jestem ciekaw jak flota obrońcy mogła odlecieć po starciu?? W trakcie starcia grzecznie zacumowała po drugiej strony planety czy jak?? Skoro serwer laguje to gdzie tu ludzka wina??
-
Za badania FŻ odpowiada budynek Technologikum Run
Żeby być ścisłym, nie tylko. Również wszystkie badania do laboratoriów od form życia drastycznie przyśpieszają badanie form życia.
a tego nie wiedziałem
-
Za badania FŻ odpowiada 3 budynek w kolejności w zakładce Formy Życia np. u rocktailów Technologikum Run się nazywa
-
No i fajnie
Ciekawią mnie co prawda kulisy zajścia, jako że satki są... ale przecież kto zabroni mieć satki na moonie
Obrońcy przetopu w zabawki, agresorowi SzO (ale chyba już było te kilka kliknięć
)
ja mam zawsze po 200 co by wrogie sondy strącały
-
Wydaje mi sie, że już kiedyś był event na którym rozdawali poziomy badań/budynków. Nie pamiętam tylko jakie dokładnie.
coś mi świta że do wyboru była między innymi tech. szpiegowska
-
Graty i cieszę się że mogłem pomóc
-
Ustawiłem fsa na 11 o 13 nie mam możliwości wejść , dajcie blokadę dłużej .....
przedłużona do 13 póki co jest blokada
-
Jakby ktoś szukał wtyczki do śledzenia zysków z exp, to OGLight już działa
I love you
-
Japonia
-
kwasi tak przeglądałem tą tabelkę i czy nie było by też dobrym rozwiązaniem na poziomie pierwszym w 3 slocie ustawiać badania "Napędy fuzyjne" które przyśpiesza statki cywilne? Takie moje osobiste spostrzeżenie
-
Super poradniki dowiedziałem się wielu nowych rzeczy niby małe szczegóły ale jednak
-
Bardzo fajny poradnik. Czekam na kolejne
-
Dzięki za rady - ogame tracker działa super : )
Wysyłam expy poprzez aplikacje ogame bo rzeczywiście jest bardzo szybko, ale zauważyłem, że pierwsza expedycja zżera mi 300k deuteru a nastepne juz po 30k : /
O co chodzi? To jakiś bug? Jak zmienie planete to tak samo pierwsza flota 300k i następne 30k.
Jest jakiś kalkulator żeby wyliczyć maksymalne zyski z expu?
Sprawdź czy Ci się planeta zmienia odpowiednio. Ja przeskakując między planetami w aplikacji zawsze klikam np surowce i podgląd żeby odświeżyło zmianę planety do ekspy
-
To aż tyle % wyszło z tego
Gratki trafienia między kliknięciami