Posts by Mattius

Ja nie mówię że nie dałem dupy bo dałem. Nie pierwszy raz. I może nie ostatni ale gdyby tak nie skakał to już dawno w kilka osób byśmy się na niego sadzili

Dlatego nie masz floty bo nie masz o niej pojecia. Jasne ze kilku by dalo rade, ze chlopaki z Bajeru by dali rade w koncu zdominowali to uni w stopniu ze usneli, ale to jednak duzo zmiennych dzieci, żony, praca by zgrac sie w 3-4 na nocke to wyczyc prawie tak samo jak umowic sie wszyscy na piwo, postawic moony, przerzucic deuter i sciagnac moona to najmniejszy problem, walka by byla u mnie wiec potrzebe jeszcze recki jakies 5-6kk by pozbierac o ile moje by lecialy w jednym fs z cala flota a tak sie nie robi by chociaz miec szanse podjebac zlom a wg regulaminu wygranym jest ten. lepszym bilansem, pomine jeszcze sklad floty rozporki pala jak smoki ale robia robote przy takich RW dlatego mam tak malo pancy bo 1kk do top10 flot w zupelnosci wystarczy, oczywiscie mozna wszystko zrobic dla satysfakcji ale komu sie chce na martwym uni gdy idzie wiosna, to tylko gra mimo jakis zaczepek z obu stron i jak to Stanley napisal oby kazdy mial tylko takie problemy

oczywiście masz racje jest wiele zmiennych co nie zmienia faktu ze gdybyś grał normalnie jak wszyscy robił fs a nie uciekał z tym na U to można byłoby kombinować i próbować a tak grasz jak grasz i się podniecasz wynikami

Wiesz gdyby to było tylko moje zdanie na temat tego jak grasz to ok zgadzam się szukam wymówki , ale nie tylko ja tak myślę cwaniakujesz bo kupiłeś gotowe konto trochę doklepales miałeś kilka udanych akcji. I ot cała historia, każdy tu może sobie uważać ze nie umiem grać tak jak każdy niepoinformowany gramy dalej

Mordo wszedłem minutę po ataku jak stanley mi napisał że skanujesz i widziałem złomu na 800k reckow poszedłem na u bo nie było sensu wiosłować jak mam stocznie zapchaną na tydzień więc jak miałem recki klepnąć ? Musiałbym z milion anty wydac na przyspieszenie tego co jest zapuszczone .

Widziałem twoją lotkę i tak puszczałem dalej fsa z układu ale to nie zmienia faktu że takie granie jak twoje to nie granie aster przynajmniej grał i złomowal normalnie a nie z u niespodzianki robił , mniejsza o większość z mojej strony graty kiedyś i na ciebie przyjdzie pora jak i na Astera :) w końcu spuchnę tak że i ty nie będziesz mógł mnie molestować :D ja się nie poddaje nigdy

Mattius spuchł ale pewność siebie nie zgubiła odebrałem fs normalnie. Flota stała bo czekalem … ale nie na ciebie :D a ze poszedłem na kibel to zyskałeś okienko niestety niefajne jest to jak grasz nie stać cię z taką flotą na fsa i skaczesz ciągle na u a potem z Za krzaków wyskakujesz i nawet nie ma jak się odegrać przyfarciles i tyle ale graty kilka sekund mi zabrakło niestety było już po a jakby nie to że wczoraj zapchałem stocznie na tydzień to bym przywioslowal i chociaż trochę odebrał w tak już nie było jak

Nie mogłem podstawić niszczarek bo to była moja flota która akurat tego dnia miałem stosunkowo pod ręką w dodatku byłem w pracy tego dnia nic nie postawiłem z paczek zresztą nie dałoby się takiej floty postawić która by go wyzerowała nawet z paczek z telefonu w takim czasie żeby w dodatku nie ogarnął tego

Jeden raz obronilem moona przed 380gs dzięki paczek i teraz wszyscy myślą ze całą flotę z paczek postawiłem …. Częściowo to prawda ale nie jest to nawet połowa. Mimo że Aster mnie nie raz rozjechał pilnuje już od dłuższego czasu się i przez ten czas logiczne że zbudowałem :D

Widzę sami intelektualiści brak mi słów na to co tu się wypisuje

Po pierwsze Aster gdybyś zapił całą flotę nie byłoby podstawki

Nie poderwałem reckow bo ciężko w 30 sekund z telefonu teleprac flote dosłać paliwo na moona i zabrać to co nie trzeba tak żeby jeszcze aster się nie połapał i nie zawrócił

Dla tych co nie wiedzą ten atak to atak czyszczący przed gwiazdami leciał moona rozwalić a ja pilnowałem co podstawi czy mi się uda i się udało

i smaczek na dzikiego

Taką dokupiłem pierdyliard paczek na kilka sekund przed wlotem i ciach półtora miliona panckow i Aster ciach (sory aster nie gniewaj się ale z niektórymi się nie da inaczej) się nie zczail

Moderator wakat:
    nie używamy wulgów i nie obrażamy innych