Moje bardzo szczere gratulacje no tak zostałem trafiony ehhh no zdarza się , ale potrzeba fizjologiczna wzięła górę , zalogowany byłem cały czas i dosłownie zabrakło 3 min , ja widziałem twój skan ale pomyślałem sobie że zdążę niestety nie udało się , jeszcze raz moje gratulacje
Posts by Optimus
-
-
Skoro Aster powiedział że poobserwowane to znaczy że tak było :p a czy żadna strata ?? no cóż strata to strata zawsze jakaś jest Aster Gratki a obrońcy szo
-
no co tu dużo pisać " Przygody Niestrudzonego Astera " odcinek 2305 ... cdn . Gratki Aster pozdrawiam
-
jak byś poczekał 20 min miał byś większy procent , ekspy wracały a ja musiałem zejść do auta , no cóż dużo tego nie było ale Gratki
-
uwaga w czasie kiedy nie macie Fs-a zrobionego nie odpalajcie gry (symulator budowy miast ) chyba nie moge podać nazwy ale okej , bo efekt zauroczenia nad grą jest widoczny powyżej
Aster Moje Gratulacje pozdrawiam .
-
Gratulacje , niestety wpadłem w objęcia morfeusza i kilka minut sprawiło że flota ekspedycyjna przestała istnieć ;P , jeszcze raz gratki za wytrwałość toż to chyba cały dzień gonitwa za nią była